bu da benim hikayem...

kızlar konunun sonunu yazıyorum, şimdi bitiyor ancak yazabildim.

Ben sigaramı içerken pat diye konuştu.

“benimle evlenir misin?”

Cevabım o an için “ne” oldu. Ne yani bana birden inanmış mıydı bu adam. Hani gidiyordu, kaçıyordu. Bunların cevaplarını almadan cevap falan veremezdim. Saçma geliyordu. İnansaydı bana gitmezdi, şimdi nasıl inanmıştı…
Sordum. “Neden inanmadın bana, şimdi neden inanıyorsun? ”

“ bilekliği kaybettiğin gün çekilmiş fotoğraf. Bana yalan söyledin, görüşmesen bile o fotoğrafın çekileceği gün görüşmüşsün.. gitmekten vazgeçmiştim, senin yanına gelip dinlemek istiyordum, kaçmak değil. Al biletin saatine bak… sana hep inanmak istedim zaten ama kaldıramadım. Şimdi eminim, sana güveniyorum. Bu günden sonra hayatım boyunca da güveneceğim, benim için bunları yaptığını asla unutmayacağım ama bunları yapmamış olsan da dönecek olduğumu bil”
Bunları dedi. Daha uzun açıklamalar yaptı ama özeti buydu. Bana bileti gösterdi. Bir saat önce otobüse binmiş olması gerekiyormuş. Yani benim mesajlarımı görmeden önce…

“ evet” dedim. Evet.. hayatımı seninle geçirebilirim.

O bileti aldım, benim ikimizle ilgili küçük şeyleri sakladığım bir kutum var. Ayakkabı kutusunu boyadım, süsledim. İçinde ikimizin sakız falları, gittiğimiz sinema biletleri, beraber iddaa oynadığımız kupon, kazıkazandan beş denememizde bile hiçbir şey çıkmayan kartlar, benim inat edip birbirimize mektup yazalım dediğim gün yazdığımız komik mektuplar, tavşandan kura çektiğimizde çıkan fallar… içinde bunların ve daha bir sürü şeyin olduğu kutuya atmak için aldım bileti…

gözlerim dolu dolu ona sarıldım, ilk günkü gibi. sıcak, evimdeyim...

kusura bakmada gel git akıllı....
ay yorumuna güldüm vallahi :) evet bence de öyleydi biraz. ama gitmekten vazgeçmesi benim için yeterliydi...
sonuçta görünenler benim durumumun tam tersiydi. fotoğrafla kanıtlayan ve inanılmaz yorumlar yapan biri vardı karşısında. bu kişiyle iki yıl çıktığım düşünülürse benimle görüşüyor gibi, benim tepkilerimi bilerek atıp tutması zor olmamış.

ay yorumuna güldüm vallahi :) evet bence de öyleydi biraz. ama gitmekten vazgeçmesi benim için yeterliydi...
sonuçta görünenler benim durumumun tam tersiydi. fotoğrafla kanıtlayan ve inanılmaz yorumlar yapan biri vardı karşısında. bu kişiyle iki yıl çıktığım düşünülürse benimle görüşüyor gibi, benim tepkilerimi bilerek atıp tutması zor olmamış.

şimdiki sonuç nedir... şişirdin bizi be yavrummmmmmmm

şimdiki sonuç nedir... şişirdin bizi be yavrummmmmmmm
nişanlıyız şu an. keşke ilk sayfanın başı ile son sayfanın sonuna baksaydın seni çok yormuş gibi hissediyorum kendimi :))
anlattığıma pişman olacağım az daha şişirirsem seni yahu :)

Sonuc olarak evlendınız mı yanı (=
ıyı barı bunca mucadeleye degmıs baska anılarınız varsa anlat canım sızınkı aksıyon dolu (=

Sonuc olarak evlendınız mı yanı (=
ıyı barı bunca mucadeleye degmıs baska anılarınız varsa anlat canım sızınkı aksıyon dolu (=

vallahi en ekşınlısı buydu canım :))
nişanlıyız şu an kısmetse seneye düğün :)

ayy okurken neredeyse ağlayacaktım. böyle aşk hikayelerine dayanamıyorum yaa:(

bende hiç dayanamazdım, tv de türk filmi izlerken bile hüngür şakır koyveriyorum kendimi :))
bu durumda nasıl ağladığımı sen düşün:) ağlak tipin tekiyim işte :)

hatta geçen esra erolda bir kadın vardı çocuklarını evlatlık vermiş, onu izlerken öyle ağladım ki içim çıktı bir daha da tv de öyle şeyler çıkınca izlemeyeceğim kendime söz verdim :)

bende hiç dayanamazdım, tv de türk filmi izlerken bile hüngür şakır koyveriyorum kendimi :))
bu durumda nasıl ağladığımı sen düşün:) ağlak tipin tekiyim işte :)

hatta geçen esra erolda bir kadın vardı çocuklarını evlatlık vermiş, onu izlerken öyle ağladım ki içim çıktı bir daha da tv de öyle şeyler çıkınca izlemeyeceğim kendime söz verdim :)

ayy sorma o kadını bende gördüm:) ama kızdım kadına yaa.bide dün huzur sokağı vardı ordada gidiyordum az daha:(

hikaynezi bir cirpida okudum,öyle bir anlatmissinzki tüm duygularinizla okurken gözümün önünden seritler gecti

ömür boyu mutluluklar dilerim :16::16: dügün resimlerinizide beklerim :6:

hikaynezi bir cirpida okudum,öyle bir anlatmissinzki tüm duygularinizla okurken gözümün önünden seritler gecti

ömür boyu mutluluklar dilerim :16::16: dügün resimlerinizide beklerim :6:

teşekkür ederim canım, inşallah hayırlıysa olsun, bende seve seve düğün fotoğraflarımızı ekleyeyim :))

cıks sonununu bağlayamamışsın bittiyse eğer, neyse nişanlı olmanıza sevindim nişan resimleri koyarmısın bakalım :31: mutluluklar :16::16:

Back
X