• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim gelin evim

salonum; salon mobilyalarımı çok beğenerek almıştım ama eve gelince o kadar büyük geldiler ki gözüme, kapıdan bile zor geçti koltuklar. salonumu çok boğdu küçülttü.aksessuar olarak önerilerinizi alabilirim kızlar şuan hiç bişey almadım. nişanımda alınan şeyler var konsolun üzerinde geçici olarak.
Eki Görüntüle 1272325

Eki Görüntüle 1272319 Eki Görüntüle 1272320 Eki Görüntüle 1272321 Eki Görüntüle 1272322
canım yatak odana banyona ve özellikle salona bayıldım salondaki parkenin rengi ne acaba bende böyle bişe istiyorum bide yatak odasıyla salon parken aynı mı bana farklı gibi geldi sanki

canım yatak odana banyona ve özellikle salona bayıldım salondaki parkenin rengi ne acaba bende böyle bişe istiyorum bide yatak odasıyla salon parken aynı mı bana farklı gibi geldi sanki
Cok tesekkur ederimm ... Tum evin parkeleri ayni renk isik yanilgisindan farkli cikmis olabilir. Camsan kristal mese diye hatirliyorum rengi ama emin degilim. Mese ama ne mesesi o tam gelmedi aklima:)

Eviniz çok çok güzel bir tadilattan geçmiş ve çok güzel olmuş, güle güle oturun.

Oturma odasında ki avizeye hayranım zaten eğer ki evimi bende kahve tonlarında döşesem kesinlikle 2 kere düşünmeden o avizeyi alırdım. Zaten o markanın herşeyine hayranım ben.

Banyo; ağzım açık kaldı. Gerçekten çok güzel olmuş.

Mutfak ayrı şaheser olmuş. Halısı çok çok güzel.
Nacizane bişey gözümü tırmaladı. Mutfağınız çok güzel modern bir tavırda yapılmış ama mutfak masası country olmuş. Orda gözüm ayrı bir masa isterdi. Tek tek takıldığım nokta o oldu.

Çok fazla aksesuarı sevmeyenlerdenim bende. Salona güzel bir tablo olabilir, bikaç çerçeve. Ama herşeyden önemlisi evin daha sıcak görünmesi için yeşil bitkiler... Evinizin şıklığına gidecek türde. Gerçekten evler (bence) o yeşil bitkileri istiyor.
4,5 senede görüp öğrendiğim bişey. Daha sıcak, içten geliyor o tip evler bana. Eviniz için soğuk duruyor anlamını çıkarmayın nolur. Sadece onlar duyguyu iyice vurguluyor.
Umarım istediğimi açıklayabildim.

Eğer ki isterseniz yatak odasında başlığın bulunduğu kısımda soft renklerde, basit şekil ya da çizgilerde duvar kağıdı yapabilirsiniz. Direk gördüğünüz için en iyi siz bilirsiniz elbet.

Tekrardan Rabbim o evde sizi bir ömür mesut bahtiyar etsin.

Eviniz çok çok güzel bir tadilattan geçmiş ve çok güzel olmuş, güle güle oturun.

Oturma odasında ki avizeye hayranım zaten eğer ki evimi bende kahve tonlarında döşesem kesinlikle 2 kere düşünmeden o avizeyi alırdım. Zaten o markanın herşeyine hayranım ben.

Banyo; ağzım açık kaldı. Gerçekten çok güzel olmuş.

Mutfak ayrı şaheser olmuş. Halısı çok çok güzel.
Nacizane bişey gözümü tırmaladı. Mutfağınız çok güzel modern bir tavırda yapılmış ama mutfak masası country olmuş. Orda gözüm ayrı bir masa isterdi. Tek tek takıldığım nokta o oldu.

Çok fazla aksesuarı sevmeyenlerdenim bende. Salona güzel bir tablo olabilir, bikaç çerçeve. Ama herşeyden önemlisi evin daha sıcak görünmesi için yeşil bitkiler... Evinizin şıklığına gidecek türde. Gerçekten evler (bence) o yeşil bitkileri istiyor.
4,5 senede görüp öğrendiğim bişey. Daha sıcak, içten geliyor o tip evler bana. Eviniz için soğuk duruyor anlamını çıkarmayın nolur. Sadece onlar duyguyu iyice vurguluyor.
Umarım istediğimi açıklayabildim.

Eğer ki isterseniz yatak odasında başlığın bulunduğu kısımda soft renklerde, basit şekil ya da çizgilerde duvar kağıdı yapabilirsiniz. Direk gördüğünüz için en iyi siz bilirsiniz elbet.

