Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Berre aslında hafta sonu girmediğini biliyorum canım.Ben sadece seni anmak istemiştim.Alıştık gündüz senin yeşil ışığını görmeğe=)sENİ göremeyince bari ismini anayım dedim=)
Herkese selamlar

Maaşallah canım sana
bende bir çok şeyden tiksinme ve iştahsızlık vardı biliyorsun.
Hala geçmedi maalesef.
Şimdilik yapabildiklerim:
Mutlaka her gün meyve (elma,muz,kivi,portakal vs gibi)
Kahvaltıda yumurta dışında her şey (yumurtayı asla yiyemiyorum )
Sütü mutlaka içiyorum sabah ama nesquik toz ile,sorun değil,gene de içiyorum.
Yoğurt da yemeye çalışıyorum.

Şimdiye kadar böyleydi ama artık 13.hafta itibari ile
bebek direkt olarak göbek kordonu yoluyla
plasentadan beslenmeye başladığı için afalladım:18:
Vitamine başlıyorum bugün,doktorum elevit yazdı.
Eti,tavuğu ve balığı evde yiyemem de yapamam da.
Bu nedenle onları annemde falan yerim haftada bir.
Evde ise mutlaka her gün ceviz ve badem tüketeceğim.
Sebze mutlaka her gün..
Yoğurdu hiç aksatmayacağım,süt zaten devam ediyor..
Su içmeye daha da ağırlık vereceğim..

İşte bugün itibari ile bunlara başlayacağım.
Sanırım yeterli olur,fazlası gelmez ki elimden zaten.

Bu arada bebeğinin gelişimi nasıl canım?
Satla uyumlu mu,gelişimi önde mi?

Bebek hoşgeldin,nasılsın ?

İyiyim canım teşekkür ederim.Sende iyisindir umarım.
Ben birşey sormak istiyorum size..
Hafta sonları neler yaparsınız eşlerinizle nerelere gidersiniz?Bizde gezeriz ama çok çok daha değişik yerler keşfetmek istiyorum bu ara.Zamanı değerlendirmek güzel olur sanırım..Aslında bu mesajı genel olarak yazmalıydım=)

Canım gelişimi gayet iyi dedi doktor. Cumartesi günü 14+3 tü sata göre, ultrason 14+4 çıkardı. Suyunda gayet iyi dedi doktor. 9,6 cm olmuş, kocaman artık

Canım ben tavuk ve balık yiyemiyorum. Elevit den ne kadar alırsam artık.... Hergün 2 lt su içiyorum, belki daha da fazla oluyordur. Haaa bu arada unuttum, ben bol bol kuru kayısı ve kuru üzüm yiyorum.

1,5 kilo almışım, doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Bu haftadan itibaren daha da kilo alıcaksın dedi...

Sen kilo aldın mı canım?

Ben birşey sormak istiyorum size..
Hafta sonları neler yaparsınız eşlerinizle nerelere gidersiniz?Bizde gezeriz ama çok çok daha değişik yerler keşfetmek istiyorum bu ara.Zamanı değerlendirmek güzel olur sanırım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar..

Hangi şehirdesin canım?

İyiyim canım ben de,teşekkür ederim

Eşimin tatil günleri değişiyor benim.
Her zaman hafta sonlarına denk gelmiyor ve 1 gün sadece tatili.
Hiç belli olmuyor bizim o gün ne yaptığımız.
Bazen birlikte balık tutmaya gidiyoruz.
Bazen sahile yürüyüşe..
Bazen arkadaşlarla pikniğe..
Bazen hayvanat bahçesine hayvanları görmeye
Bazen sinema,alışveriş..
Bazen de kısacık tatiller
Tamamen değişiyor..
Siz de buşunduğunuz yerdeki alternatiflere göre planlar yapabilirsiniz..

Doktora ilk gittiğimde sata göre 3 gün gerideydi meleğim.
Döllenmeden dolayı..
Sonra en son 2'li için gittiğimde gerilikten dolayı 11+1 olması gerekirken
11+4 çıktı.
Arayı kapattı bebeğim.
Şu anda da işte sata göre 13+2,ultrasona göre 13+3.
Ben henüz kilo almadım canım.
Halbuki o kadar da kuru kuru beslendim ama henüz bir şey yok..
Zaten ben biraz kilolu başladığım için almasam da sorun yok.
Bebeğin gelişimi iyi olsun da ben eksik kalayım
Hımm evet kuru üzüm kan için kayısı ise kabızlık falan için çok önemli.
Dikkat edeyim bunlara.
Gerçi ikisi de yok ama önlem almak lazım gene de..

