Konu sahibi şiddet görüyor ama kendinden gucsuze de şiddet gösteriyor. Aynı evde yaşadığı, Hakaret ettiği küçük eltisi 'sensin o' dedi diye kızı dövmüştü mesela. KK'ca mimlenmesinin en sebebi bu.
Aynı zamanda 'gelin,ev kızı' diye eziliyor ama kendi gelinini de ezmek istiyor. 'abimin eşini nasıl seveyim, o el kızı' diyor. Lohusa yengesinin yaşadığı yer için 'babamin evi orası,gider istediğim kadar kalırım hele bana bir şey desin' diye tehdit eden, yengesi ona laf ederse abisini babasını yengesinin üstüne saldırmak isteyen birisi.
Ataerkilligi besleyen kendisi yani.
Bir de konuşuyoruz konuşuyoruz boşa gidiyro. "Ailem harika insanlar,ailemin maddi durumu iyi, abime söylesem beni hemen götürür,ben ailemin bir kızıyım,kiymetlisiyim" diyor. "Söyle" diyoruz, "söyleyemem benim için hasta olur sonra" diyor, yaşamaya devam ediyor.
'Bari adamın suyuna git' diyoruz, şiddet göreceğini bildiği halde kocasını kışkırtıyor, sonra eziyet görüyor

Daha gözünün yeşili mora donmemisken kocası yanasinca 'simdi ipler benim elimde' diye konu açıyor . Ha bir de minicik tek katlı evde 2 oğul,2 gelin, 2 çocuk, 1 anne baba yaşıyorlar. Çocuklarıyla aynı odada yaşıyor ve bütün cinsi münasebetler de çocukların yanında gerçekleşiyor, 'anlamaz' diyor.
Gibi gibi gibi...
Boşa geçen bir hayat anlayacağın .
Neyse ki evi yapılıyormuş. Eğer doğruysa birkaç seneye kendi evine çıkacak.
Belki şansı yaver gider, bir dahaki sıkıyonetimde kocasını askere çağırırlar,kaynanası kayinbabasi da öte aleme gitmek için çok beklemez tez vakitte uğurlar. O zaman işte yeni bir hayata başlayabilir.
Gerçi öyle biri ki, bu sefer de kendi kaynana olur gelinine eziyet eder

Çok sinir bozucu bir üye ama ben kıyamıyorum nilu'ya ya. Umarım bir cesatet o adamdan kurtulur