pek filmlerdeki gibi olmuyor canım merak etme :) böyle çok arada bir duygusal oluyor yoksa ı-ıh :))
daha bir çiçek almışlığı yok.
sevgililer gününde yemeğe gittik, masaya küçük bir çocuk yanaştı. heh dedim alacak bak bunu bekliyordu demek ki.
çocuğa yok biz almayacağız dedi sadece. gülüyor bir de şebelek :) anladı tabii bozulduğumu.
sahilde yürüyoruz, bir tane daha çiçekçi geçti yanımızdan. dedim artık o kadar surat yaptım, alır :)
ı-ıh. adam inat yaptı, bir de nasıl keyfe geliyor sorma. gülüyor arsız arsız.
yedirecektim ayakkabıyı orada. o günden sonra inat ettik, ben her özel günde çiçek bekliyorum ısrarla. çiçek resimleri gösterip dikkatini çekiyorum. yıllardır giymediğim çiçekli elbiseyi giymişliğim var :)
o da ısrarla alerji yapar bunlar bana, ay ne çirkinmiş diyip dalga geçiyor :) kendi doğum günümde kendisine çiçek almayı planlıyorum.
artık tatlı bir inatlaşma oldu.
aman bende sorunlumuyum ne, baksana çiçek olayına ne kadar takmışım ya :))) dertsiz başıma dert :))
daha çok olay var, çok biriktim sorma. dikkatsizliği mi dersin sakarlığı mı dersin :)) geçen boş kola şişesini fırlattım kavga ederken. surat ifadelerimizi görmen lazım. gülmekten kavgaya devam edemedik, hadi çay koy da içeli moduna girince kavganın da tadı tuzu kalmadı :)