- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 73
Bir daha hepinize Selamlar hayırlı akşamlar,demin ben tamamen ayrı mevzu paylaşmıştım mevzu tamamen eski konulara yöneldi.beni sevmediğinizi biliyorum beni boşuna suçluyorsunuz son kez bu konuda konuşuyorum.Arkadaşlar ben Azerbaycan’ın bir ilçesinin köyünde yaşayan biriydim ,bizim taraflarda o işler biraZ zor boşanmak falan.halam 43 yaşında evlendi eşi narkotik işlerle meşgul olduğu için Babam onu boşatdırdı o tür hayattansa gelir bizlerle Yaşar.adam evdeki herşeye el koymuştu satıyordu.babama abime de azdan çoktan başıma gelenleri anlatırdım onlar Orda ben burda.bir şey yapamıyorlardı kocam olacak adam hamilelik zamanında telefonumu benden aldı,annesi ana babama küfür ,bana el kaldırmalar falan.stresli bir hamileliğim oldu.eşim olacak adam telefon için nasıl üzüldüğümü görüp bana telefon almıyordu (ana babası istemediği için).annesi de “erkek adam yapar her şey yapar kadın yapamaz,erkekler kadınlara izin vermezler gidip çalışmaya,para kazanmaya “diye düşünen bir tiplerden.”burası benim evim ben ne dersem o olur”modunda hep.hafta önce eltimle büyük kavgaları oldu.eltimi markete gönderecekti,eltim kocasının arkasıyca “salak” dediği için kv delirdi “sen nasıl ona salak dersin benim yanımda”kız :”siz karışlamazsınız”dedi,kv da “salak senin neslin”neyse kavga oldu koz markete gitmedi .yarın kız kendi isteyince düşmek istedi markete,kv ızın vermedi.kız da “ben sizle evlenmedim sizden izin istemiyorum” dedi.kv “benim evim burası benim söZlerim geçiyor bu evde” dediardıyca da küfür etti.kız da ona “bir doktora görün” dedi neyse.bunun kocası geldi kızın kafasına vurdu kavga etti anama nasıl bunu yaparsın diye.ama kız kocasıyla şu am konuşuyor.anne babasıyla konuşmuyor niye onu yalnız bıraktılar diye.aramızda bir fark yok gördüğünüz gibi