Kullanırsan iyi olur canım. Yoksa ne zaman yumurtladığını bilemezsin. Çok pahalı bişeyde değil zaten.
Bence al
Canim benim esimin ailesi yok esim 4 yasindayken annesi babasini birakip baska bir adamla kacmis bir dahada gelmemis yani esim annesini hic tanimiyor babasida neraksam orda sabah berdus gibi gezinip durmus halada oyle cocuklariyla hic bir alakasi esimi babannesi buyutmus oda bulgaristanda esim ic dekorasyon yapiyor ve yaklasik 9 senedir burda kurulu bir duzeni var o yuzden burdayiz ama ne kadar zor oldugunu ne ben anlatabilirim nede sen anlayabilirsin anlayacagin esimin sadece kendi cani vardi tasidigi simdi birde ben ve benim ailem
Ama bizim daha çok var öğrenmemize ya:84:
kızlar merhaba cumartesi doktora gittim 6639,5 çıktı değerim buraya kadar güzel ama ultrasonda kese daha yeni oluşmuş ve nokta kadarmış ama benim 7.haftam doktor dediki ya geç döllenme yada sağlıksız gebelik dedi haftaya tekrar gitcem eğer gelişme varsa geç döllenme ama eğer gelişmediyse alcakmışya doktorun odasındaan çıktım asansörde 7 aylık prematüre ikiz bebekler gördüm erken doğum olmuş onları görünce kendimi tutamadım Allahım hayırlısını versin Rabbim yardım et
kızlar merhaba cumartesi doktora gittim 6639,5 çıktı değerim buraya kadar güzel ama ultrasonda kese daha yeni oluşmuş ve nokta kadarmış ama benim 7.haftam doktor dediki ya geç döllenme yada sağlıksız gebelik dedi haftaya tekrar gitcem eğer gelişme varsa geç döllenme ama eğer gelişmediyse alcakmışya doktorun odasındaan çıktım asansörde 7 aylık prematüre ikiz bebekler gördüm erken doğum olmuş onları görünce kendimi tutamadım Allahım hayırlısını versin Rabbim yardım et
Iyi dusun iyo olsun canim insallah gec dollenmedir rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder simdiden kotu dusunmeye baslama hem kendini hem bebisi uzme seni en iyi hisseden bebegin sakin unutma
ela'cım üzülme dur bakalım belki gelişme olur üzülme hemen geç döllenme olmuştur belkide...:26:
elifcim ya elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama işte olmuyo dua et
elifcim ya elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama işte olmuyo dua et
inşallah yaa ne kadar zor bi durum ağlaya ağlaya bi kaldım hastanede ben öyle bi ümitle gittim canım dedimki nasıl olsa 7. haftadayız kalp sesinide duyarız diyodum ya kalp sesini bırak kese bile yeni oluşmuş Allah yardım eder inşallah
Elacım forumlara baktım şimdi. 6+3 de kese, 8+3 de bebeğini görenler var. Kese 10 mm olmadan bebek görünmezmiş. Senin kaç mm? Birde kese düzgünmüydü?
Berrecim çok üzüldüm canım,başı sağolsun arkadaşının
Ela üzülme tatlım,geç döllenmedir umarım ve bir dahaki kontrolünde görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?