Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Buarada bebek beşiği çok tatlı berreciğim..Bebek beşiği diye geçiyordur umarım adı?Yürüyor bu tarz beşikler belki başka bir ad takmışlardır=)Çok geçmiş olsun cnm sanada..Grip misin?Öksürükte cabası dimi..

Canım ne desen haklısın iki gündür ihmal ettim burayı kkya uğrayıpama fazla durmuyorum öyle dolaşıp çıkıyorum tabi bi konu üzerinde takılmazsam=)Sen nasılsın berre?

bende iyiyim şekerim...öksürüyorum çok başkada bişeyim yok çok şükür.
anlat bakalım ev işini ne yaptın alıcakmısınız canım...

bende iyiyim şekerim...öksürüyorum çok başkada bişeyim yok çok şükür.
anlat bakalım ev işini ne yaptın alıcakmısınız canım...

Canım bize kalsa bugun almak istiyoruz..En büyük isteklerimizden birisi..Şimdilik düşünme aşamasındayız ama konudada belirttiğim gibi hemen olacak birşey değil malesef..Bakalım Yüce Mevlam çok büyük...

YAA bERre dün sütlaç yapmıştım pirinç unu yetmedi aslında yetmesi lazımdı piriçleri kaynatırken fazla kurutmadım dibinde su kalmıştı sarmasın diyeSonra ölçüden farklı oldu az geldi pirinç unuSulu oldu sütlacım ama tadı çok güzel herzamanki gibi=)

evet canım çok şirin...
sağol canım gribim geçti ama öksürük kaldı özellikle geceleri çok kötü oluyorum...:2:

Allah yardımcın olsun canım bizde düşünüyoruz almak ama nasıl işte kenarda pek birkimimizde yok sadece takılarım var...

ben hayatımda hiç yapmadım bebkim sütlaç banada tarifini yazsana sulu mulu tadı çok güzel olmuş yaa...

Canımmmm çok güzelll. Nerden buldun??

Cokbebeksi hoşgeldin canım...

evet canım çook güzelll
netten buldum çok şeker...
bi tane bebek arabası var eski zaman arabaları gibi ama fiyatı uçuk bişeydi 2 bin küsürdü.

Veririm cnm..Öncelikle sütlaç yapacaksan pirinç unu kullanmalısın.Normal unu kullanma derim.Çünkü tat veren pinirç unu..
Bir litre süt
bir buçuk bardak şeker(Ben bir bardak koydum gene güzel hafif oldu..Diyet olsun istedim)
Bir paket vanilya
Bir yada iki çay bardağı pirinç..Eşim bol pirinçli sevdiği için 2 çay bardağı koyuyorum cnm

Önceliklte pirinçleri bir litre su da pişiriyoruz..Suyunu çekene kadar ama dikkat etmek lazım yanmasın suyunu çekme esnasında...
Daha sonra bir litre sütü döküyoruz piriçlerin üstüne..Bir paket vanilya ve şekeri ister kaynattıktan sonra ister en başında ilave et cnm..Tarifte piştikten sonra ama ben baştan koyuyorum
Dört beş yemek kaşığı pirinç ununu eziyorum bir litre sütten biraz ayırarak..Onuda ilave ediyorum tencereye kaynatıyorum hepsi bu...Afiyet olsun=)

evet canım çook güzelll
netten buldum çok şeker...
bi tane bebek arabası var eski zaman arabaları gibi ama fiyatı uçuk bişeydi 2 bin küsürdü.

Ya çok pahalı şeyler de var tabi ama gerek yok yani... Sen bu arabayı hangi siteden buldun canım, linkini gönderirmisin?

Canım çokkk güzeller. Teşekkürler :13:

ivett çok şirin...
rica ederim tatlım...
bide süslersin güzelce ...ay ben bayılıyorum süsleme işlerine felan kendi nikah şekerimi kendim yaptım...nikah salonunda çalışanlar gelen davetliler nerde yaptırdığımızı ilk defa böyle birşey gördükleri söylemişlerdi çok beğenmişlerdi...
eğer allah nasip ederse bebişim olduğu zaman bebek şekerinide ben yapıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…