- Konu Sahibi uzak_ulkekiyilari
-
amin inşallahh. alllah hepimize yuvalarımızda huzurla oturmayı nasip etsin.sahane olmus. cok begendim, allah agız tadıyla oturmayi nasip etsin. birsey sorabilirmiyim? tadilat ne kadar tuttu?? herseyi yeniliyerek cok iyi yapmıssın
çok teşekkür ederim:) oturma odası sürekli yaşadığımız yer olduğu için rahat olsun salaş olsun istedik. ısık olarak da sarı loş ışık tercih ettik taş duvarla sıcak bi hava yaratsın diye. halımız el dokuması kullanımı zor biraz ama güzel duruyo:)oturma odanızı daha cok begendim resimden tam anlayamadım helede halınız el dokuma patchworksa daha bi begenirim belki biraz renk katılabilir odaya , rahat rahat her renkte olur ..
çok teşekkür ederim:) banyo dolabı için bende çok model araştırmıştım ama banyom küçük olduğu için en ideali bu model oldu kullanılşı tavriye ederim. bambu rengi ve siyak karışımı. siyah olan kapaklar cam gibi görünüyo ama aslında akrilik kaplama:) aynalı dolabında içi açılıyo tüm kozmetik malzemeleri topluyo.canım, önce tebrik ederim, bir ömür boyu huzurla oturun evinizde.
ben de arkadaşlara katılıyorum, harika olmuş, baya da masraf yapılmışa benziyor. mobilyaların çok güzel ama pek benlik değil. oturma odandakileri sevdim ama. mutfağın ve banyon nefis, ben de çamaşır makinesi için bi dolap yaptıracaktım bu da bana örnek olabilir. mutfak halın da harika olmuş ben de pembe severim de
güle güle oturun inşallah.
Bacımmm evi adam etmişsin zatii... alkışlıyorumm daha ne olsunn aksesuarda neymiş iş onlara kalsın bide buna
güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. bende evimi yaptırana kadar forumda çok dolaştım tek tek inceledim tüm evleri bana çok faydası oldu. benim gibi evini yenilemek isteyenlere fikir olsun diye de paylaşmak istedim. hala da bakmaya devam ediyorum evlere bende sizin gibi çok hoşuma gidiyo:)vallaha resimlerde çok güzel duruyor ben hatta kayıt ettim ilerde ev alırsam bana örnek olsun diye çamaşır makinesini falan dolabını çok beğendim koyu rengini çok beğendim...banyonun mutfağı da çok beğendim gerçekten burdaki ev resimlerine bakarken mutlu oluyorum bazı evler çok zevkle döşenmiş ve onarılmış oluyor gerçekten evinizin ferahlığı eşinizle ruhlarınızda da canlansın huzurlu bir şekilde yuvanız tütsün cümlemizin inşallah kocalarını sevenler kadınlarını sevenlerin yuvası ömür boyu daim olsun dünya ve ahirette de aminnn.. tekrardan güle güle oturun ben de bazen satılık evlere bakıyorum netten ay şöyle döşenir böyle diyince çok mutlu oluyor insan benim evimde kutu gibi çok küçük bir mutfağım var çok seviyorum çok şükür olmayanlara daha daha iyilerini nasip etsin ALLAH (C.C) AMİN
masa ile konsolun yeri değişse ayrıca konsoldaki aynı masa tarfaına takılsa nasıl olurdu.onun dışında harika olmuş.banyo ve mutfağa bayıldım.güle güle oturun
salonda acayip sıkısıklık var bence oturma grubu ile yemek takımının yerini degişmelisiniz üçlüler duvara yaslanabilir ikililer onlra dogru birbirlerine dönük olabilir gibi, yemek takımı cam tarafında gibi bir deneyin bence yani tamda bilemiyorum ama biraz farklı yerlesim planlarını degerlendirin böyle sıkısıklık olunca mobilyaların güzelliğide kapanıyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?