- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi uzak_ulkekiyilari
-
çok teşekkür ederim allah daha güzellerini size de nasip etsin inşallah. mutfak ve banyo en büyük tadilatı geçiren yerler çok uğraştırdı bizi hala olmayan yerler var ama fotoda pek anlaşılmıyo usta hataları vs.. yine de bu kadarına da şükür diyoruz:)Güle güle otur ALLAH huzur dolu bir yuva nasip etsin bu evin içinde sizlere ben mutfağı ve banyoyu çok beğendim..
vallaha resimlerde çok güzel duruyor ben hatta kayıt ettim ilerde ev alırsam bana örnek olsun diye çamaşır makinesini falan dolabını çok beğendim koyu rengini çok beğendim...banyonun mutfağı da çok beğendim gerçekten burdaki ev resimlerine bakarken mutlu oluyorum bazı evler çok zevkle döşenmiş ve onarılmış oluyor gerçekten evinizin ferahlığı eşinizle ruhlarınızda da canlansın huzurlu bir şekilde yuvanız tütsün cümlemizin inşallah kocalarını sevenler kadınlarını sevenlerin yuvası ömür boyu daim olsun dünya ve ahirette de aminnn.. tekrardan güle güle oturun ben de bazen satılık evlere bakıyorum netten ay şöyle döşenir böyle diyince çok mutlu oluyor insan benim evimde kutu gibi çok küçük bir mutfağım var çok seviyorum çok şükür olmayanlara daha daha iyilerini nasip etsin ALLAH (C.C) AMİNçok teşekkür ederim allah daha güzellerini size de nasip etsin inşallah. mutfak ve banyo en büyük tadilatı geçiren yerler çok uğraştırdı bizi hala olmayan yerler var ama fotoda pek anlaşılmıyo usta hataları vs.. yine de bu kadarına da şükür diyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?