Bu da bizim hikayemiz..

haha gulerek okudum, cok tatli anlatmissin ya
hele bide o guncellemeler cok guzel olmus ya
ilerde baktikca eski gunlere donersin
harikasin canim ya,insallah cok cok mutlu olursun masallah bin kere masallah size
hayirlisiyla cocugunu sagliklica kucagna alip mutlulugunuza devam edersiniz
bir omur mutlu olun

Çok hoşuma gitti hikayeniz mutluluğu uzaklarda aramamışsınız ne güzel

o kadar tesadüfe rağmen ne kadar süre karşılaşmamışsınız ya çok ilginç ve tatlı bir hikaye

demek ki karşılaşmanızın vakti varmış ve doğru zamanda doğru yerde yollarınız kesişmiş.

çok keyif aldım okurken, Rabbim hayırlı ve huzurlu birlikte bu dünyada ve ahirette birlikte olmayı nasip etsin canım

Allah ömür boyu mesut etsin ne tatlı bir kısmı da hüzünlü bir güzel hikaye bu:) Allah yavrularınızla huzurunuzu eksik etmesin her daim aşkla

emin ol siz ayni magazalardan alisveris yapip ayni cafelerde takilmissinizdir

Çok hoşuma gitti hikayeniz mutluluğu uzaklarda aramamışsınız ne güzel

çok keyif aldım okurken, Rabbim hayırlı ve huzurlu birlikte bu dünyada ve ahirette birlikte olmayı nasip etsin canım

cnm o kadar şeker anlatmıssın kiiii bayıldmmm

Allah ömür boyu mesut etsin ne tatlı bir kısmı da hüzünlü bir güzel hikaye bu:) Allah yavrularınızla huzurunuzu eksik etmesin her daim aşkla

Çokgüzel bi hikaye

Hepinize ayri ayri kocaman kocaman tesekkur ederiz
Minik tosunumuz 1 yasina geldi bile cok sukur Rabbim agiz tadimizi bozmadan hep boyle bi omur ve ahiret birlikteligi nasip etsin insallaahh

konuyla alakası yok ama kemerburgazda mı oturuyosunuz

Ay film gibi gercekten Allah agzinizin tadini bozmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…