Bu da benim gelin evim

sahane olmus. cok begendim, allah agız tadıyla oturmayi nasip etsin. birsey sorabilirmiyim? tadilat ne kadar tuttu?? herseyi yeniliyerek cok iyi yapmıssın

canım, önce tebrik ederim, bir ömür boyu huzurla oturun evinizde.
ben de arkadaşlara katılıyorum, harika olmuş, baya da masraf yapılmışa benziyor. mobilyaların çok güzel ama pek benlik değil. oturma odandakileri sevdim ama. mutfağın ve banyon nefis, ben de çamaşır makinesi için bi dolap yaptıracaktım bu da bana örnek olabilir. mutfak halın da harika olmuş ben de pembe severim de
güle güle oturun inşallah.

çok zevkli döşemişsiniz evinizi,hayırlı olsun ,mutluluk sesi eksik olmasın evinizden.darısı olmayanlara inşallah...banyo ve mutfagınıza ayrıca bayıldım

salonda acayip sıkısıklık var bence oturma grubu ile yemek takımının yerini degişmelisiniz üçlüler duvara yaslanabilir ikililer onlra dogru birbirlerine dönük olabilir gibi, yemek takımı cam tarafında gibi bir deneyin bence yani tamda bilemiyorum ama biraz farklı yerlesim planlarını degerlendirin böyle sıkısıklık olunca mobilyaların güzelliğide kapanıyor maalesef..

oturma odanızı daha cok begendim resimden tam anlayamadım helede halınız el dokuma patchworksa daha bi begenirim belki biraz renk katılabilir odaya , rahat rahat her renkte olur ..

sahane olmus. cok begendim, allah agız tadıyla oturmayi nasip etsin. birsey sorabilirmiyim? tadilat ne kadar tuttu?? herseyi yeniliyerek cok iyi yapmıssın
amin inşallahh. alllah hepimize yuvalarımızda huzurla oturmayı nasip etsin.
canım tadilat kabaca 30 civarı tuttu sanırım. biz işçilik için 9.000 tl verip bir mütehaitle anlaştık. bu paranın içerisinde mutfak yer fayans,banyo ve wc kırma ve fayans döşeme, salon led ışık tavan, koridor kalebodur,oturma odası taş duvar işçiliği ve duvar alçı boya işleri dahildi. tabi tüm seramik malzemelerini biz aldık. mutfak da 10 civarı tuttu sanırım. tezgah ve ara duvar seramik dahil. 10 bin de kabaca seramik, duşakabin, klozet, banyo dolabı, vestiyer,taş duvar ve parke tuttu diyebiliriz.
elektrik tesisatı da 800 küsür tutmuştu şimdi hatırladım onu da.
yani çok teferruatlı bu tadilat işi. elini nereye atsan ek masraf çıkıyo hesapta olmayan.

oturma odanızı daha cok begendim resimden tam anlayamadım helede halınız el dokuma patchworksa daha bi begenirim belki biraz renk katılabilir odaya , rahat rahat her renkte olur ..
çok teşekkür ederim:) oturma odası sürekli yaşadığımız yer olduğu için rahat olsun salaş olsun istedik. ısık olarak da sarı loş ışık tercih ettik taş duvarla sıcak bi hava yaratsın diye. halımız el dokuması kullanımı zor biraz ama güzel duruyo:)

çok teşekkür ederim:) banyo dolabı için bende çok model araştırmıştım ama banyom küçük olduğu için en ideali bu model oldu kullanılşı tavriye ederim. bambu rengi ve siyak karışımı. siyah olan kapaklar cam gibi görünüyo ama aslında akrilik kaplama:) aynalı dolabında içi açılıyo tüm kozmetik malzemeleri topluyo.

güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. bende evimi yaptırana kadar forumda çok dolaştım tek tek inceledim tüm evleri bana çok faydası oldu. benim gibi evini yenilemek isteyenlere fikir olsun diye de paylaşmak istedim. hala da bakmaya devam ediyorum evlere bende sizin gibi çok hoşuma gidiyo:)

masa ile konsolun yeri değişse ayrıca konsoldaki aynı masa tarfaına takılsa nasıl olurdu.onun dışında harika olmuş.banyo ve mutfağa bayıldım.güle güle oturun

onu eşyalar ilk eve geldiğinde bizde yapmak istedik ama masanın eni 1 m kapıdan girişte çok kocaman durdu. bir de masanın suan durduğu yerde üstünde spotlar var masa için yapıldı ama boşuna yani boş bi vakitte camın önüne masayı koyarak tekrar bi deneme yapıcam belki başka şekillerde de olur. düğün zamanı uğraşmadık açıkçası kaldı böyle:)

tespitinde çok haklısın eşya eve ilk geldiğinde şoke olduk zaten bu kadar büyük beklemiyoduk. bi anda panik oldum nasıl sığdırıcaz diye. masanın şuan olduğu yer eskiden balkondu ve içeri alındı. oraya masa konulur diye de üzerine asma tavan ve masa aydınlatması için spot takıldı. doğal olarak eşyalar geldiğinde masayı hemen oraya kurdular. benimde içimde kaldı senin değin gibi de denemek istiyorum. masa camın önündeki üçlünün yerine, diğer üçlünün olduğu yere de konsol. kapıdan girişte de sol ve karşı duvara 3 lü, sağ tarafa da 2 li ler.

birde oturma odanızda 2 üclü arası tam yan sehpalık oraya bir yan sehpa üzerine aydınlatma yada sık bir vazo canlandı gözümde diğer tarafınada yine yan sehpa yada lambader cok sık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…