- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Teşekkürler inş devamı da gelir her zaman beklerimçoook güzel ilerlemişsiniz tebrik ediyorum takipteyim konunuzu
Evde hamur işi yapmıyoruz. Hepimiz aynı şeyleri yiyoruz. Abur çubuğu çocukların sevdiği hgibi alıyorum kendime bitter alıyorum kahveyle nefsimi köreltiyorum. Çok aç hissedersem elma yiyorum su içiyorum. Daralan kıyafetlerimi düşünüyorum tutuyorum kendimi. Çok adapte oldum bozmayacağım hedef 64 diye. İnş da sağlıkla ulaşırım. Evdekiler de destek oluyorlar yemiyorlarBenim diyetler ne kadar dirensem de pazar günü bozuluyor. Pazarları nasıl atlatıyorsun?
Evde destekçi olması 1-0 öne geçiriyor insanı. Yoksa Antep’te zor bu iş. Yok pazar kahvaltısı, yok kebap etkinliği. Bu kutlu yolda başarılar diliyorum.Evde hamur işi yapmıyoruz. Hepimiz aynı şeyleri yiyoruz. Abur çubuğu çocukların sevdiği hgibi alıyorum kendime bitter alıyorum kahveyle nefsimi köreltiyorum. Çok aç hissedersem elma yiyorum su içiyorum. Daralan kıyafetlerimi düşünüyorum tutuyorum kendimi. Çok adapte oldum bozmayacağım hedef 64 diye. İnş da sağlıkla ulaşırım. Evdekiler de destek oluyorlar yemiyorlar
Aynen öyle. Annem biraz sabote ediyordu. Dolmalar köfteler içli köfteler kebaplar lahmacunlar künefelerEvde destekçi olması 1-0 öne geçiriyor insanı. Yoksa Antep’te zor bu iş. Yok pazar kahvaltısı, yok kebap etkinliği. Bu kutlu yolda başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?