Tekrardan Rabbim o evde sizi bir ömür mesut bahtiyar etsin.
Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Mutfak masasi tamamen esimin secimi.ne kadar anlatmaya calissam da dinletemedim alisveris yapmaktan o kadar sikilmisti ki alip gecmek istedi sanirim boyutlarindan dolayi.salon duvarima kucuk cerceveler astim bu fotodan sonra oturma odasina tripod lambader aldm koseye merdiven kitaplik yaptriyorum ama henuz gelmediler yavas yavas yasayan bir eve donusuyoruz. Cicek almayi istiyorum ama canli cicekten pek hoslanmiyorum canli.gibi gorunen yapay cicekler begendim ama suan icin epey masraf yaptik cicekte biraz pahaliydi ilerleyen aylarda vazo icerisinde cicek olucak salonda. Yatak odasina bu yaz duvarkagidi yaptiricaz avize ve abajur alicaz listede siralarini bekliyolar:)

mobilyalarınız pek tarzım olmamasına rağmen meraklıları için çok hoş güle güle kullanın. banyo ve mutfağınıza bayıldım tadilat masrafınız banyo ve mutfak için ne kadar tuttu acaba?

mobilyalarınız pek tarzım olmamasına rağmen meraklıları için çok hoş güle güle kullanın. banyo ve mutfağınıza bayıldım tadilat masrafınız banyo ve mutfak için ne kadar tuttu acaba?
Tam rakami soylemem zor ama mutfak dolabi fln 10 civari banyo dusakabin+dolap ve seramik gideri 6-7 civari.iscilik ucretini komple bir yere verdigimiz icin sadece banyo ve mutfak icin ne kadar tuttu bilmiyorum. En azindan bu kadariyla yardimci olmus olayim

güle güle oturun resmin müthiş bir değişim yaşamış ev, ellerinize emeğinize sağlık:=) ne güzel yeni ev düzmek kadar insanı heyecanlandıran bişi yoktur herade, ilk zamanlardaki halim geldi aklıma....

merhaba arkadaşlar henüz 1 aylık evliyim.Evimiz eski bir evdi baya bir tadilat yaptırdık anca bu kadar olabildi. umarım beğenirsiniz. Evimde aksessuar olarak birşey yok. her türlü eleştiri ve öneriye açığım:)

mutfağımın eski ve yeni hali;
Eki Görüntüle 1272274 Eki Görüntüle 1272277 Eki Görüntüle 1272278 Eki Görüntüle 1272253 Eki Görüntüle 1272254 Eki Görüntüle 1272255 Eki Görüntüle 1272256
canım duvar boyanın rengini öğrenebilir miyim çok hoşuma gitti

Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Mutfak masasi tamamen esimin secimi.ne kadar anlatmaya calissam da dinletemedim alisveris yapmaktan o kadar sikilmisti ki alip gecmek istedi sanirim boyutlarindan dolayi.salon duvarima kucuk cerceveler astim bu fotodan sonra oturma odasina tripod lambader aldm koseye merdiven kitaplik yaptriyorum ama henuz gelmediler yavas yavas yasayan bir eve donusuyoruz. Cicek almayi istiyorum ama canli cicekten pek hoslanmiyorum canli.gibi gorunen yapay cicekler begendim ama suan icin epey masraf yaptik cicekte biraz pahaliydi ilerleyen aylarda vazo icerisinde cicek olucak salonda. Yatak odasina bu yaz duvarkagidi yaptiricaz avize ve abajur alicaz listede siralarini bekliyolar:)

Evin içinde otururken çoğu eksik tamamlanıyor zaten.
Aslında çok büyük eksiğinizde yok. Olanları da baya gidermişsiniz.
Canlı çiçek bende sevmem :) ama şu büyük yeşil bitkiler var ya onlar gözüme güzel görünüyor, ne bileyim bu da benim düşüncem belki herkes sevmiyordur, olabilir.
Mutfak masası da nazarlık olsun dicem amaaa masa kötü değil aksine çok sevdiğim bir tarzın ürünü sadece dediğim gibi mutfakla örtüşmemiş. Olsuuuun varsın olsun yani
:KK36:

çok güzel bir değişim olmuş. özellikle aydınlatmaları çok begendim. sağlıkla, mutlulukla oturun inşallah.
ben de abartısız sade bi tv ünitesi arıyorum, oturma odasındakini nereden aldınız acaba

çok güzel bir değişim olmuş. özellikle aydınlatmaları çok begendim. sağlıkla, mutlulukla oturun inşallah.
ben de abartısız sade bi tv ünitesi arıyorum, oturma odasındakini nereden aldınız acaba
Cok tesekkur ederim:)uniteyi yaptirdik ornek model gostererek. Aynisi maskoda alkan mobilyada gormustum.magazada cektigim fotoyu da da ekledim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-07-18-29-12.webp
    Screenshot_2014-11-07-18-29-12.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 147
Back
X