Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Tabii ki canım,her zaman..
smile gelemiyor artık,umarım çok yorulmuyordur..

umarım canım yaa bugün hiç gelmedi merak ettim...

ben yemeğe çıkıyorum çok öptüm gelince görüşürüz balıımmmmmm...

Kızlarrrr selam,

nasılsınız,nasıl geçti hafta sonu?

Artık bu saatlerde gelirim herhalde. Ama hiç kimse yok

Berrecim bu ay olur inşallah. Kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyormuş... Ama unutma kimyasaldan sonra 37-40 gün sonra regl oluyorsun. O yüzden yumurtlama tarihin biraz şaşıcak...

Esracım sen napıyosun? Bebiş nasıl?Resmimi çekmeyi unuttum. Bu akşam unutmazsam çekerim, yarında eklerim buraya...

Son düzenleme:

ohhh ne güzel cnm aferin eşine çok güzel haftasonu çabuk geçiyor valla dinelneyim diyorsun biraz uyuyorsun sonra bir bakmışsın akşam oluyor

hoşgeldin canımm...
yaa alışık değiliz bu saatlerde gelmene sabah erken benim canım sıkılıyo kimsecikler olmuyo...
ama senin iyi olmana sevndim sen ve prenses iyi olunda geç gelin ne yapalım..
evet canım biraz uzun sürücek sanırım regl aralığım ne yapalım hayırlısı olsun diyelim...

Berreciğim çok çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın..
Bu arada tüm kızlara hayırlı günler..

Berreciğim çok çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın..
Bu arada tüm kızlara hayırlı günler..

hoşgeldin bebekim...
çok sağol canım benim inşallah....

Ahhh berrecim sorma, bende çok alıştım. Özlüyorum valla sizi. Acaba ne konuşuyorlar diye düşünüyorum hep...

İnşallah prensestir canımcım ya, cumartesi belli olacak diye umud ediyorum. Heyecanla bekliyoruz valla...

Regl aralığın uzun sürecek canım. Yumurtlama düzeninde değişir. Yeniden ovulasyon testi alıcan mı?

Bizde özlüyoruz canım...
inşallah prensestir sağlıklı olsunlarda bakalım ben bile heycanlanıyorum...:18:
cumartesi haber ver muhakkak tatlım...
evet canım bende onu düşünüyordum alıcam canım test inşallah kullanmam lazım yani öğrenmem için değilmi...

Kullanırsan iyi olur canım. Yoksa ne zaman yumurtladığını bilemezsin. Çok pahalı bişeyde değil zaten.

Bence al

zor gerçekten peki neden ordasınız canım eşinin ailesi felanda orda değildi sanırım...

Canim benim esimin ailesi yok esim 4 yasindayken annesi babasini birakip baska bir adamla kacmis bir dahada gelmemis yani esim annesini hic tanimiyor babasida neraksam orda sabah berdus gibi gezinip durmus halada oyle cocuklariyla hic bir alakasi esimi babannesi buyutmus oda bulgaristanda esim ic dekorasyon yapiyor ve yaklasik 9 senedir burda kurulu bir duzeni var o yuzden burdayiz ama ne kadar zor oldugunu ne ben anlatabilirim nede sen anlayabilirsin anlayacagin esimin sadece kendi cani vardi tasidigi simdi birde ben ve benim ailem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…