Eviniz çok çok güzel bir tadilattan geçmiş ve çok güzel olmuş, güle güle oturun.
Oturma odasında ki avizeye hayranım zaten eğer ki evimi bende kahve tonlarında döşesem kesinlikle 2 kere düşünmeden o avizeyi alırdım. Zaten o markanın herşeyine hayranım ben.
Banyo; ağzım açık kaldı. Gerçekten çok güzel olmuş.
Mutfak ayrı şaheser olmuş. Halısı çok çok güzel.
Nacizane bişey gözümü tırmaladı. Mutfağınız çok güzel modern bir tavırda yapılmış ama mutfak masası country olmuş. Orda gözüm ayrı bir masa isterdi. Tek tek takıldığım nokta o oldu.
Çok fazla aksesuarı sevmeyenlerdenim bende. Salona güzel bir tablo olabilir, bikaç çerçeve. Ama herşeyden önemlisi evin daha sıcak görünmesi için yeşil bitkiler... Evinizin şıklığına gidecek türde. Gerçekten evler (bence) o yeşil bitkileri istiyor.
4,5 senede görüp öğrendiğim bişey. Daha sıcak, içten geliyor o tip evler bana. Eviniz için soğuk duruyor anlamını çıkarmayın nolur. Sadece onlar duyguyu iyice vurguluyor.
Umarım istediğimi açıklayabildim.
Eğer ki isterseniz yatak odasında başlığın bulunduğu kısımda soft renklerde, basit şekil ya da çizgilerde duvar kağıdı yapabilirsiniz. Direk gördüğünüz için en iyi siz bilirsiniz elbet.
Tekrardan Rabbim o evde sizi bir ömür mesut bahtiyar etsin.