Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar merhaba cumartesi doktora gittim 6639,5 çıktı değerim buraya kadar güzel ama ultrasonda kese daha yeni oluşmuş ve nokta kadarmış ama benim 7.haftam doktor dediki ya geç döllenme yada sağlıksız gebelik dedi haftaya tekrar gitcem eğer gelişme varsa geç döllenme ama eğer gelişmediyse alcakmış ya doktorun odasındaan çıktım asansörde 7 aylık prematüre ikiz bebekler gördüm erken doğum olmuş onları görünce kendimi tutamadım Allahım hayırlısını versin Rabbim yardım et

Son düzenleme:
Kullanırsan iyi olur canım. Yoksa ne zaman yumurtladığını bilemezsin. Çok pahalı bişeyde değil zaten.

Bence al

evet canım alıcam hatta 2 paket almayı düşünüyorum 40 gün sürücekse...

hmm anladım canım...hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah alışırsın en kısa zamanda gel buraya sık sık ben hergün burdayım muhabbet ederiz canın sıkılmz kursun başlar sonra ohh ne güzel...
eşinin mesleği çok güzel iç dekorasyon...eviniz ne güzeldir ...
bebiş düşünüyomusunuz tatlım...?:26:

Ama bizim daha çok var öğrenmemize ya:84:

az kaldı canım seninde az daha sabır ben söylüyom sana inanmıyonki.....
bir bakıyomuşsun kız oluyomuş ben kızarırım valla....

Iyi dusun iyo olsun canim insallah gec dollenmedir rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder simdiden kotu dusunmeye baslama hem kendini hem bebisi uzme seni en iyi hisseden bebegin sakin unutma

ela'cım üzülme dur bakalım belki gelişme olur üzülme hemen geç döllenme olmuştur belkide...:26:

Iyi dusun iyo olsun canim insallah gec dollenmedir rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder simdiden kotu dusunmeye baslama hem kendini hem bebisi uzme seni en iyi hisseden bebegin sakin unutma

elifcim ya elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama işte olmuyo dua et

ela'cım üzülme dur bakalım belki gelişme olur üzülme hemen geç döllenme olmuştur belkide...:26:

inşallah yaa ne kadar zor bi durum ağlaya ağlaya bi kaldım hastanede ben öyle bi ümitle gittim canım dedimki nasıl olsa 7. haftadayız kalp sesinide duyarız diyodum ya kalp sesini bırak kese bile yeni oluşmuş Allah yardım eder inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım...
ama sabırlı olmalısın şuanda beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok...
güçlü olmalısın bak bende kimyasal gebelik yaşadım veb dün düşürdüm ama bi şekide hayat devam ediyo yaşanması gerekiyormuş yaşandı ve geçti...

Elacım üzülme canım. Üzüntü bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. Değerin oldukça iyi, kesede gözükmüş. Umarım geç döllenmedir canım...Gönlünü ferah tut sen

Elacım ben forumlara baktım şimdi... 6+3 de kese 8+3 de bebek görenler var. Kese 10mm olmadan bebek görünmezmiş. Senin kaç mm idi?

Elacım forumlara baktım şimdi. 6+3 de kese, 8+3 de bebeğini görenler var. Kese 10 mm olmadan bebek görünmezmiş. Senin kaç mm? Birde kese düzgünmüydü?

Elacım forumlara baktım şimdi. 6+3 de kese, 8+3 de bebeğini görenler var. Kese 10 mm olmadan bebek görünmezmiş. Senin kaç mm? Birde kese düzgünmüydü?

ya canım ben bu doktorlar yönünden şansızım bu sefer özel hastaneye gittim yine denk gelen suratsızdı canım ya başka bir bilgi vermedi santimini felan söylemedii sadece kese yeni oluşmuş ve nokta gibi dedi başka bi bilgi vermedi canım nerden baktın bende baksam ya ne düşüneceğimi bilemedim bu hafta içinde başka bi doktora daha gidiyim diyorum şöyle güler yüzlü bir doktor bulursam

çok sevdiğim en yakın iş arkadaşım oda arkadaşımın babası vefat etti çok kötü oldum ben belki yarın bi süre giremiyebilirim yanına gidicem...
iyi akşamlar...

Berrecim çok üzüldüm canım,başı sağolsun arkadaşının
Ela üzülme tatlım,geç döllenmedir umarım ve bir dahaki kontrolünde görürsün..

günaydın kızlar...
sağol esram Allah razı olsun bende çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…