Bu arada o hapı nasıl içiyorsun canım ya:18:
Ben folik asiti bile zor içiyordum minicik olmasına rağmen.
Bu kocamann
Ve ben hap içmekten nefret ediyorum

Eşim bu isteğimi gördü=)Daha farklı yerler görmek istediğimi onada söyledim.Bir kaç yere baktı araştırma aşamasında=)Alışveriş yürüyüş vs dışında daha çok doğada olmak hoşuma gidiyor benim.

Esrant cnm ne güzel sevindim hayvanat bahçesine gitmenize..Duyarlı eşsiniz vesselam=)

Hoşbulduk tatlım sen nasılsın bebeğinde çok iyi maşallah

Eşimin işi dolayısı ile aksaraya geldik aslında istanbulda evlendik ailem herkes orda smilecim.

Canım iyiyim bende, bebiş de büyüyor işte, yaramazım bize cinsiyetini göstermedi

Son aylarda hafta sonları pek evden çıkmak istemiyorum ama 3 yıl çokça gezdik. Şehir dışı turları, sinema,piknik,kayak,yüzme... Fasıl, canlı müzik dinlemeye giderdik. Konserlere gittik bikaç defa. Tiyatroya sarmıştık bi ara. İstanbul da müzelere gittik... Gezilecek o kadar çok yer varki....

Aksarayda neler yapılır bilmiyorum, İstanbul'a ne kadar uzaklıkta canım. Ailenden uzak olmak zor geliyordur. Ben çok zor ayrılırdım herhalde

Eşim de sever canım hayvanları,doğayı..
Her zaman şehrin gürültüsü yoruyor insanı.
Alışverişten kastım gerçekten alışveriş
Öyle boş boş alışveriş merkezlerini gezmeyi ben de sevmiyorum.
Ama bazen gerekli oluyor biz çıkıyoruz..
Alışveriş,sinema,yemek derken akşam oluyor..

Umarım siz de farklı alternatifler bulabilirsiniz

canımm teşekkür ederim...
ben cumartesi çalışıyorum ama canım sıkılıyo tek kalıyorum genelde sizde olmuyosunuz...

Ya sorma... Midem bulandığı dönemlerde akşamları içiyordum. Birde bi kokusu var, akıllara zarar. Çok zorlanıyorum içerken. Hala zor geliyor ama yapıcak bişey yok:26:

Kabızlık bende de yok ama daha erken, 1-2 hafta sonra başlar diyorlar. İnşallah olmaz tabi. Normalde kabızlık sorunum yoktur ama belli olmaz....

Bende kilo almadım sanıyordum ama almışım, zaten 1 kiloyu göğüslerime veriyorum, kocaman oldular

Smile;Maşallah cnm ne kadar çok aktivite gerçekleştirmişsiniz doğum öncesi=)
Yedi saate yakın sürüyor cnm ist aksaray..Evet ayrı olmak zor fakat yapacak birşey yok malesef insan alışıyor..

Esrant aslında çok güzel yerlere gidiyoruz keşfediyoruz ama dediğim gibi ben daha çok doğacıyım..Belki bildiğiniz manzarası bol yerler vardr diye fikir almak istedim..Çoğunuz istanbuldasınız sanırım..Çok teşekkür ederim kızlar dolu dolu cevap verdiniz..

Ben Antalya'dayım canım

canımm teşekkür ederim...
ben cumartesi çalışıyorum ama canım sıkılıyo tek kalıyorum genelde sizde olmuyosunuz...

OO üzülme canım..Ben sana eşlik etmeye çalışacam c.tesi günleri..En azından sabah kahvesi içerken biraz muhabbet ederiz.=)

Smile;Bebeğin kaç aylık cnm bilmiyorum geçmişi fazla okuyamıyorum.Biraz daha bekle bebişinin keyfi gelince gösterir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…