- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
bide ben toplatmak istemiorum topuz bana gitmio pek ya da ben ole düşünüorum azcık saçlarımız şöyle en güzel günümüzde havalı havalı dolaşsak daha ii olmaz mı kaydirigubbakcemile2
yine de az kalmış nişanına vakit çabuk geçio umarım hemen de geçer zaten..olumunekankayizsmileyok canım davetiye bakmadık benimki de mart 27 sinde kısmetse bizim tanıdık bi kuaför var ona soledim positj olayını gerçek postij hakkaten çok pahalı ama bana 2 tane sentetik al dedi sprey boyayla boyarız dedi ole oluomuş çünkü çoğu kişinin saçını ole yapmış
hmm evet çok güzel ve sade bi davetiye tatlım olabilir.. tabi ki tecrübelerimi paylaşırım hatta nişan fotolarımı falan da koycam inşallah ay olarak sayınca bana fazla gelio o yüzden ben 8 hafta var diorum daha kısa gibi gelio o zaman gözüme..kaydirigubbakcemile3
evet cnm 24 temmuzda sözüm oldu ama ole bi olduki görmen lazım benim sözlümgil şehir dışındalar ve bizim aileler hiç görüşmemişti o zamana kadar 1 gece kaldılar bizde o sırada tanıştılar fln ertesi günü sözüm oldu işte sözüm olduktan bi saat sonra memleketine döndüler ole yani hiçbişey anlayamdım :umursamaz:bi eğlence fln bile olmadı anlıcağın inşallah bu sefer hepsi olacak kaydirigubbakcemile2 sen sözlendin mi nasıl oldu..mirmirmirmir
AMİN CNM IKIMIZNKINIDE RABBM TAMAMINA ERDRR INS :Saruboceq:canım o benm üniversiteden erkek arkadaşımdı o niğdede yaşıo niğdelilerde bizde hataydayız işte :kedi:.. ne güsel siz eğlenmişsiniz senin söz fotoğraflarınıda görmüştüm ben zaten çok yakışmıştınız .. Allah tamamına erdirsin..
amin canım bu arada sordum ben rüya gelinlik miş nişanlığımı aldığım yerin adı ben netten aradım ama bulamadım bi türlü tlf nunu fln istersen sende bak buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?