Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

smile canım ya 3 gündür felan ağrı değilde içinde gıcıklanma gibi bişeyler oluyo diken batar gibi kaşınıyo gibi acaaba hamilemiyim gögsünde ne gibi bişeyler hissetmiştin sen

smile canım ya 3 gündür felan ağrı değilde içinde gıcıklanma gibi bişeyler oluyo diken batar gibi kaşınıyo gibi acaaba hamilemiyim gögsünde ne gibi bişeyler hissetmiştin sen

Canım göğüslerimin uçlarında batmalar oluyordu. Birde koltuk altından göğsüme doğru dokununca acıyordu...

Kasıklarım batıyordu.Birde akıntım bayağı artmıştı...

Canım göğüslerimin uçlarında batmalar oluyordu. Birde koltuk altından göğsüme doğru dokununca acıyordu...

Kasıklarım batıyordu.Birde akıntım bayağı artmıştı...

ya canım valla şuan gögsümde öyle batma gibi acıyo kaşınır gibi içi uçlarıda sanki iç çamaşırıma sürtüyo gibi acıyoooo kasığımda belirgin birşey yok arada sağ ve solda batma oluyo ama belirti dencek kadar değil kasığındaki ağrılar tek taraftaamıydı yoksa iki kasığındada varmıydı?

bide akıntım bolll vede lop lop geliyo ayyy bide idrarım iğrenç kokuyo yaaa bide derimki hiç belirtim yok derim he he

aynen canım vakit yaklaştıkca bizde heycan artıyo...:18::18:

ya canım kendimi dinlediğimde bir sürü belirti bulabilirim ama açıkcası şöyle bakıyorumda bence hiç bir belirti yokkkkkkkkkkkkkk gögsüm bile ağrımıyo bende ona şaşırıyorum:26::26:

hayırlısı ben sabah bi test yapayım bakalım kaç günün kaldı regl ne zaman?

6-7 şubat tatlım...
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
bende pazar günü yapıcam...
çıkıyorum ben canım iyi akşamlar yarın görüşürüz haber vermeyi unutma...:80:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr hamile deyilim şimdi test yaptım negatif öbür ay inşallah artık...ben gidiyorum haftaya görüşürüz öptüm hepinizi

günaydın...
elacım olsun hayırlısı değilmiş demekki üzülme canım...
bu ay sanada alırız ovulosyon testi kullanırsın....canını sıkmak yok...
tatilin keyfini çıkar ohhh ne güzel...

Merhabalar,iyi haftasonları kızlar.
Dünden sonra gribim daha da ağırlaştı.
Gece hiç uyuyamadım
Burnum tıkalı nefes alamıyorum hala..
Eşim şimdi eczaneye gitti,en azından bi burun spreyi kullanayım.
Aman dikkat edin kendinize..
İyi günler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…