Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu da benim nişanlığım..

bide ben toplatmak istemiorum topuz bana gitmio pek ya da ben ole düşünüorum azcık saçlarımız şöyle en güzel günümüzde havalı havalı dolaşsak daha ii olmaz mı kaydirigubbakcemile2

hmmm bu postij olayını bende bı sorayım kuafore o zaman canımmm....
aslında bole guzel cıcekle falan toplanan guzel topuzlarda var
yınede acık olmasını ısterım bende sacımın snnde dedgn gbıı soylee havalı havalıı
senınle aramızda kısmen 1,5 ay falan var nısan mesafesı cnm
e artık nısanından sonra tecrubelerını paylasırsn bnmle dmı kaydirigubbakcemile3
bız davetıye baktık cnm bak bnu dusunuyorz

hmm evet çok güzel ve sade bi davetiye tatlım olabilir.. tabi ki tecrübelerimi paylaşırım hatta nişan fotolarımı falan da koycam inşallah ay olarak sayınca bana fazla gelio o yüzden ben 8 hafta var diorum daha kısa gibi gelio o zaman gözüme..kaydirigubbakcemile3

ooy oooyy oooyy heyecan durumu nasıl bakım kaydirigubbakcemile3
siz söz yaptınız mı cnm?

evet cnm 24 temmuzda sözüm oldu ama ole bi olduki görmen lazım benim sözlümgil şehir dışındalar ve bizim aileler hiç görüşmemişti o zamana kadar 1 gece kaldılar bizde o sırada tanıştılar fln ertesi günü sözüm oldu işte sözüm olduktan bi saat sonra memleketine döndüler ole yani hiçbişey anlayamdım :umursamaz:bi eğlence fln bile olmadı anlıcağın inşallah bu sefer hepsi olacak kaydirigubbakcemile2 sen sözlendin mi nasıl oldu..mirmirmirmir

sen hatayda yasıyosun cnm sanırım sozlun nerde yasıyo nasl tanıstınızda ole arada sehır farkı var kız kaydirigubbakcemile3 canım ben 12.12.09 da sozlendım gayet guzel oldu bız akrabayız zaten sozlumle uzaktan.yabancılıkta cekmedı kımse..bı cumartesı aksamına denk gelıodu sozlumun yakınları bnm yaknlarım geldıler ole .. oynandı bızmkınde eglence oldu :)

canım o benm üniversiteden erkek arkadaşımdı o niğdede yaşıo niğdelilerde bizde hataydayız işte :kedi:.. ne güsel siz eğlenmişsiniz senin söz fotoğraflarınıda görmüştüm ben zaten çok yakışmıştınız .. Allah tamamına erdirsin..

AMİN CNM IKIMIZNKINIDE RABBM TAMAMINA ERDRR INS :Saruboceq:

amin canım bu arada sordum ben rüya gelinlik miş nişanlığımı aldığım yerin adı ben netten aradım ama bulamadım bi türlü tlf nunu fln istersen sende bak buyrunnnnnnnnn

tşk ederim giz09 ve dadlu gırl çok saolun.Şeniz. az kaldı 2 hafta sonra giycem inş artıkkopuyorumnanaktan

çok ho$ yalniz ben rengini begenmedim, petrol mavisi tercihimdir :sm_cool: tabi herkesin zevki ayni deil.. Allah tamamini erdirsin guzelim

teşekkür ederim arkadaşlar bitanecim evet renk olarak farklı olabilirdi ama model olarak ben çok beğendim renkte bana baya gitti o yüzden bu oldu yoksa aklımda sarı yoktu açıkçası ..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…