Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

iyi akşamlar kızlar...
malesef hamile değilim değerim 2 çıktı...
olsun üzülmedim hayırlısı böyleymiş...

Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..Kısmetse elbet bir gün gelicek..Demek ki böylesi daha hayırlıymış.Üzülme.ben de yarın senin gibi olucam hissediyorum.

Merak etmişsiniz canlarım elektrik gitti.sonra ben de anneme gittim daha yeni geldim. size söyledikten sonra 2-3 damla daha geldi kahve ama sanki kırmızıya döncek gibi bakalım hayırlısı her şeyin. yarın sabahtan test yaptırcam yine.belli olunca hemen yazarım size.çok öpüyorum hepinizi.

günaydın canım...
evet canım sonucum 2 çıktı ilk defa bu kadar yüksek...
reglde olmadım...

Canım ben geç döllenme olmuştur diye umutlanıyorum.

Geçen ay ne zaman regl olmuştun? Birde döngülerin nasıldı, kaç günde bir oluyordun?

Canım ben geç döllenme olmuştur diye umutlanıyorum.

Geçen ay ne zaman regl olmuştun? Birde döngülerin nasıldı, kaç günde bir oluyordun?

31 günde bir oluyorum canım...
5 aralık...
5 ocak...canım...

Bugün 35. gün. Enteresan... Doktora da gittin, bişey de yoktu.:44:

Canım sen yarın sabah gebelik testi yap bakalım. :26:

evet canım yarın sabah yapayım.....
neden böyle oldu acaba...:26:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.Berrem smilecığımın dediği gibi geç döllenme mi oldu acaba? çünkü değer de 0 değil :44:

Kızlar günaydın.Berrem smilecığımın dediği gibi geç döllenme mi oldu acaba? çünkü değer de 0 değil :44:

günaydın tatlım...
bilmiyorum ki canım ya hiç bu kadar değerim olmadı benim hep 1 altında oldu...
hayırlısı artık...bekleyelim bakalım...
sen nasılsın yaptırdınmı canım ...?

günaydın tatlım...
bilmiyorum ki canım ya hiç bu kadar değerim olmadı benim hep 1 altında oldu...
hayırlısı artık...bekleyelim bakalım...
sen nasılsın yaptırdınmı canım ...?

Benim de dün gece hiç gelmemiş.yeni geldim eve test yaptırmaya gittim.gelince tuvalete girdim orda peçeteye belli belirsiz geldi. bakalım hayırlısı saat 11 de belli olcak.

Benim de dün gece hiç gelmemiş.yeni geldim eve test yaptırmaya gittim.gelince tuvalete girdim orda peçeteye belli belirsiz geldi. bakalım hayırlısı saat 11 de belli olcak.

hadi hayırlısı bakalım canım...
heycanla bekliyorum valla inşallah vardır canım bebişin...

Canım 11 de kan testi sonucunu mu alıcan? Regl tarihin 10 şubatmıydı?

Günaydın kızlar

Berreem ben de anlamadım,neden böyle oldu ki:26:
Umarım psikolojik falan değildir:44:

Mery güzel haberler verirsin bize umarım

tamam da belki geç döllenme falan olmuştur..daha regl olmadın çünkü.ve doktora gittin ve test kullandın..hiç belli olmaz canım benim.

bakalım beklicem biraz ne olucak...:26:

Canım 11 de kan testi sonucunu mu alıcan? Regl tarihin 10 şubatmıydı?

İki sorununda cevabı evet canım. bir de ilginç olan nerdeyse 10 gündür karnım çok ağrıyordu.dün gelen kahveyle birlikte bütün ağrılarım bitti.sabki adetim yeni bitmiş gibi ihssediyorum şu anda.

Günaydın kızlar

Berreem ben de anlamadım,neden böyle oldu ki:26:
Umarım psikolojik falan değildir:44:

Mery güzel haberler verirsin bize umarım

İnşallah canım..Off ama berre neden böyle oldu ki ..üzülüyorum ben şimdi..

Canım sonucu telefonla mı öğrenicen? Hemen yaz bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…