Kacan kovalanır demısler canım yuz verdıkce bıtarafları kalkıyor bunların umursamıycaksın![]()
haklısın unutmuşum o ayrıntıyı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacan kovalanır demısler canım yuz verdıkce bıtarafları kalkıyor bunların umursamıycaksın![]()
ay yorumuna güldüm vallahi :) evet bence de öyleydi biraz. ama gitmekten vazgeçmesi benim için yeterliydi...kusura bakmada gel git akıllı....
ay yorumuna güldüm vallahi :) evet bence de öyleydi biraz. ama gitmekten vazgeçmesi benim için yeterliydi...
sonuçta görünenler benim durumumun tam tersiydi. fotoğrafla kanıtlayan ve inanılmaz yorumlar yapan biri vardı karşısında. bu kişiyle iki yıl çıktığım düşünülürse benimle görüşüyor gibi, benim tepkilerimi bilerek atıp tutması zor olmamış.
nişanlıyız şu an. keşke ilk sayfanın başı ile son sayfanın sonuna baksaydın seni çok yormuş gibi hissediyorum kendimi :))şimdiki sonuç nedir... şişirdin bizi be yavrummmmmmmm
Sonuc olarak evlendınız mı yanı (=
ıyı barı bunca mucadeleye degmıs baska anılarınız varsa anlat canım sızınkı aksıyon dolu (=
ayy okurken neredeyse ağlayacaktım. böyle aşk hikayelerine dayanamıyorum yaa![]()
bende hiç dayanamazdım, tv de türk filmi izlerken bile hüngür şakır koyveriyorum kendimi :))
bu durumda nasıl ağladığımı sen düşün:) ağlak tipin tekiyim işte :)
hatta geçen esra erolda bir kadın vardı çocuklarını evlatlık vermiş, onu izlerken öyle ağladım ki içim çıktı bir daha da tv de öyle şeyler çıkınca izlemeyeceğim kendime söz verdim :)
hikaynezi bir cirpida okudum,öyle bir anlatmissinzki tüm duygularinizla okurken gözümün önünden seritler gecti
ömür boyu mutluluklar dilerimdügün resimlerinizide beklerim
![]()