Bu da benim hayatım

Benim derdim sadece çaresizlik Allah yardımcım olsun
Çaresiz değilsin Nilüfer Allah var. Ama sanki sen de her şeyde kendini suçlu gören bir yapın var. Depresyonda olman normal ama öğretilmiş çaresizliğin var. İlgi istiyorsun ama inan bu şekilde dikkat çekmektense neşeli, eğlenceli, hayattan zevk alırken normal konularda hayata devam ederken yakın çevreden ilgi görmen daha iyi ve sağlıklı. Sen kocayı, anasını, neden böyleleri bırak. Tedavşye bak. Seninki gelen hastaların sürekli şikayetini anlatması gibi. Tedavi istemiyorum neden hastayım neden boğazım ağrıyor gibi.

Çaresiz değilsin Nilüfer Allah var. Ama sanki sen de her şeyde kendini suçlu gören bir yapın var. Depresyonda olman normal ama öğretilmiş çaresizliğin var. İlgi istiyorsun ama inan bu şekilde dikkat çekmektense neşeli, eğlenceli, hayattan zevk alırken normal konularda hayata devam ederken yakın çevreden ilgi görmen daha iyi ve sağlıklı. Sen kocayı, anasını, neden böyleleri bırak. Tedavşye bak. Seninki gelen hastaların sürekli şikayetini anlatması gibi. Tedavi istemiyorum neden hastayım neden boğazım ağrıyor gibi.
İnternet üzerinden ala bilir miyim

Türkiyeden daha uygun olabilir terapiler var online araştır buraya konu aç alanlar sana yazar. Yine online egzersiz dersleri bile alabilirsin. Aylık gğnlük programlar telefona gönderiliyor
YouTube’da bakarım.orda psikoloji vıdeolara bakıyorum

Niye gerçek değilim ki?annesinşn babasının bir dolduruşuna bakar
Onu diyorum işte bende ya, onların dolduruşuna bakıyorsa sen neden kendi yoluna bakmıyorsun kardeşim, bak insanlar döne döne sana aynı şeyi anlatıyor, çekmek zorunda değilsin, dayak mı yiyorsun niye şikayet etmiyorsun, sizden anladığım şu önceki konularınızdan da bahsedildiği kadarıyla biraz bakış açınız sığ ve ben buna katlanmak zorundayım inancındasınız kim ne derse desin dinlemeyeceksiniz çünkü siz çaresiz olduğunuza inanmışsınız, önce bu düşüncenizi yenin çaresiz değilsiniz isteseniz bu karanlık evlilikten kurtulabilirsiniz

Onu diyorum işte bende ya, onların dolduruşuna bakıyorsa sen neden kendi yoluna bakmıyorsun kardeşim, bak insanlar döne döne sana aynı şeyi anlatıyor, çekmek zorunda değilsin, dayak mı yiyorsun niye şikayet etmiyorsun, sizden anladığım şu önceki konularınızdan da bahsedildiği kadarıyla biraz bakış açınız sığ ve ben buna katlanmak zorundayım inancındasınız kim ne derse desin dinlemeyeceksiniz çünkü siz çaresiz olduğunuza inanmışsınız, önce bu düşüncenizi yenin çaresiz değilsiniz isteseniz bu karanlık evlilikten kurtulabilirsiniz
Mertebemiz yükselmiştir bence bizim Nilüfer sayesinde. 😅

YouTube’da bakarım.orda psikoloji vıdeolara bakıyorum
senin konuşmaya kendin anlatıp sonra kendi lendine farkına varmaya ihtiyacın var. Aslında bir deftere yazsan başa dönüp okusan dönüp durduğunu anlarsın. Sen ben nasıl iyi olabilirim demen düşünmen lazım. NAsıl bu adam beni sever, nasıl kendimi kabul ettiririm dedğin an başa dönersin. Boşan da demedim bak şuan nasıl daha iyi hissedersin buna odaklan. Terapi haftada maksimum 3 kez. AZB manat daha değerli türkiyede ucuz

senin konuşmaya kendin anlatıp sonra kendi lendine farkına varmaya ihtiyacın var. Aslında bir deftere yazsan başa dönüp okusan dönüp durduğunu anlarsın. Sen ben nasıl iyi olabilirim demen düşünmen lazım. NAsıl bu adam beni sever, nasıl kendimi kabul ettiririm dedğin an başa dönersin. Boşan da demedim bak şuan nasıl daha iyi hissedersin buna odaklan. Terapi haftada maksimum 3 kez. AZB manat daha değerli türkiyede ucuz
Ben onu sevmiyorum ki o benim için sadece çocuklarımın babası

Nilu etme böyle demekten dilimizde tüy bitti.
Ya kurtar kendini de çocuklarını da gücün yetiyorsa eltini, onun çocuklarını..

Kararlı olacaksın bismillah deyip çıkacaksın yola inan daha güzel bir hayatın olabilir, inan buna nilu inan..

Nilu etme böyle demekten dilimizde tüy bitti.
Ya kurtar kendini de çocuklarını da gücün yetiyorsa eltini, onun çocuklarını..

Kararlı olacaksın bismillah deyip çıkacaksın yola inan daha güzel bir hayatın olabilir, inan buna nilu inan..
Bunu anneme söylerken ve ya onlardan birine söylerken,boşanıp ne yapacaksın?!üstümüze mi kalacaksın?!senin Gül gibi hayatın var senden de kötü yaşayanlar var diyor

Nilüfer şaka yapmıyorum yakınlarında dövüş sporları salonu vardır toplam 10 ders alsan kendini savunmayı öğrenirsin. İyice nerden darbe gelirse savunurum diye öğren. Yeri gelir canını kurtarmak için lazım. Böyle adamlar bşr kere tekme yedi mi genelde korkarlar. Bizim bir komşu vardı kadın 10 seneden fazla dğzenli dayak yedi en son cinnet geçirdi bir sefer adama girişti ve bir daha adam elini kaldıramadı. Bunlar aciz kpkler dışarıda gkı çıkmayan adamalr gelip evde saçmalıyor. isterse vücut geliştirsin. Telefondan video aç tekme çalış, evde egzersiz yap. Zararı olmaz

Nilu dovus sporu ogrenirse sinirlendikce spor olsun diye etrafinda saglam kimse kalmaz.

Nilufer o evlilikten kurtulabilir misin bir gun bilemem ama...Kendin ve kizin icin yapabilecegin en iyi sey, siddet dongusunu kirmak icin kendini gelistirmek olur. Zor olan aslinda kin tutmak, ofkeli olmak, nefret etmek; sevmek o kadar da zor bir sey degil. Senden gucsuz gorduklerine senin gibi davranmak zorunda degilsin, bu donguyu beslemek olur, tam tersi onlar gibi olmadigini, olmak zorunda olmadigini, hayatta baska sansi oldugunu gozlemlesin kizin senden. Yoksa 20 sene sonra annesiyle ayni durumda, ayni cumleleri kuran bir kadin olur.

Back
X