Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu da benim nişanlığım..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde

Arkadaşlar umarım çıkmıştır fotoğraflar ben çok beğendim tabi sizinde fikirlerinizi almak isterim..üstümde çekmeyi unuttum yalnız..:kedi:

canım çok güzel nişan kıyafetin
sanada yakışcağına eminim
herşey istediğin gibi olsun tatlımmm
allah taamamına erdirsin mutluluklar dilerim a.s.

çok saolun kıslar içime su serptiniz bende beğendim ama buraya koyup düşüncelerinizi almak istedim..

off cok abartili.. salonda yapicaksiniz sanirim nisani.. mutluluklar dilerim.

teşekkürler arkadaşlar evet salonda olacak nişanım.. sözümüz aile arasında olmuştu ama bole hiç tadını alamadık o yüzden salondada olacak teşekkür ederim..zemuszemus

mutlulukreçetem neden senin nişanın olmadımı aile arasında oldu galiba..Olsun şuan evlisin sanırım Allah mutluluk versinde

Allah mesut etsin cnm ya acaba bende o günleri görebilecek miyim?:Saruboceq:* bide bişey sorcam şimdi benm saçıma röfle yaptırdım ben 4 ay oluo yani ama platinden bi ton koyu bu elbiseye o saç rengi gider mi çevremdekilerin çoğu kahveye boyat dio daha hoş durur dio bazıları da daha da açtır güsel bir sarı olsun diolar sizce napmalıyım bi fikir verseniz..eyvahedigeldismile

Ve hala bu kıyafete nasıl bi saç modeli gider bilmiorum düşünüorum nettende bakıorum ama bulamıorum

teşekkürler larisa.. kızlar şu konudada fikir vermenizi istiorum lütfen saçlarım şuan platinin bi ton koyusu kimisi güzel bi kahvenin kimisi daha hoş bi sarının yakışcağını söylüyo bu nişanlık için sizce nasıl olmalı..bilmiyorumkismile

çok karışık göz yoruo sanki nişan için deilde bi gelinlik gibi ama siz begnp almışsnz güle güle giyn mutluluklar..

eger gerçkten beyaz tenliysen ve sarı rengi tenin kaldırıosa sarı olblr ama artık herkeste sarışın doğallıktan yanayım o yzden kahve tonları bu nişanlık için dha güzel gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…