Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

....vee mutlu soon.....

....vee mutlu soon.....

tabi cnm mutlu son biz onunla sonsuza kadar
evet dedik arada oluyor böle seyler birde benim
duygusal zamanıma denk geldi regl o zaman biraz duygusal ve alıngan oluyorm
işte
ben aşkımmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkk seviyoooooruuuuuuum
allah başımda eksik etmesin

ya berreee aynen herkes soruyo bide arkadaşlarım çalışmalara başladığımı biliolar sürekli arıyıp önce hamile olup olmadığımı soruyolar hayırlısı yaaa berreee sana hep soruyorum ama hoşuma gidiyo yumurtladınmı demek he he

benimde komiğime gidiyo...yumurtladım felan...

Kızlar benim kıyafetlerim olmuyor artık. Pantolonları hiç giyinemiyorum. Badilerim göğüslerden çok dar geliyor. Çok büyüdü göğüsler o yüzden utanıyorum. Birkaç kıyafetimi ancak giyinebiliyorum. Alış-verişte yapmak istemiyorum. Sabah çok zor oluyor kıyafet ayarlamak...

Son düzenleme:

şimdi aldığın kıyafetlerde 1 -2 ay sonra olmıcak canım...
göbişin belli olmaya başladımı smilemm..?

şimdi aldığın kıyafetlerde 1 -2 ay sonra olmıcak canım...
göbişin belli olmaya başladımı smilemm..?

Canım karnım şiş 5 aylık gibi ama bebek değil, doktor bu dönemlerde şişlik olur dedi. Ama kasığım bebekten dolayı bayağı şişti. Git gide de büyüyor. Kasığım şişince kotlar sıkıyor, zaten kapanmıyor çoğusu. Sürekli tayt giyiniyorum işte. Şimdi aldıklarım 1-2 ay sonra olmayacak. Napcam bilmem....

Bir arkadaşım Oxxo dan pantolon almış hamileliğinde, şimdide giyiniyormuş. Baktım beğendim..Ondan alayım diyorum 2 tane. Normal zamanda da giyinirim

evet canım evliyiz...
sen evlimisin...?

NE GÜZELL.ALLAH BİR ÖMÜR MUTLU ETSİN HEPİNİZİ.
yok ama bir sevglim vardı hayaller kuruyorduk askerden gelmişti işe girdiğind eresmiyete dökülücekti ama olmadı kısmet değilmiş
o zaman ben gideyim hepiniz evlisiniz beni istemezsiniz.evlilierin topiği nede olsa

Olurmu canım ya, sende tecrübe kazanırsın işte....

hamile kalmak istiyorummmm ama doğurmak istemiyorum hep hamile kalayım 7 aylık felan

Canım 7 aylıkken çok rahatsız oluyormuşsun. Gece uyuyamıyosun filan.Bence istemezsin

Ben şimdiden gece defalarca uyanıyorum. Karnımın üstüne yatınca bi anda uyanıyorum. Şiştiği durumu düşünemiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…