Bu da benim gelin evim

uzak_ulkekiyilari

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
521
173
333
salonum; salon mobilyalarımı çok beğenerek almıştım ama eve gelince o kadar büyük geldiler ki gözüme, kapıdan bile zor geçti koltuklar. salonumu çok boğdu küçülttü.aksessuar olarak önerilerinizi alabilirim kızlar şuan hiç bişey almadım. nişanımda alınan şeyler var konsolun üzerinde geçici olarak.

Güle güle otur ALLAH huzur dolu bir yuva nasip etsin bu evin içinde sizlere ben mutfağı ve banyoyu çok beğendim..

Güle güle otur ALLAH huzur dolu bir yuva nasip etsin bu evin içinde sizlere ben mutfağı ve banyoyu çok beğendim..
çok teşekkür ederim allah daha güzellerini size de nasip etsin inşallah. mutfak ve banyo en büyük tadilatı geçiren yerler çok uğraştırdı bizi hala olmayan yerler var ama fotoda pek anlaşılmıyo usta hataları vs.. yine de bu kadarına da şükür diyoruz:)

vallaha resimlerde çok güzel duruyor ben hatta kayıt ettim ilerde ev alırsam bana örnek olsun diye çamaşır makinesini falan dolabını çok beğendim koyu rengini çok beğendim...banyonun mutfağı da çok beğendim gerçekten burdaki ev resimlerine bakarken mutlu oluyorum bazı evler çok zevkle döşenmiş ve onarılmış oluyor gerçekten evinizin ferahlığı eşinizle ruhlarınızda da canlansın huzurlu bir şekilde yuvanız tütsün cümlemizin inşallah kocalarını sevenler kadınlarını sevenlerin yuvası ömür boyu daim olsun dünya ve ahirette de aminnn.. tekrardan güle güle oturun ben de bazen satılık evlere bakıyorum netten ay şöyle döşenir böyle diyince çok mutlu oluyor insan benim evimde kutu gibi çok küçük bir mutfağım var çok seviyorum çok şükür olmayanlara daha daha iyilerini nasip etsin ALLAH (C.C) AMİN

masa ile konsolun yeri değişse ayrıca konsoldaki aynı masa tarfaına takılsa nasıl olurdu.onun dışında harika olmuş.banyo ve mutfağa bayıldım.güle güle oturun

mutfağına bayıldım özellikle. çok hoş doğrusu. yıkık dökük bi yerden saray yapmışsınız. tebrik ederim. Rabbim muhabbetle oturmayı nasib etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…