- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 73
Sabredelim yaza kadar bakalım ne oluyor bakalım benim gitmeme de karışmıyorlar mıNilüfer kelimeler kifayetsiz sana. Ne desek olmuyor benden bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabredelim yaza kadar bakalım ne oluyor bakalım benim gitmeme de karışmıyorlar mıNilüfer kelimeler kifayetsiz sana. Ne desek olmuyor benden bu kadar.
Çaresiz değilsin Nilüfer Allah var. Ama sanki sen de her şeyde kendini suçlu gören bir yapın var. Depresyonda olman normal ama öğretilmiş çaresizliğin var. İlgi istiyorsun ama inan bu şekilde dikkat çekmektense neşeli, eğlenceli, hayattan zevk alırken normal konularda hayata devam ederken yakın çevreden ilgi görmen daha iyi ve sağlıklı. Sen kocayı, anasını, neden böyleleri bırak. Tedavşye bak. Seninki gelen hastaların sürekli şikayetini anlatması gibi. Tedavi istemiyorum neden hastayım neden boğazım ağrıyor gibi.Benim derdim sadece çaresizlik Allah yardımcım olsun
Çok teşekkür ederim benim derdimle ilgilendiğiniz içinNilüfer kelimeler kifayetsiz sana. Ne desek olmuyor benden bu kadar.
İnternet üzerinden ala bilir miyimÇaresiz değilsin Nilüfer Allah var. Ama sanki sen de her şeyde kendini suçlu gören bir yapın var. Depresyonda olman normal ama öğretilmiş çaresizliğin var. İlgi istiyorsun ama inan bu şekilde dikkat çekmektense neşeli, eğlenceli, hayattan zevk alırken normal konularda hayata devam ederken yakın çevreden ilgi görmen daha iyi ve sağlıklı. Sen kocayı, anasını, neden böyleleri bırak. Tedavşye bak. Seninki gelen hastaların sürekli şikayetini anlatması gibi. Tedavi istemiyorum neden hastayım neden boğazım ağrıyor gibi.
Türkiyeden daha uygun olabilir terapiler var online araştır buraya konu aç alanlar sana yazar. Yine online egzersiz dersleri bile alabilirsin. Aylık gğnlük programlar telefona gönderiliyorİnternet üzerinden ala bilir miyim
YouTube’da bakarım.orda psikoloji vıdeolara bakıyorumTürkiyeden daha uygun olabilir terapiler var online araştır buraya konu aç alanlar sana yazar. Yine online egzersiz dersleri bile alabilirsin. Aylık gğnlük programlar telefona gönderiliyor
Onu diyorum işte bende ya, onların dolduruşuna bakıyorsa sen neden kendi yoluna bakmıyorsun kardeşim, bak insanlar döne döne sana aynı şeyi anlatıyor, çekmek zorunda değilsin, dayak mı yiyorsun niye şikayet etmiyorsun, sizden anladığım şu önceki konularınızdan da bahsedildiği kadarıyla biraz bakış açınız sığ ve ben buna katlanmak zorundayım inancındasınız kim ne derse desin dinlemeyeceksiniz çünkü siz çaresiz olduğunuza inanmışsınız, önce bu düşüncenizi yenin çaresiz değilsiniz isteseniz bu karanlık evlilikten kurtulabilirsinizNiye gerçek değilim ki?annesinşn babasının bir dolduruşuna bakar
Mertebemiz yükselmiştir bence bizim Nilüfer sayesinde.Onu diyorum işte bende ya, onların dolduruşuna bakıyorsa sen neden kendi yoluna bakmıyorsun kardeşim, bak insanlar döne döne sana aynı şeyi anlatıyor, çekmek zorunda değilsin, dayak mı yiyorsun niye şikayet etmiyorsun, sizden anladığım şu önceki konularınızdan da bahsedildiği kadarıyla biraz bakış açınız sığ ve ben buna katlanmak zorundayım inancındasınız kim ne derse desin dinlemeyeceksiniz çünkü siz çaresiz olduğunuza inanmışsınız, önce bu düşüncenizi yenin çaresiz değilsiniz isteseniz bu karanlık evlilikten kurtulabilirsiniz
senin konuşmaya kendin anlatıp sonra kendi lendine farkına varmaya ihtiyacın var. Aslında bir deftere yazsan başa dönüp okusan dönüp durduğunu anlarsın. Sen ben nasıl iyi olabilirim demen düşünmen lazım. NAsıl bu adam beni sever, nasıl kendimi kabul ettiririm dedğin an başa dönersin. Boşan da demedim bak şuan nasıl daha iyi hissedersin buna odaklan. Terapi haftada maksimum 3 kez. AZB manat daha değerli türkiyede ucuzYouTube’da bakarım.orda psikoloji vıdeolara bakıyorum
Ay evet tam olarak sizi kasdettim döne döne anlatmak kısmındaMertebemiz yükselmiştir bence bizim Nilüfer sayesinde.![]()
Ben onu sevmiyorum ki o benim için sadece çocuklarımın babasısenin konuşmaya kendin anlatıp sonra kendi lendine farkına varmaya ihtiyacın var. Aslında bir deftere yazsan başa dönüp okusan dönüp durduğunu anlarsın. Sen ben nasıl iyi olabilirim demen düşünmen lazım. NAsıl bu adam beni sever, nasıl kendimi kabul ettiririm dedğin an başa dönersin. Boşan da demedim bak şuan nasıl daha iyi hissedersin buna odaklan. Terapi haftada maksimum 3 kez. AZB manat daha değerli türkiyede ucuz
İnat ettim ama olmadıAy evet tam olarak sizi kasdettim döne döne anlatmak kısmında![]()
Bunu anneme söylerken ve ya onlardan birine söylerken,boşanıp ne yapacaksın?!üstümüze mi kalacaksın?!senin Gül gibi hayatın var senden de kötü yaşayanlar var diyorNilu etme böyle demekten dilimizde tüy bitti.
Ya kurtar kendini de çocuklarını da gücün yetiyorsa eltini, onun çocuklarını..
Kararlı olacaksın bismillah deyip çıkacaksın yola inan daha güzel bir hayatın olabilir, inan buna nilu inan..
Çok saçma gerçektenBunu anneme söylerken ve ya onlardan birine söylerken,boşanıp ne yapacaksın?!üstümüze mi kalacaksın?!senin Gül gibi hayatın var senden de kötü yaşayanlar var diyor
Nilüfer şaka yapmıyorum yakınlarında dövüş sporları salonu vardır toplam 10 ders alsan kendini savunmayı öğrenirsin. İyice nerden darbe gelirse savunurum diye öğren. Yeri gelir canını kurtarmak için lazım. Böyle adamlar bşr kere tekme yedi mi genelde korkarlar. Bizim bir komşu vardı kadın 10 seneden fazla dğzenli dayak yedi en son cinnet geçirdi bir sefer adama girişti ve bir daha adam elini kaldıramadı. Bunlar aciz kpkler dışarıda gkı çıkmayan adamalr gelip evde saçmalıyor. isterse vücut geliştirsin. Telefondan video aç tekme çalış, evde egzersiz yap. Zararı olmaz