kızlar merhabalar ben geldim yineee berrem sabah elektirik kesintisi mağduruyum iki saat gelmedi net de gitti doğal olarak oan k.b canım konuşamadık..smilem canım nasılsın sende buarada
olsun tatlım...
hoşgeldin tekrar...
saçımı yoldun yaa...:84::84:
söylemem söylemem...:76:
canın çekmicekse söylerim...
esram evde o yapar zaten canı isterse...
hoşbulduk berrem bu ay çalışmalar varmı berrecim napmayı düşünüosun tatlım merak ettim:18::18::18::18:öğrenmessem çatır çatır çatlarımmm
evet canım biraz uzak kaldım sizlerden ama çok özledim vallanasıl olıyım canım iyiyim bende ufak bi tatil yaptık eşimle rahatladık ve döndük herşey çok ii çok şükür..burun kanamam geçti canım sanırım strese bağlı bişeydi bidaha tekrarlamadı çok şükür...
meraklısın beim gibi...
var tabi canım yani reglim 2 gün önce bitti ama test kullanmak istemiyorum yani planlı yapmak istemiyorum kasıyorum kendimi bu sefer zaten gün aşırı çalışmalarımız oluyo düzenli
bilemiyorum test konusunda kararsız kaldım...:26:
evet tatlım oldum regli günümden 4 günönceydi evet buay gidicem kesin rutin bi kontrolden geçicem bu sefer ihmal etmicem senin bebiş buarada bitürlü göstermedi dimi smilem gizli kutu gibi maşallahİyi olmana sevindim canım.Regl oldun herhalde, doktora gidecektin??
evet tatlım oldum regli günümden 4 günönceydi evet buay gidicem kesin rutin bi kontrolden geçicem bu sefer ihmal etmicem senin bebiş buarada bitürlü göstermedi dimi smilem gizli kutu gibi maşallah
kendimi kasarım diyosan tabi en güzeli biraz oluruna bırakmak senin için canım doğru zamanda bebişin gelicekdir zaten
Göstermedi canım, yaramaz üzdü beni valla:26: 1 ay dayanamayacak gibiyim, haftaya başka doktora giderim ben
evet çok kasıyorum yaa...:18::18:
kararsız kaldım...:26:
canımsın benim dayanamam kasmaa atmaya çalış biraz kafandan canım bu stres gerçekten çok kötü çünkü
kızlar ben kaçıyorumm sizleri çok öpüyorumm iyi bakın kendinize
aaa esracımda burdaymış canım nasılsın nasıl bebişimiz
sagol canım çok şükür inşallah bu ay seninde olcakhoşgeldin esram...
ohh ne güzel iyi oldu sizin için...
Hadi gözün aydın canım çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin...
bebekim ben hafta sonları giremiyorum genelde...
hafta içi burdayım ama...
Ya bende öyle düşünüyorum. Yakında bi hastaneye gideyim 1 hafta sonra.Dimi ama?? 1 ay beklenmez kiiii
kahvaltı yaptık bide sucuklu yumurta....
esraaa bulantıların vaarmı vene gibi çareler buldun ben sabahları başllıyo öğleden sonra 3-4 gibi anca geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?