Çok sevindimm
Elatuğba Allah kucağınada almayı nasip etsin çok güzel bir haber bu...Allah analı babalı büyütsün
Canımcım sende bebişlisin dimi...Bütün dualarım senin içinde geçerli...Tüm hamilelere...Ne güzel bebişli arkadaşlar sizi=)
Koş koşş çabuukkkk
sağol canım.darısı başına inşallahh..
çok unutkan oldum yaa...kocişimle astık
kızlar ben geldim çok yoruldum diyebilirim ağrımda geçti allahtan iğne vurdularda .. burada kan testide yaptılar 1.20 yinee herayki gibi bi gıdım artmıyorzaten beklemiyordum bu ay bebek ama bu ay çektiğim bu göğüs ağrılarım nedir bi anlasam:)
Geçmiş olsun canım,ağrılarınn geçtiğine sevindim.
Bebek için ise ben hayırlısı olsun diyorum tatlım.
Bence siz bir süre korunun,mutlaka uygun zaman gelecektir.
Dikkat et kendine de daha fazla hasta olma
aynen tatlım hayırlısı.. artık korunucam bi süre... edicem dikkat ağrılardan yeterince bunaldım çünkü...
kızlar ben geldim çok yoruldum diyebilirim ağrımda geçti allahtan iğne vurdularda .. burada kan testide yaptılar 1.20 yinee herayki gibi bi gıdım artmıyorzaten beklemiyordum bu ay bebek ama bu ay çektiğim bu göğüs ağrılarım nedir bi anlasam:)
esra sagol canım yaptım sonunda :)
kızlarrrrr ben yemek yemeğe gidiyorummm...öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm
esra canım acıktığım zaman miğdem bi kazınıyooo anlatamam normalde açlığa dayanırım ama şimdi kötü oluyorum yemezsem
Ohh afiyet olsun canım
esra canım acıktığım zaman miğdem bi kazınıyooo anlatamam normalde açlığa dayanırım ama şimdi kötü oluyorum yemezsem
sağol tatlım yedim geldim..
benim hiçbir şey yiyesim gelmiyor.bütün gün yemesem dururum.
Afiyet olsun canım.
Nasıl yani,iştahsızlık mı var?
Ama daha erken
ya ben zaten normalde öyleyim.o yüzden normal halim devam ediyor hala
Hımm normalde de öyleysen tamam:)
Ama çok zor bir durummuş ya
ah caaanıım kıyamam.hiç kilo verdin mi? benim arkadaşlarım hep kilo verdi ilk aylarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?