Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

iii cnm sağol bugün benim doğum günüm akşam olsun diye bekliyom eşim ne yapacak diye
ne msj attı nede arayıp kutladı akşama herhalde diye düşünüyom

hoşgeldin gülcan'cım...
doğum günün kutlu olsun...
huzurlu,sağlıklı,mutlu nice senelere eşinle ve sevdiklerinle beraber...
eşinde akşama kutlar belki dur bekle bakalım...

Berreee varmı bişey?

yok tatlışımm...:18::18:
çok heycanlıyım...
ama gögüs uçlarım çok acıyo...birde kasığıma bazen sancı giriyo gidiyo saniyelik...regl gibi hiç belirtim yok...

Muhtemelen henüz kese oluşmadı. Hücreler topluluğu rahmin içinde yuvalanıyor. Yuvalandıktan 2-3 gün sonrada kese oluşur. Cumartesi doktora gittiğinde 3mm lik keseyi görürsünnnnnn

ne kadar güzel söyledin canım inanmak istiyorum bütün bunlara inşallah hayal kırıklığına uğramam...
ama artık gelmediğine göre sevnmem gerekiyor değilmi...
gögüs uçlarım çok acıyo yaa bugün başladı buda ....:26:

Son düzenleme:

Canım hala kahverengi yoksa, yoktur demektir. Bugün olması gerekiyordu...

Sen kan testi yaptırda bakalım ne çıkacak...

Canım hala kahverengi yoksa, yoktur demektir. Bugün olması gerekiyordu...

Sen kan testi yaptırda bakalım ne çıkacak...

evet dananın kuruğu kopucak bu akşam....:18::18::18:
hiç gelmedi yani ben hiç gözümle görmedim peçeteye felan gelmedi sadece pazar gecesi yattım pazartesi kalktığımda gelmiş kahvemsi ve pembe hatta üstünede beyaz gelince yayılmıştı...
bugün salı nerdeyse 2gün olucak...

Tamam süper o zaman canım. Herşey beklediğimiz gibi zaten...Şimdi bir tek test kaldı. Beta hcg değerini mutlaka öğren. 2 türlü test var. Gebelik varmı yokmu diye bakan test. Birde sayısal değer gösteren test. Sen sayısal değer öğrenicem dersin. Hcg nin değeri önemli

tamam canımcım...
saatler kaldı...valla bugün hiç iş yapamadım heycandan...:18::18:

kızlar ben geldim yinee yemeklerimin çoğunu bitirdim braz dinleneyim dedim :) smlecim sanada bugun bitürlü slm veremedim girip çıkıp durdum nasılsın iyimisin bebişimiz nasıl?:) berremm artık şu müjdeli haber umarım gelirr aman kırmızılar gelmesinde bukadar umutlanmışkenn bende geçen ay ne umutlanmuştım onu hatırladım şimdiii ne hüsrandı yaaa offfffff

Sağol Selincim. İyiyim ben, bebişimiz de iyi... Cumartesi gününü iple çekiyorum. İkili teste gidicez, belki cinsiyeti de öğreniriz.

Bugün bütün ilgimiz Berredeydi ya o yüzden selamlaşamadık canım. Sende iyisindir umarım.Berre hamileyse sana da bu ay ovulasyon testi alalım. Ne dersin?

inşallah tatlım hayırlısı olsun...
kendmizi kaptırıp sonra üzülüyoruz...

selinim profildeki resim nedir çözemedim...

canlarım teşekkür ederim...
hepinizi çok seviyorumm...

Kızlarrr ben kaçıyorum..

Berrecim bak hemen yaz buraya, akşam kontrol ederim ben...

Selincim yarın konuşuruz.

Öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…