Günaydın hanımlar:80:
günaydın bebekim nerdesin sen bakim...
Canım ne desen haklısın iki gündür ihmal ettim burayı kkya uğrayıpama fazla durmuyorum öyle dolaşıp çıkıyorum tabi bi konu üzerinde takılmazsam=)Sen nasılsın berre?
bende iyiyim şekerim...öksürüyorum çok başkada bişeyim yok çok şükür.
anlat bakalım ev işini ne yaptın alıcakmısınız canım...
Cokbebeksi hoşgeldin canım...
Buarada bebek beşiği çok tatlı berreciğim..Bebek beşiği diye geçiyordur umarım adı?Yürüyor bu tarz beşikler belki başka bir ad takmışlardır=)Çok geçmiş olsun cnm sanada..Grip misin?Öksürükte cabası dimi..
Canım bize kalsa bugun almak istiyoruz..En büyük isteklerimizden birisi..Şimdilik düşünme aşamasındayız ama konudada belirttiğim gibi hemen olacak birşey değil malesef..Bakalım Yüce Mevlam çok büyük...
YAA bERre dün sütlaç yapmıştım pirinç unu yetmedi aslında yetmesi lazımdı piriçleri kaynatırken fazla kurutmadım dibinde su kalmıştı sarmasın diyeSonra ölçüden farklı oldu az geldi pirinç unu Sulu oldu sütlacım ama tadı çok güzel herzamanki gibi=)
Canımmmm çok güzelll. Nerden buldun??
Cokbebeksi hoşgeldin canım...
Neyse kızlar ben çıkayım şimdi görüşürüz KenDiNize İyi bakın
Veririm cnm..Öncelikle sütlaç yapacaksan pirinç unu kullanmalısın.Normal unu kullanma derim.Çünkü tat veren pinirç unu..evet canım çok şirin...
sağol canım gribim geçti ama öksürük kaldı özellikle geceleri çok kötü oluyorum...:2:
Kendiliğinden kayboluyor öksürük..Beslenmeylede ilgisi yok malesef cnm.Ne kadarda narenciye tüketsekte illa kendiliğinden eziyet edip geçiyor..bu hastalık..
Allah yardımcın olsun canım bizde düşünüyoruz almak ama nasıl işte kenarda pek birkimimizde yok sadece takılarım var...
hımm.Sende bendensin demekAllah nasip etsin inşallah cnm ya çok güzel ev sahibi olmak..Helede gönlümüze göre olursa..
ben hayatımda hiç yapmadım bebkim sütlaç banada tarifini yazsana sulu mulu tadı çok güzel olmuş yaa...
güle güle canım bu arada maşallahın var seninde evdesin ama erkencisin...
hoşçakal yine gel...:79:
evet canım çook güzelll
netten buldum çok şeker...
bi tane bebek arabası var eski zaman arabaları gibi ama fiyatı uçuk bişeydi 2 bin küsürdü.
Ya çok pahalı şeyler de var tabi ama gerek yok yani... Sen bu arabayı hangi siteden buldun canım, linkini gönderirmisin?
tatlım ben görsellerden buldum ama sanırım burda satılıyo...biraz zor buldum
URFA BEŞİKÇİSİ - BEŞİK ÇEŞİTLERİ
Canım çokkk güzeller. Teşekkürler :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?