Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

İnsallah canim bizim icinde ne olur dalarinizi eksik etmeyin ...

Ya Berre hala gelmemiş. Bende çok yoğunum, ara ara bakabiliyorum. Meraktan ölcem valla:44:

içime doğmuştu bişeylerin ters gittiği...
kan sonucum negatif 2 çıktı yine...
doktorumda şaşırdı ve kimyasal gebelik olabilir dedi...
rahim duvarın gerçekten çok kalınlaşmış dedi 10 gün daha beklememi ve eğer gelmezse adet söktürücü vereceğini söyledi....
hayırlısı böyleymiş...
gerçekten o kadar yoğun duygular yaşadım ki şu 3 saat içerisinde...
ama nasip değilmiş..

a-aaa neden böyle oldu ki?
Neyse canım sıkma canını,bekleyelim bakalım..

yani cnm dış gebelik mi oluyor hadi bakalım bir 10 daha bekleyeceğiz desene belki sonuç başka olur o zaman

Canımmmmm yaaaa, üzülme lütfen. Bende kimyasal gebelik yaşamıştım... Demekki hamile kalabiliyosun. Bir dahaki aya olur inşallah. Lütfen üzme kendini....

Kimyasal gebelikse zaten regl olursun kendiliğinden... Oluyor böyle şeyler canımcım

tatlım benim..ne olur sıkma canını.mutlaka ki kendini kötü hissetmişsindir.ama unutma her şeyde bir hayır vardır..bekleyelim görelim.seni çok seviyoruz unutma..

Evet smile da demiş,demek ki her şey yolunda..
Bardağa dolu tarafından bakmak lazım.
Umarım bu ay olur

hayırlısı olsun canım üzüldüm gerçekten ama olsun vardır bundada bir hayır

günaydın ....
ben iyiyim ardaşlar...
morelim daha iyi ama dün benim için gerçekten çok zordu...
neyse geçti bakalım bekliyorum regl olmayı olmazsam 10gün sonra tekrar gidicem...
dualarınızı eksik etmeyin...
dün işlerimin hepsi kaldı bugün toparlamam lazım fırsat bulduğum zaman gelirim...
yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız...

berrecim gunaydın
cok gecmiş olsun allah gonlune gore versn inşallh hakkında hayırlısı ne ıse o olsun...

Tünaydın arkadaşlar...Berre çok üzüldüm canım ama yapacak birşey yok umutlarını bir dahaki aylarda büyüt herşeyin hayırlısı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım!

merhaba kızlar ben geldim ama kimse yok
nasılsınız kızlar
berreeciğim hayırlısı cnm artık üzülme cnm hersey allahtan
zamanı gelince o da olacak cnm

only smile sen nasılsnın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…