- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi uzak_ulkekiyilari
35 civari tuttu sanirimne kadara mal oldu evinizi yenilemek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 civari tuttu sanirimne kadara mal oldu evinizi yenilemek.
salonum; salon mobilyalarımı çok beğenerek almıştım ama eve gelince o kadar büyük geldiler ki gözüme, kapıdan bile zor geçti koltuklar. salonumu çok boğdu küçülttü.aksessuar olarak önerilerinizi alabilirim kızlar şuan hiç bişey almadım. nişanımda alınan şeyler var konsolun üzerinde geçici olarak.
Eki Görüntüle 1272325
Eki Görüntüle 1272319 Eki Görüntüle 1272320 Eki Görüntüle 1272321 Eki Görüntüle 1272322
canım salonun harika bayıldım güle güle otur oturma odandaki halıyı nerden ne kadara aldın öğrenebilir miyim bende bu tarz bi halı istiyorum oturma odamamerhaba arkadaşlar henüz 1 aylık evliyim.Evimiz eski bir evdi baya bir tadilat yaptırdık anca bu kadar olabildi. umarım beğenirsiniz. Evimde aksessuar olarak birşey yok. her türlü eleştiri ve öneriye açığım:)
mutfağımın eski ve yeni hali;
Eki Görüntüle 1272274 Eki Görüntüle 1272277 Eki Görüntüle 1272278 Eki Görüntüle 1272253 Eki Görüntüle 1272254 Eki Görüntüle 1272255 Eki Görüntüle 1272256
cok tesekkucanım salonun harika bayıldım güle güle otur oturma odandaki halıyı nerden ne kadara aldın öğrenebilir miyim bende bu tarz bi halı istiyorum oturma odama
salonunuza bşraz kafa yordum planı için:) olur mu bilemem ama denemkte fayda var bence
simdi duvara yaslı üçlüyü cok az daha cam kenarına dogru ittirin ama cok az daha , karsısına cam onunde duran üclüyü koyun böylece cam önü bosa cıkıyor oraya da ikili berjerlerinizi hafif birbirine dönük olacak sekilde koyun belki aralarınada bir sehpa
yemek masasını konsolun oraya alın ama tabi yine duvara yaslı olur pek yer yok gibi artık ona yapacak birşey yok pek büyük almıssınız konsoluda balkon cıkısının oraya olabilir . Birde biraz değişik olacak ama aklıma su geldi ,yemek masası tamamen duvara yaslayın yani bir tarafı sandalyesiz duvara yaslı baslara birer sandalye koyun 3 tanesi yine o tarafta kalacak artan bir sandalye konsolun yanında duracak ( bazen oyle koyuyorlar ama genelde 2 tane oluyor ) aynayıda masanın duvara yaslı kısmına asın yada asmayın yerinde kalsın oray tablo falan alın
bilemedim belki boylede olmaz aslında sıkında yemek takımı koltuklar sıgarda bir şekilde bence bu salona yuvarlak öasa olsa yerden cok kzanırdınız birde daha az hacimli narin sandalyeler ve konsol
canım salonun harika bayıldım güle güle otur oturma odandaki halıyı nerden ne kadara aldın öğrenebilir miyim bende bu tarz bi halı istiyorum oturma odama
Merhaba;
Evinizin eski hali gerçekten içler acısıymış ama çok güzel toparlamışsınız.
Mutfaktan başlayayım, kalabalık değil ve çok şık. Hoşuma gitti. Avizenizde çok hoş, ortama yakışmış. Lila rengi mi o tam seçemedim ama tezgahın üzerindeki detaylarda hoşuma gitti. Halida yakışmış, onuda beğendim.
Salonunuz sade ve güzel ama çok boş duruyor. Özellikle televizyonun olduğu bölüm.
Yatak odanızda güzel, dolap detayları çok hoş. Sürgülü sanırım, sürgülü sevmiyorum ama hoş bir parça. Yatak başını sevdim.
Banyonuzu çok beğendim. Evdeki en güzel yer bana göre. :)
Yemek odanızın takımı güzel ama sıralama olmamış. SAnki herşey asker sırasına girmiş gibi. Daha hoş olabilir.
çok teşekkür ederim. banyo seramiklerimi çanakkale seramikten aldım. teşhir fotosunu atıyım renkler orda çok daha net gözüküyo.eviniz çok güzel sağlıkla huzurla oturun İnşallah.Ben banyonuzu çok begendim biraz detay verirmisiniz fayanslar ne renk ve nereden aldınız?
merakla bekliyorum fotoları:) buradan sanki oyle koysan sıkısmayacak gibi gorunuyor ama sen daha iyi bilirsin fotoları bekliyoruz canım:)cok tesekku
canım sıkıntı koltukların olduğu bölümde. konsolla masanın yerinin değişmesi çok bişey farkettirmiyo koldukların olduğu alanda çok sıkışık üçlüleri karşılıklı koysam da o tıkışık görüntü yine gitmiyo. bugün 3 farklı şey denedim foto eklicem şimdi bak bakalım hangisi daha iyi olmuş:)
kızlar salonumu bügün tekrar gözden geçirdim. 3 farklı deneme yaptım.
1. si yemek masası ve konsolu camın olduğu bölüme aldım. üçlü koltukların birini kapıdan girişte sola diğerini de karşıya yani masanın eski olduğu yere koydum. tekliler de kapıdan girişte solda kaldı. fotolarda çok net anlaşışmıyo ama en geniş en ferah gösteren bu oldu gibi. kapı girişi dar gibi çıkmış ama aslında gayet rahat şuanda.
peki bu duzende kapı girisindeki üçlüler ile teklilerin yerlleri degişebiliyor mu? eger degisiyorsa birde öyle baksan cunku o zaman tekliler arasına bir sehpa ile daha iyi durabilirkızlar salonumu bügün tekrar gözden geçirdim. 3 farklı deneme yaptım.
1. si yemek masası ve konsolu camın olduğu bölüme aldım. üçlü koltukların birini kapıdan girişte sola diğerini de karşıya yani masanın eski olduğu yere koydum. tekliler de kapıdan girişte solda kaldı. fotolarda çok net anlaşışmıyo ama en geniş en ferah gösteren bu oldu gibi. kapı girişi dar gibi çıkmış ama aslında gayet rahat şuanda.
kızlar salonumu bügün tekrar gözden geçirdim. 3 farklı deneme yaptım.
merhaba arkadaşlar henüz 1 aylık evliyim.Evimiz eski bir evdi baya bir tadilat yaptırdık anca bu kadar olabildi. umarım beğenirsiniz. Evimde aksessuar olarak birşey yok. her türlü eleştiri ve öneriye açığım:)
mutfağımın eski ve yeni hali;
Eki Görüntüle 1272274 Eki Görüntüle 1272277 Eki Görüntüle 1272278 Eki Görüntüle 1272253 Eki Görüntüle 1272254 Eki Görüntüle 1272255 Eki Görüntüle 1272256
35 civari tuttu sanirim
Cok tesekkur ederim. Haklisiniz salon klasik oldu. Eger ayrica bir oturma odam olmasaydi salonu asla klasik yapmazdim modern yemek odasi ve koltuk alirdmMutfak bir harika, içim açıldı..Beyaza mor ve pembe dokunuşlar.. Çok hoş olmuş :))
Banyonuz çok modern, çok güzel :) Oturma odanız ona keza :)) Salon biraz klasik ama o bile hoşuma gitti :))
Güle güle huzurla oturun innşallah :)