Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Merhabalar kızlar
Ohh dün neler de kaynatmışsınız öyle,maaşallah

Berreem pazartesni gününü heyecanla bekliyoruz.
Umarım sabahtan gidersin.

Özlem canım çoooookkkkkkkk sevindimmmm
Çokk güzel günler bekliyor seni

Smilecim senden çok ben heyecanlıyım
Çok şeker görünecektir eminim.
Ayy yerim ben bu ufaklıkları yaaa

Selincim ne çok çektin canım sen bu ağrılardan ya..
Dikkat et kendine de çabucak toparlan

Ben de dünü atlattım çok şükür.
Sandığımın 2 katı geldi misafirler
Neyse ki hazırlıklıydım da sorun olmadı.

Bugün de hava çok güzel,eşim de izinli.
Dışarı çıkacağız
Hayvanat bahçesine gideceğiz biz ve eşimin kuzeni ile eşi de var.
Onların da 1 yaşında bebekleri var,çok eğlenceli olacak

Hepinize güzel haftasonları diliyorum
Ve kocaamaannn öpüyorum sizi

Sağol canım benim. Hadi atlatmışsın çok şükür..gez bakalım hava çok güzel...yorma kendini.

Selam kızlar...Güzel hafta sonları diliyorum hepinize ve kendime=)

Sağol tatlım

berrem acaba ne yaptın?? bana öyle geliyor ki seni ekim anneleri konusuna alıcam allahım inşallah inşallah.sen yardımcımız ol...

selam kızlar kimler var özledim sizi yaaaaaaaaaaaa 1 hafta oldu girmeyeli neler oldu varı bi değişiklik hamile olan varmııı

KİMSE YOKMUUUUUUUUUUUU

yaaaaaaaaa nerdesiniz sevincimi paylaşacak birilerini arıyorummmmmmmmm
Arkadaşlar süper bir haber veriyorum size

hamileyimmmmmmmmmmmm

Çok şükür hala inanamıyorummmm Allahım kimseye aratmasın

yaaaaaaaaa nerdesiniz sevincimi paylaşacak birilerini arıyorummmmmmmmm
Arkadaşlar süper bir haber veriyorum size

hamileyimmmmmmmmmmmm

Çok şükür hala inanamıyorummmm Allahım kimseye aratmasın
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrr nasıl oldu anlat hemenn çok merak ettimmmmmmmmm çok sevimdimmmm

Son düzenleme:
nasıl olıyım canım göğüs ağrılarım çok bide karnım çok ağrıyo bide yanında diş ağrısı gelip giden şimdi dr gidiyorum diş için bişeler yaptırıcam mecbur

Ayy bırakmadı bu hastalıklar seni bir türlü
Canım doktora git ama gebelik ihmalini de belirt,ne olur ne olmaz..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrr nasıl oldu anlat hemenn çok merak ettimmmmmmmmm çok sevimdimmmm

İnanmıyorummm canımmm tebrikklerrrrrrr

teşekkür ederim kızlar hemen anlatıyorum tatile gittim adet gnüm geçti ama ben adet olmadan test yapmıştım çıkmamıştı yoktur geç kalmıştır diye umursamadım sonra tatilde hopladım zıpladım sonra gögüslerim ağrımıyo hiç adet hissi yok gögüsümün ucu acıyodu ama umursamadım sonra sabahları kalkarken ani kalkışlarda kasıkta batmalarım oldu bide tatile gittiğim gün 2 damla kadar kahverengi bir akıntı gelmişti adet oluyorum sanmıştım sonra bi baktım gelen yok giden yok eşi test aldı yaptık silik çıktı inanmadık sonra 4 gün sonra tekrar yaptım kıpkırmızı çıktı ikinci çizgi bu haftada doktora gitcem çok mutluyum bir yandanda garip duygulardayım anlatamam şimdilik bulantı baş dönmesi felan yok gögüslerim ağrımaya ve dolgunlaşmaya başladı başşkada sıkıntım yok bakalım artık

Ayy bırakmadı bu hastalıklar seni bir türlü
Canım doktora git ama gebelik ihmalini de belirt,ne olur ne olmaz..

aynen canım eşimde öle sölüyor diş için ilaçlar ağır olabilir diyo bakalım dr nedicek ona göre kan tahlili isterse yaptırıcam artık ne olur olmaz diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…