Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim :)

bence kesinlikle kollu daha şık canım hem artık herkes straplez giyiyor biraz farklı olması daha iyi bence tabi ki karar senin Allah mesut etsin

gelinlik cok guzelmiş canım kolsuz bence daha guzel kollu halı goguslerını cok kucuk gıstermıs destegı yokmu?

Gelinliğin harika olmuş çok yakışmış sana canım, dediğin gibi nikah ve düğünde askılı askısız giyebilirsin en azından içinde kalmaz. Gelinlik her haliyle güzel. Gelinde güzel olunca :)
Mutluluklar diliyorum şimdiden.. sevgiyle.

Gelinliğin harika olmuş çok yakışmış sana canım, dediğin gibi nikah ve düğünde askılı askısız giyebilirsin en azından içinde kalmaz. Gelinlik her haliyle güzel. Gelinde güzel olunca :)
Mutluluklar diliyorum şimdiden.. sevgiyle.

çok tesekkür ederim çok naziksin :))

Güle güle giyin çok yakışmış.. Kolları güzel ama straplez olunca daha sade daha güzel geldi bana.. Kalabalık yapmış gibi geldi kollar strapleze bakınca.

canım her ikiside yakışmış ama düğünde kolları çıkar öyle daha güzel oluyorsun:34:

çok yakışmış sana canım , kollu hali daha güzel olmuş bence :16:

Bayıldım. Çok hoş bir gelinlik.
İki türlü de güzel durmuş ama ben kollu tercih ederdim.
Gelinliğin modeli kolla daha güzel ortaya çıkıyor sanki.

her iki gelinlik de cok guzel ama benım fikrimce straplez daha guze l ve soft durmus dire bu dedım kendı fıkrımce tabı senın ıcıne sınen ve severek ustunde tasıcagın onemlı :) şimdiden hayırlı ugurlu olsun ayrıca :))

Merhaba,

Beğendim gelinliği, üzerinizde güzel durmuş. Sade ve hoş. Ancak bence hep askılı kullanın, model daha bütün duruyor. Straples hali sıradan ve eksik göründü gözüme.

Back
X