Bu da benim mis kokulu evim:)) <3

oturma odamı yeniden dekore ettim bakalım beğenicek misiniz?

evin harika ama tek tek çekseydın daha net çıkardııı gardrop içindeki bölmelı şeyi adı herneyse nerden aldın bide yan tarafındakini:)))

evin harika ama tek tek çekseydın daha net çıkardııı gardrop içindeki bölmelı şeyi adı herneyse nerden aldın bide yan tarafındakini:)))
Öncelikle teşekkür ederim. Odaların tam resmi http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/560754-mis-kokulu-evim-part-2-a.html burada:)
dolabın içindekini ikeadan almıştım ama artık heryerde var koçtaşta falan. Terlik hurcunu da Koçtaştan almıştım. Çooook işime yarıyolar tavsiye ederim

Evini çok beğendim canım çok ferah. Yemek masan kocaman tam istediğim gibi sanırım 12 kişilik falan nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Ayrıca cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Evini çok beğendim canım çok ferah. Yemek masan kocaman tam istediğim gibi sanırım 12 kişilik falan nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Ayrıca cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Beğendiğin için ben teşekkür ederim 10 kişi falan rahatlıkla yemek yiyebiliyoruz. İzmir Karabağlar Karakaya Mobilyadan almıştım.

eylül marbella - Google'da Ara

takımın tamamı bu linkte var.

Ay ne güzel sıkır sıkır bir evin var cok beğendim insallah benimde böyle bir evim olur, güle güle otur canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…