canlarım ben geldim...
doktor ultrasona aldı beni önce ordan baktı ve 3mm bişey gördüğünü ve kesenin bi kaç gün sonra oluşacağını ve rahim duvarının kalınlaştığını...gebe olduğumu söyledi...kan değerimi görmek istedi..
kan verdim 14:30 alıcam şuan çok heycanlıyım...
canlarım ben geldim...
doktor ultrasona aldı beni önce ordan baktı ve 3mm bişey gördüğünü ve kesenin bi kaç gün sonra oluşacağını ve rahim duvarının kalınlaştığını...gebe olduğumu söyledi...kan değerimi görmek istedi..
canlarım ben geldim...
Nasıl nasıl nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Berreeeeemmmm hamilesiiinnnnnnnnn
Oley oley oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ollleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy
Bak bizi meraklandırdın , haklıymışız. Canımmmm çok tebriklerrrrr..
şuan gerçekten çok karışık duygularım çook mutluyum ama tedirginimde...
inşallah kan değerim yüksektir...
Yüksektir canım, 3 mm görmüş işte doktor. Herşey normal demekki... Benim de ilk olarak 4,5 mm görmüştü. Oldu canım... Hadi hayırlısı, bundan sonrası tatlı heyecan
canlarım ben geldim...
yüksektir demi canım....:26::26:
Yüksektiiiiirrrrrrr, sen dert etme canım. Az kaldı zaten.Senin geç döllenme olmuş demekki, ama olmuş..Zamanını tutturunca oluyormuş demekki
smile canım nasılsın ? senin bulantıların kaçıncı hafta başlamıştı?
evet hayırlısı olsun bakalım....çook heycanlıyım şuanda ...
inşallah herşey yolunda gider...
İyiyim canım. Tam olarak 6. haftada başladı ve 9. haftada kusmalar bitti. Hala hafif bulantılar oluyor. Ama kusma yok,çok şükür daha iyiyim.
Senin başladı mı?
ayyyy inanmıyorum...çok şükür yarabbim. gözün aydın canım..darısı berrem ve selinimin,gülcanın başınaaa...ve tüm isteyenlere inşallahhhh
yok benim daha başlamadı acaba hiç bulanmayacakmıki? neredeyse 7 haftaya gircez tık yok:26:
Berreemm güzel çıkar sonucun hiç korkma canım..
Ela canım stres yapma,ben de bulantısız geçiriyorum biliyorsun
Berreemm güzel çıkar sonucun hiç korkma canım..
Ela canım stres yapma,ben de bulantısız geçiriyorum biliyorsun
hayırlı olun canım ne güzel bu ay hamile olmayan kalmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?