Bu da bizim hikayemiz..

harika anlatmışsın canım bayıldım allah tamamına erdirsin inş. bu kadar iç içe iken bir araya gelememenizde enterasan doğrusu taktiri ilahi işte herşeyin bir zamanı var:1rolleyes:

çok sağol canım
bizde öğrendikçe şaşırmıştık
gerçekten takdir-i ilahi :asigim:

:1shok: wayy be hikayeye bak, film gibi, mutlu sonla biten bir film olur inşallah a.s.

kız ben bunu yeni başlıayacak olan dizinin seneryosu sandımda öle okuyor gibi oldum:roflol:

maşallah tatlım. siz resmen birbirinizin hayatlarına yazılmış gibisiniz :) hatta hayatı aynı yaşamış aynı şeyleri yapmışsınız...

kısss daha yeni görüyorum heee
ilginç bi hikayeymiş sizinki de
hep aynı yerde teğet geçmişsiniz :)
Allah hiççç ayırmasın bidaha hemiiiii

harika yazmışsın canım yaaa...Allah'ım tamamına erdirsin inşallah..bir ömür boyu mutlu olun...a.s.

okurken allah birbirleri için yaratmış bunları dedim vallaaaa...çok güsel yaa...isimlerinizde bile kafiyeniz var..maşşalllahh

hepinizde çook çok teşekkür ederim arkadaşlar bi süredir pek giremiyorum siteye o yüzden yorum yazamadım tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah daha güzellerini size yaşatsın inşallah:kedi: :asigim:

kesişme yok dedikçe olsun delikafaduldenolsun dedim içimden:roflol:
kesişme geç olmuş,ama temiz olmuş:lepi:
allah hiç ayırmasınbir an önce bitsin askerliği,kavuşun işallah:Saruboceq:
tesadüfün bu kadarı die buna diyorumzemuszemus
ayrıca bende doğma büyüme fatihliyimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…