Bu da bizim ask hikayemiz

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
Oncelikle konuya nerden baslayim bilemiyorum oyle cok sey yasadikki sevdigimle...kisaca ozet gecmeye calisacagim.sevdigim adamla (x) ben internet uzerinden ben universite 1.sinifa gidiyorken tanistik ve kacarak evlendik.yalniz bi takim olaylardan dolayi x'le bosandik.evliligimiz 4 5 ay surdu.nedeninin bi kismi ailesiyle oturmaya dayanamamdi.neden 4 5 ay dayanamadinmi derseniz ailesi kesinlikle kotu bi aile degil fakat kafa yapilarimiz ayni olamadi annesiyle kardesleriyle gayet iyidim iki kardesi var ve onlarla birlikte evde 6 kisiydik.sevdigimin evi vardi amcak tadilat nedeniyle bi sene ailesiyle kalmak zorundaydik ama bi sene degil 5 ay bile yapamadim annesi tek etken degildi tabi nasilsa evlerimiz ayrilcakti fakat en onemli diger neden sevdigimin son bi ay bana karsi tavirlari degismisti bi kac hafta ben ailemde kalmistim o donemler ve o sira uzerime cok gelmeye baslamisti bi seyler ters gidiyordu ve artik bizde bi patlama olmustu kebdimizi mahkemede buluverdik.Rabbim kimseyi oralara dusurmesin cok zor gercekten.her neyse ve 1.5 sene ayri kaldik ne birbirmizi gorduk ne de konustuk ama hala birbirimizi seviyorduk ilk gunku givi hatta su an ilk gunkunden daha fazla...ve 1.5 sene ayri kaldiktan sonra baristik.ailem de artik bosey demedi barismamiza ailemin haberi var artik.kacarak evlenmemizin nedeni benim universite okuyup onun okumamasiydi.ancak biz anlastiktan sonra benim icin uni okuyup okumamasinin hic bi anlami yoktu oncelikle namazinda abdestinde olmasi sonrasinda romantik olmasi beni sahiplenisi beni benden almisti bi kere...onu o kadar cok seviyorum ve ozluyorum ki :( :( :( :( :( barisali 1 seneyi gecti ve ben bu sene uniden insallah mezun oluyorum sevdigimse cok uzakta hemde cok su an cezaevinde ve babam bilmedigi icin gorusune bile. gidemedim 10 aydir cezaevinde ve sadece dualarda bulusabiliyoruz...Allahim insallah sag salim kavusmamizi nasip eder en yakin zamanda ve tum kavusamayanlari da .cunku onsuzluk beni cok yoruyor.:(

Ah su onyargilar....sevdigim su an 26 yasinda ergen donemlerindeyken amcasi ve dayisiyla bi arabadalar.sofer amca.ve minibuse carpiyor amcasi.ve sofer cikiyor hemen kufurler kavgalar vs.amcasi once alttan almis fakat is ciddiye binince dayanamayip kavgaya tutusmuslar.ve karai taraf cok kalabalikmis sevdigimde kendini korumak icin tas atiyo karsidakine o da yanlis insana denk geliyo adam saglam sikayetci de degil ama kamu davasi oldugu icin girmek zorunda kaldi cezamiz 20 ay. evet disarsan az gibi gelse de (oyle diyorlar hep) bi de yasayanlara sormak lazim.iste boyle

Ah su onyargilar....sevdigim su an 26 yasinda ergen donemlerindeyken amcasi ve dayisiyla bi arabadalar.sofer amca.ve minibuse carpiyor amcasi.ve sofer cikiyor hemen kufurler kavgalar vs.amcasi once alttan almis fakat is ciddiye binince dayanamayip kavgaya tutusmuslar.ve karai taraf cok kalabalikmis sevdigimde kendini korumak icin tas atiyo karsidakine o da yanlis insana denk geliyo adam saglam sikayetci de degil ama kamu davasi oldugu icin girmek zorunda kaldi cezamiz 20 ay. evet disarsan az gibi gelse de (oyle diyorlar hep) bi de yasayanlara sormak lazim.iste boyle

Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah..
Benimde gözümün önünde belediye otobüslerin yol üzerindeki durak kısmına bir adam arabasını park ediyor. Arkadan kornaya basan belediye şoförünü, arabasından inip dövmeye kalkıyor..
Park edilmemesi gereken bir yere park ettiği için suçlu ve bu suçunu hiç umursamayıp bir de kalkıp adama dikleniyor yumruk sallıyor..
Trafikte bu gibi kavgaların olmasına anlam veremiyorum..
Ya kurallara uy
Yada araç kullanma yani..

Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah..
Benimde gözümün önünde belediye otobüslerin yol üzerindeki durak kısmına bir adam arabasını park ediyor. Arkadan kornaya basan belediye şoförünü, arabasından inip dövmeye kalkıyor..
Park edilmemesi gereken bir yere park ettiği için suçlu ve bu suçunu hiç umursamayıp bir de kalkıp adama dikleniyor yumruk sallıyor..
Trafikte bu gibi kavgaların olmasına anlam veremiyorum..
Ya kurallara uy
Yada araç kullanma yani..

Cok tesekkur ederim insallah.off iste bi de boyleleri ceza almazya ona yaniyorum ben.bu olaylar basimiza geldi geleli ne olaylar okuyorum ve sukrediyorum bilseniz.inanin bende onceden cok onyargiliydim fakat artik hic biseye sasirmiyorum ve hic biseye basima gelmez demiyorum.gecen sevdigim hastaneye gittiginde yaninda jandarma kollarinda kelepce goren insanlar oyle bir bakmis ki neredeyse aglayaktim dedi oyle zor ki gercekten Rabbim.dusmanimin bile basina vermsein her hafta duzenli mektup yazarim osekilde haberlesiriz ve haftada bi kez on dk konusuyoruz :(

Son düzenleme:

Konuyu tamamen anlatmayinca insanlarda onyarginin olusmasi gayet normal canim.
Allah kavustursun, ben sahsen iftiraya ugramis olabilcegini dusunmustum :)

Konuyu tamamen anlatmayinca insanlarda onyarginin olusmasi gayet normal canim.
Allah kavustursun, ben sahsen iftiraya ugramis olabilcegini dusunmustum :)

Çok teşekkür ederim bende önceden onyargiliydim çok fazla ama bu olaydı sonra artık herşeyin vardır bi sebebi diyorum kusura bakmayın bu konuda çok hassasim da :43:

Ben sizin eşinizi gerçekten çok sevdiğinizi düşünüyorum fakat aynı şeyleri eşiniz için söyleyemem bu derece yüksek sevginizi haketmiyor gibi geldi fakat inş. cezaevinden kurtulur değerinizi kıymetinizi anlar gerçekten sevginiz beni çok etkiledi. Allah ikinizinde hakkında en hayırlısını nasip eder inş..

Ben sizin eşinizi gerçekten çok sevdiğinizi düşünüyorum fakat aynı şeyleri eşiniz için söyleyemem bu derece yüksek sevginizi haketmiyor gibi geldi fakat inş. cezaevinden kurtulur değerinizi kıymetinizi anlar gerçekten sevginiz beni çok etkiledi. Allah ikinizinde hakkında en hayırlısını nasip eder inş..
neden oyle dusundunuz cok merak ettım :34:
cunku ben sevgısınden emınım tabı sız de haklısınız yazılanlaa gore yorum yapıyosunuz :34: yalnız ben kısa kesmek ıstedıgım ıcın okuyanlar sıkılmasın dıye uzatmamıstım :34:
ama gorusunuzu de merak ettım tabı
ama nısanlım asırı kıskanctır o konuda sorunlarımız devam edıyor malesef :50:dıp not olarak eklemek ıstdım. cok sever cok duygusaldır ama ıstedıgım olsun tıptendır helekı sımdı uzaktayız daha cok kıskanıyor :30:

Back
X