Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Teyzeleri el öpmeye getircem size

Selncim minoset içebilirsin canım, başka ağrı kesici içme..

aynen yaaa valla nerden çıktı bu anlamadım of yaaaaaa 5 gün var canım

azda kalmış hamilelerin kullanabilceği ağrı kesiciler var onlardan iç canım ne olur ne olmaz...
smilem içmişti başı ağırdığı için...
karanfil felanda koy iyi geliyo...

Son düzenleme:
işte banada minoset ne fayda ederyaaa anca iğne vurulup geçio bendeki diş ağrısı umarım ohale kadar gelmez bakalım beklicem birazdaha canım

iğne vurdurmak zorunda felan kalırsan kan testi yaptırırsın canım o zman...

Kızlar ben kaçar, öpüyorum sizi. Vakit bulursam yarın ultrason görüntülerini gönderirim..

Kızlar iyi akşamlar...Daha anca gelebildim.Siz iyisiniz umarım..Burun kanamasından bahsetmişsiniz arkadaşada geçmiş olsun..Benimde damarları çatlıyor hasta olduğumda ve kanama oluyor.Burunumun içine dokunduğumda peçeteye kan sürülüyor ve dra gitmiştim çok korkmuştum...Önemli birşey değilmiş sadece damarlar çok genişliyormuş

hoşgeldin canım...
ne güzel evini temizledin ohh...
evet selinimin burnu kanadı bugün ama şimdi dişi ağrıyo...
acaba nasıl geçer yaa...
bişey bulmamız lazım...

hoşgeldin canım...
ne güzel evini temizledin ohh...
evet selinimin burnu kanadı bugün ama şimdi dişi ağrıyo...
acaba nasıl geçer yaa...
bişey bulmamız lazım...

Benim hiç dişim ağrımadı bu güne kadar canım..onun için pek bir fikrim yok malesef..ama çok çok zormuş diş ağrısı Allah herkese yardım etsin..

Kızlar ben geldim...Yemekten sonra bir uykum geldiki anlatamam.bütün öğleden sonra uyudum.içtiğim ilacım etkisi de var

Kızlar ben geldim...Yemekten sonra bir uykum geldiki anlatamam.bütün öğleden sonra uyudum.içtiğim ilacım etkisi de var

valla canım kahvaltıya gittin akşam yemeğine kalktın...
maşallah hamilelik belirtisi işte....:93:

ben çıkıyorum iyi akşamlar...
Allah'a emanet olun...
dua edin canlarım...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…