teşekkür ederim kızlar hemen anlatıyorum tatile gittim adet gnüm geçti ama ben adet olmadan test yapmıştım çıkmamıştı yoktur geç kalmıştır diye umursamadım sonra tatilde hopladım zıpladım sonra gögüslerim ağrımıyo hiç adet hissi yok gögüsümün ucu acıyodu ama umursamadım sonra sabahları kalkarken ani kalkışlarda kasıkta batmalarım oldu bide tatile gittiğim gün 2 damla kadar kahverengi bir akıntı gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bi baktım gelen yok giden yok eşi test aldı yaptık silik çıktı inanmadık sonra 4 gün sonra tekrar yaptım kıpkırmızı çıktı ikinci çizgi bu haftada doktora gitcem çok mutluyum bir yandanda garip duygulardayım anlatamam şimdilik bulantı baş dönmesi felan yok gögüslerim ağrımaya ve dolgunlaşmaya başladı başşkada sıkıntım yok bakalım artık
teşekkür ederim kızlar hemen anlatıyorum tatile gittim adet gnüm geçti ama ben adet olmadan test yapmıştım çıkmamıştı yoktur geç kalmıştır diye umursamadım sonra tatilde hopladım zıpladım sonra gögüslerim ağrımıyo hiç adet hissi yok gögüsümün ucu acıyodu ama umursamadım sonra sabahları kalkarken ani kalkışlarda kasıkta batmalarım oldu bide tatile gittiğim gün 2 damla kadar kahverengi bir akıntı gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bi baktım gelen yok giden yok eşi test aldı yaptık silik çıktı inanmadık sonra 4 gün sonra tekrar yaptım kıpkırmızı çıktı ikinci çizgi bu haftada doktora gitcem çok mutluyum bir yandanda garip duygulardayım anlatamam şimdilik bulantı baş dönmesi felan yok gögüslerim ağrımaya ve dolgunlaşmaya başladı başşkada sıkıntım yok bakalım artık
aynen canım eşimde öle sölüyor diş için ilaçlar ağır olabilir diyo bakalım dr nedicek ona göre kan tahlili isterse yaptırıcam artık ne olur olmaz diye canım
Evet evet mutlaka yaptır kan testi,garanti olsun canım.
Ne zaman gideceksin,şimdi mi?
selin sen nasılsın hamilemisin hiç giremedim haberim yok
esra sen nasılsın bebişin nasıl?
evet tatlım şimdi çıkıyorum bi bakınıyım demiştim güzel haberler aldım negüzel:) ben gidiyim bari biranönce ağrımı geçiriyim çok öpüyorum sizi..
yaaaaaaaaa nerdesiniz sevincimi paylaşacak birilerini arıyorummmmmmmmm
Arkadaşlar süper bir haber veriyorum size
hamileyimmmmmmmmmmmm
Çok şükür hala inanamıyorummmm Allahım kimseye aratmasın
Ayy tickerini sevsinler senin
Nasılsın canım,nasıl gidiyor?
canım yeni gördüm..beğendin mi tickerımı
İyiyim canım sen nasılsın? birazcık karnım ağrıyor gaz var galiba,kasıklarımda arada ağrıyor.onun dışında iyiyim.çok şükür akıntı normale döndü.
ay ne güzel ela da hamiş...
Beğenmez miyim hiiiççç
Yalnız ayak izleri mavi,erkek mi gelecek acaba
Gaz normaldir canım,oluyor illa ki..
Normale dönmesine sevindim,sen gene de çok dikkat et kendine
Evet bu ay çok bereketli oldu maaşallah dedim ben de
valla bilmiyorum ki..çintakvimine göre erkek..amaan sağlıkla gelsinde mühim değil..
inşallah yarın berremiz de güzel haberle gelir..
Benim de çin takvimine göre erkek
Ama diğer yöntemler hep %50-50
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?