Canım şanslısın ne diyimmmmmmm
ben gidiyorum hoşçakalın.....dua edin bana...
eğer bulantısız geçerse harika olur hamile kalmadanda bol bol yiyodum hamile kalınca kusar zayıflarım diyeama böyle giderse iyice şişecem ne güzel canım sevindim yaa senin adına ne güzel
kişiden kişiye değişiyor gerçi innşallah olmaz bende
canlarım ben geldim...
doktor ultrasona aldı beni önce ordan baktı ve 3mm bişey gördüğünü ve kesenin bi kaç gün sonra oluşacağını ve rahim duvarının kalınlaştığını...gebe olduğumu söyledi...kan değerimi görmek istedi..
kan verdim 14:30 alıcam şuan çok heycanlıyım...
Şu an nasıl mutlu olduğumu tahmin bile edemezsin...çooooooooooooooooooooooooook sevindim.çok güzel bir haber bu....allahım çok şükür..Canım arkadaşlarım farkındamısınız bu ay ne kadar güzelllllllll.....Ve en başından beri birlikte olan bizler arasında sadece selin kaldı sanırım..onunda güzel haberini alıcaz inşallah..sonra gülcan,bebeksi arkadaşımız,elif_kadir arkadaşımız ve şu anda aklıma gelmeyenlerin güzel haberlerini alıcaz inşallah...ayy allahım çok şükür sana..bebim bebiş uğurlu geldi herhalde bu ay önce ben öğrendim benden önce öğrenmesi gereken ela ve berrem öğrendi sonra...allahımmmm sen çok büyüksün...isteyen herkese bu mutluluğu yaşat...
Berrem inşallah kan değerinde iyi çıkar...
bu ay maşallah çok bereketli bir ayözlemcim varmı bulantın sıkıntın?
evet canım bereketli ayhenüz midem bulanmıyor.bazen diyorum garip miyim ben ne belirti hissettim ne de bulantı..ama bir yandan da şükür diyorum..böyle gider inşallah hep.
kızlar merhabalar nasılsınızz .. berreme çok sevindimmm sonunda duaları kabul olduu nr mutluuuuuuu
kızlar merhabalar nasılsınızz .. berreme çok sevindimmm sonunda duaları kabul olduu nr mutluuuuuuu
iyilik canım senden naber? sıra sen de artık ona göre
Hoşgeldin selincim.
İyiyim ben,sen nasılsın
Ayy acaba berree ne zaman gelir:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?