Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Tamam canım, pazartesi yada salı döllenme olmuştur inşallah

Hadi hayırlısı, büyük bir heyecanla bekliyoruz. İnşallaaaaaahhhhh sende hamile olcan bu ay

Tamam canım, pazartesi yada salı döllenme olmuştur inşallah

Hadi hayırlısı, büyük bir heyecanla bekliyoruz. İnşallaaaaaahhhhh sende hamile olcan bu ay

inşallahh canım inşallah ...
hayırlısı olsun ...ama eğer olmazsada üzülmicem demekki hayırlısı değilmiş deyip birazcık ara vericem bakalım...

inşallahh canım inşallah ...
hayırlısı olsun ...ama eğer olmazsada üzülmicem demekki hayırlısı değilmiş deyip birazcık ara vericem bakalım...

Üzülme tabi canım, sonuçta yumurtluyorsun,sağlıklısın. Bu ay olmazsa denk gelmemiş demektir. Ara vermeye gerek yok. Çalışmalara devam...

Üzülme tabi canım, sonuçta yumurtluyorsun,sağlıklısın. Bu ay olmazsa denk gelmemiş demektir. Ara vermeye gerek yok. Çalışmalara devam...

ev almayı düşünüyoruz canım acaba hayırlısı böylede o yüzdenmi olmuyo diye düşünüyorum bazen...ondan ara vermek istedim ama bebekde çok istiyorum bilmiyorum...:26:

günaydın kızlarrr

4 saatlik uykuyla iş başı yapıyorum nasılsınız keyifler nasıl bakalım

herkese i çalışmlaar

ev almayı düşünüyoruz canım acaba hayırlısı böylede o yüzdenmi olmuyo diye düşünüyorum bazen...ondan ara vermek istedim ama bebekde çok istiyorum bilmiyorum...:26:

Canım aslında fikrimi sorarsan, daha çok yeni evlisiniz. Evinizi, arabanızı alın..Gezin, tatil yapın. Çocuk herşeyinizi kısıtlar. 2-3 sene sonra düşünürsün. Yaşında çok genç daha...

Ama tabiki bu eşinle senin kararın.İyi düşün, sorumluluk büyük...:26:

çok istiyorum ama her zaman hayırlısını diliyorum bakalım zamn ne göstericek...

günaydın kızlarrr

4 saatlik uykuyla iş başı yapıyorum nasılsınız keyifler nasıl bakalım

herkese i çalışmlaar

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın...?
hayırdır...?:26:

Günaydın canım. Ben iyiyim...Niye 4 saat uyudun?

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın...?
hayırdır...?:26:

çok şükür bende iyimm kızlar sanırım bebek istiyorsun ama gerçekten çok büyük sorumluluk,hiç gittiğin yerden zevk almıyorsun hayatın bitiyor yani.geceleri uyanıyor hastalanıyor,ben yiğenimden biliyorum ablam eşinden ayrı olduğu için hamilelik dönemimde herşeyi beraber yaşadık ve ÇOK ZOR canımm
allah gönlüne göre versin

ders çalışmaya başladımmm aöf sınavları yaklaştııı bir yandanda erkek arkadaşım mesaj attı bilmiyorum kararsızım barışma barışmama arasında gelgitleri yaşıyorumm

GÜ - NAY - DINNNNNNNNNNNNN
Çok güzel,güneşli bir gün bugün,harika...
Ama öyle kötü uyandım ki kızlar
Kötü bir rüya gördüm,uyandığımda inanılmaz kasılmıştım.
Birkaç dakika kıpırdayamadım.
Hemen aklıma bebiş geldi,öyle korktum kii:18:
Neyse,geçti gittiii....

Only smile canım ben çok çeşit yaparım,severim de (malum evdeyim diye)
ama hiçbirini ezbere yapamam
Kekibile yaparken tarif gerekir bana
Sadece yemeklerde,yeni bir şey denemeyeceksem,tarife gerek duymam.

Tatlıkıs aramıza hoşgeldin.
Seni son açtığın konudan tanıyorum.
Ve tabii ki önceki konularını da biliyorum.
Bence tam kurtulmuşken sakın tekrar geri dönmeyi düşünme!
Henüz gençsin,emin ol çok daha iyileri ile karşılaşacaksın

Ayy ne çok yazdım yahu
Eeee nasılsınız bakalım kızlar

günaydın canım...
iyiyiz sen nasılsın...?
hayır olsun rüyan canımm...
dün nasıl geçti günün...

Son düzenleme:

Canım yinede hamaratsınız siz. Bende bu hafta sonu bişeyler deneyeceğim. Bakalım güzel olacak mı? Canım elmalı tart istedi. Geçen arkadaşım yapmış, bana da getirdi. Çok beğendim.Tadı damağımda kaldı diyebilirim. Bu hafta sonu onu yapıcam...

günaydın canım...
iyiyiz sen nasılsın...?
hayır olsun rüyan canımm...
dün nasıl geçti günün...

Ben de iyiyim canım,dinlenmeye çalışıyorum
Ayy dünü hiç sorma,nasıl yoruldum anlatamam
Bir de gelenlerin bazıları bilmiyor bebeği,belli de edemiyorum.
Saat 4 gibi gelmeye bi başladılar,gece 23.30 ' da gittiler
Mahvoldum resmen..

Ben genelde de seviyorum aslında mutfakta olmayı.
Temizliği pek severek yapmam ama mutfak işlerine bayılırım.
Çalışırken de her boşluğumda muhakkak yapardım bir şeyler.
Evlendim,babam hala der sen de olmasan şöyle güzel,değişik şeyler yiyemeceğiz diye
Hımm tartın tarifini de biz de isteriz

hoşbulduk canım saol
evet hatırlıyorum seniii
küçük bir oyun olduğunu ve bana güvenip güvenmememn için yaptıydım ama anlamadın dedi bilmiyorum esra ya kafam karışık kalbimin sesini dinliyim diyorum ama olmuyor 2 seçenek sunuyor bana bir barış bir baışma
eğerki barışırsam biz yine aynı sorunları yaşıcaz buluşma yine bir ayrılık olucak
barışmamak istediğim şu an rahatım haftasonum güzel geçiyor strese girmiyorummmm nasıl çıkıcam diye
ne yapsam şaşırmış durumdayımm
ama sanırım yapamıcam barışmıcammmm

hayırdır inş. ne gördünki öle canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…