Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın....nasılsınız kızlar...?
bende daha iyi sayılırım...
kimyasal gebeliğim son buldu regl oldum ve düştü...
şimdi iyiyim çok şükür...

günaydın....nasılsınız kızlar...?
bende daha iyi sayılırım...
kimyasal gebeliğim son buldu regl oldum ve düştü...
şimdi iyiyim çok şükür...

Günaydin berrecim kimyasal gebeligin bittigine sevindim sagligin acisindan ama hamile olmadiginada inan cok uzuldum ama herseyin hayirlisi insallah bu ay hamile kalirsin canim...

Günaydin berrecim kimyasal gebeligin bittigine sevindim sagligin acisindan ama hamile olmadiginada inan cok uzuldum ama herseyin hayirlisi insallah bu ay hamile kalirsin canim...

Günaydın canım...teşekkür ederim sağol...
evet son bulması daha iyi oldu en azından ilaç kullanmama gerek kalmadı...
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için....
sen nasılsın niye gelmiyosun ne zamandır....sevdin galiba başka ülkeyi....

yaaa nerdesiniz canım sıkıldı....:84::84:

günaydın bütün kızlar nasılsınız

nasıl geçti haftsonuzu bakalım

berreeeciğim hayırlısı artık bu aya artık bebek planı için peki doktora gidecek misin yine

Ne yaparsin be canim insan gittigi yere taparmis benim durumda ona dondu sanirim

günaydın bütün kızlar nasılsınız

nasıl geçti haftsonuzu bakalım

berreeeciğim hayırlısı artık bu aya artık bebek planı için peki doktora gidecek misin yine

hoşgeldin canım...
bilmiyorum bakalım reglim bir bitsinde hayırlısı olsun...
sen nasılsın...?

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr;
ameliyatımı oldum ve döndüm şuan iyiyim.. kistimden şimdilik kurtuldum ama hala bebiş hayali ile yanıp tutuşuorum allahım herkesn gönlüne göre versin.. ama zihniyeti kötü kalbi kötü olanlara vermesin.vermesin ki cami avlusuna çöpe vs vs yerlere atamasın AMİN

hoşgeldin canım...
Bilmiyorum bakalım reglim bir bitsinde hayırlısı olsun...
Sen nasılsın...?

hoşbulduk cnm iiii bende
yeni bir haftaya yine başladık hayırlısıyla nasıl geçti haftasonun cnm
ben cumartesi temizlik yaptım eşim işteydi pazar günüde evde geçirdik eşimle
uzun zamandır haftasonu evde kalmadık bu hafta evimizdeydik yani

kaçak seni nerelerdesin sen....
hadi gözün aydın canım sevindim kurtulmana...Rabbim gönlüne göre versin inşllah bebiş gelir en kısa zamanda...
sen nasılsın şimdi...:26:

kaçak seni nerelerdesin sen....
hadi gözün aydın canım sevindim kurtulmana...Rabbim gönlüne göre versin inşllah bebiş gelir en kısa zamanda...
sen nasılsın şimdi...:26:

canım sorma ya laparoskopi oldum ama yine de zor ya.. iyiyim şimdi şükür dikişlerin atmasını bekliyorum pat. ve sim sonuçlarımda geldi. kendimce netten baktım iyi gibi bakalım martın ortalarında kontrolde ne dicek. sen nasılsın okudum çok geçmiş olsun

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım....hakkında hayırlısı olsun...
sağol canım teşekkür ederim bende daha iyiyim benimde hakkımda hayırlısı böyleymiş yaşadım ve geçti...

selamm canım hoşgeldin....sanada iyi ve güzel haftalar...
bebiş nasıl sen nasılsın bakalım...
artık önce bebişi soruyorum bak...

Hoşbulduk tatlım
Bebiş iyi teyzesi
O iyi olunca tabii ki ben de iyiyimm
Senin de regl olmana sevindim canım ya,hadi bu ay inşallah sağlıklı bir gebelik olacakk

Hoşbulduk tatlım
Bebiş iyi teyzesi
O iyi olunca tabii ki ben de iyiyimm
Senin de regl olmana sevindim canım ya,hadi bu ay inşallah sağlıklı bir gebelik olacakk

çook iyi olun inşallah valla ben hamilelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum yaa....
evet canım bende çok sevindim ama ilk görünce regl olduğumu ağladım çok meğerse içten içe umutluymuşum yinede...
ama en azından kendisi sonlandı düştü ilaç kullanmama gerekte kalmadı...:26:
inşallah canım bakalım bu ay neler olucak...

ohh ne güzel olmuş sizin için...
benim yoğun geçti hafta sonum ama güzeldi cumartesi çalıştım ben eşim evdeydi çok sağolsun evdeki yapmam gerekenleri yapmış ben yokken süpriz yapmış gözlerim doldu görünce..
pazar günüde ufak yeğenimin maçı vardı onu maça götürdüm ordanda alış verişe birazcık hop akşam olu verdi...

Son düzenleme:

Mutlaka insan üzülür ama olsun güzel düşünelim biz gene de
Her şey çok güzel olacak çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…