- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
Oncelikle konuya nerden baslayim bilemiyorum oyle cok sey yasadikki sevdigimle...kisaca ozet gecmeye calisacagim.sevdigim adamla (x) ben internet uzerinden ben universite 1.sinifa gidiyorken tanistik ve kacarak evlendik.yalniz bi takim olaylardan dolayi x'le bosandik.evliligimiz 4 5 ay surdu.nedeninin bi kismi ailesiyle oturmaya dayanamamdi.neden 4 5 ay dayanamadinmi derseniz ailesi kesinlikle kotu bi aile degil fakat kafa yapilarimiz ayni olamadi annesiyle kardesleriyle gayet iyidim iki kardesi var ve onlarla birlikte evde 6 kisiydik.sevdigimin evi vardi amcak tadilat nedeniyle bi sene ailesiyle kalmak zorundaydik ama bi sene degil 5 ay bile yapamadim annesi tek etken degildi tabi nasilsa evlerimiz ayrilcakti fakat en onemli diger neden sevdigimin son bi ay bana karsi tavirlari degismisti bi kac hafta ben ailemde kalmistim o donemler ve o sira uzerime cok gelmeye baslamisti bi seyler ters gidiyordu ve artik bizde bi patlama olmustu kebdimizi mahkemede buluverdik.Rabbim kimseyi oralara dusurmesin cok zor gercekten.her neyse ve 1.5 sene ayri kaldik ne birbirmizi gorduk ne de konustuk ama hala birbirimizi seviyorduk ilk gunku givi hatta su an ilk gunkunden daha fazla...ve 1.5 sene ayri kaldiktan sonra baristik.ailem de artik bosey demedi barismamiza ailemin haberi var artik.kacarak evlenmemizin nedeni benim universite okuyup onun okumamasiydi.ancak biz anlastiktan sonra benim icin uni okuyup okumamasinin hic bi anlami yoktu oncelikle namazinda abdestinde olmasi sonrasinda romantik olmasi beni sahiplenisi beni benden almisti bi kere...onu o kadar cok seviyorum ve ozluyorum ki
barisali 1 seneyi gecti ve ben bu sene uniden insallah mezun oluyorum sevdigimse cok uzakta hemde cok su an cezaevinde ve babam bilmedigi icin gorusune bile. gidemedim 10 aydir cezaevinde ve sadece dualarda bulusabiliyoruz...Allahim insallah sag salim kavusmamizi nasip eder en yakin zamanda ve tum kavusamayanlari da .cunku onsuzluk beni cok yoruyor.