- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Namazinda niyazinda biri ceza evine girecek ne yapti?
Namazinda niyazinda biri ceza evine girecek ne yapti?
Ah su onyargilar....sevdigim su an 26 yasinda ergen donemlerindeyken amcasi ve dayisiyla bi arabadalar.sofer amca.ve minibuse carpiyor amcasi.ve sofer cikiyor hemen kufurler kavgalar vs.amcasi once alttan almis fakat is ciddiye binince dayanamayip kavgaya tutusmuslar.ve karai taraf cok kalabalikmis sevdigimde kendini korumak icin tas atiyo karsidakine o da yanlis insana denk geliyo adam saglam sikayetci de degil ama kamu davasi oldugu icin girmek zorunda kaldi cezamiz 20 ay. evet disarsan az gibi gelse de (oyle diyorlar hep) bi de yasayanlara sormak lazim.iste boyle
Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah..
Benimde gözümün önünde belediye otobüslerin yol üzerindeki durak kısmına bir adam arabasını park ediyor. Arkadan kornaya basan belediye şoförünü, arabasından inip dövmeye kalkıyor..
Park edilmemesi gereken bir yere park ettiği için suçlu ve bu suçunu hiç umursamayıp bir de kalkıp adama dikleniyor yumruk sallıyor..
Trafikte bu gibi kavgaların olmasına anlam veremiyorum..
Ya kurallara uy
Yada araç kullanma yani..
Ah su onyargilar....sevdigim su an 26 yasinda ergen donemlerindeyken amcasi ve dayisiyla bi arabadalar.sofer amca.ve minibuse carpiyor amcasi.ve sofer cikiyor hemen kufurler kavgalar vs.amcasi once alttan almis fakat is ciddiye binince dayanamayip kavgaya tutusmuslar.ve karai taraf cok kalabalikmis sevdigimde kendini korumak icin tas atiyo karsidakine o da yanlis insana denk geliyo adam saglam sikayetci de degil ama kamu davasi oldugu icin girmek zorunda kaldi cezamiz 20 ay. evet disarsan az gibi gelse de (oyle diyorlar hep) bi de yasayanlara sormak lazim.iste boyle
Konuyu tamamen anlatmayinca insanlarda onyarginin olusmasi gayet normal canim.
Allah kavustursun, ben sahsen iftiraya ugramis olabilcegini dusunmustum :)
neden oyle dusundunuz cok merak ettımBen sizin eşinizi gerçekten çok sevdiğinizi düşünüyorum fakat aynı şeyleri eşiniz için söyleyemem bu derece yüksek sevginizi haketmiyor gibi geldi fakat inş. cezaevinden kurtulur değerinizi kıymetinizi anlar gerçekten sevginiz beni çok etkiledi. Allah ikinizinde hakkında en hayırlısını nasip eder inş..
tez zamanda kavuşursunuz inşallah arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?