Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hoşgeldin canımm..
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine inşallah toparlarsın kendini en kısa zamanda....

Merhaba kızlar hafta sonları pek giremiyorum merak ettim sizi şimdi bir bakayım dedim
Elacım hayırlısı olsun.Şimdş güzelce tatilini yap öbür ay kısmetse.
Berrem sen nasılsın?bir gelişme var mı?
Esracım aman dikkat et kendine çok geçmiş olsun..
Smile de gelmemiş bugün galiba o da iyidir inşallah .

Öpüyorum hepinizi..

günaydın canım...
testleri hiç anlatmayayım çünkü şuan daha önemli bişey var oda sanırım regl oluyorum anlamadım...
hiç belirtim yoktu dün sadece biraz karnım ağırdı...
dün gece çok başım döndü zor uyudum...
sabah kalktım sadece sol kasığımda sancı vardı...
bi baktım gece kahverengi gelmiş ama çok az böyle dağılmış günlük pedime...
şuan ağrım var sol kasığımda...
ama hiç regl belirtimde yok...

Anladım canım. Benimde adet günümde gelmişti. Umarım öyle birşeydir. Bekliycez artık...

Testler nasıl çıktı peki?

Anladım canım. Benimde adet günümde gelmişti. Umarım öyle birşeydir. Bekliycez artık...

Testler nasıl çıktı peki?

şimdi lavaboya gittim akıntım beyaz geldi...
dün ovulosyon testi çift çizgi oldu daha belirginleşti...
gebelik testide ikinci çizgi olan ksım nokta nokta kırmızıydı...tam çizgi belli olmuyordu...

şimdi lavaboya gittim akıntım beyaz geldi...
dün ovulosyon testi çift çizgi oldu daha belirginleşti...
gebelik testide ikinci çizgi olan ksım nokta nokta kırmızıydı...tam çizgi belli olmuyordu...

Canım bugün akşama kadar bekliycez artık. Sen ara ara lavaboya gidip bakarsın. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. Kasık ağrısı olur, onda bişey yok. Kahverengi gelmez inş.. Ara ara yazarsın yine canım.

inşallah öyledir canım bakarım ben ara ara sizede yazarım...

smilem ve esram sizin ne kadar gelmişti canlarım kahverengi akıntınız...?

yaaa sanırım ben bu durumda sevinmeliyim...
dün bütün gün koruparktaydım eve geldim akşam başım dönüyodu hemen yattım yorgunlukdan sanırım...
sabah kalktım sol kasığımda ağrı var ve pedimde kahve ve pembemsi akıntı gelmiş ama yayılmıştı böyle en fazla 5 damla kadar...
sabahdan beri lavaboya gidiyorum ve beyaz akıntı olmuş durumda zaten peçeteye hiç gelmedi...:18::18::18::18::18:çok heycanlıyım bugün bi geçsin bakalım...:18::18::18:

Son düzenleme:

Canım önceki adetlerinde nasıldı? Kahverengi akıntı gelip, sonra beyaza dönüp adet mi oluyordun? Yoksa nasıldı?

Hayırlısı o zaman canım. Beklemek zor biliyorum, sabırsızlanıyorsun... Akşama kadar gelmezse kan testi yaptır yaaa, valla bende ölcem meraktan...

nasıl sabırsızım bir bilsen...
eşim evde hasta onun için en iyi ilaç bu olur sanırım
sabah regl olduğumu söyledim inanamadı...
inşallah hayırlısı olsun, ama nedense umut var içimde....

Günaydın güzellerim.Ay berrecim ya inşallah yerleşme kanamsıdır...Çok heyecanlandım yaaa

nasıl sabırsızım bir bilsen...
eşim evde hasta onun için en iyi ilaç bu olur sanırım
sabah regl olduğumu söyledim inanamadı...
inşallah hayırlısı olsun, ama nedense umut var içimde....

Canım bende hamile olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yumurtladığın dönemi biliyorsun, çalışma yaptınız. Canlı sperm varsa yumurta çatladıysa.. Olmaması için sebep yok...

Hadi hayırlısı...

Günaydın güzellerim.Ay berrecim ya inşallah yerleşme kanamsıdır...Çok heyecanlandım yaaa

günaydın canımmm...
inşallah canım dua et....bakalım hayırlısı...
bende çook heycanlıyım...:18::18:

haklısın canım ...
hayırlısı olsun...çok heycanlıyım...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…