Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar merhabalar ben geldim yineee berrem sabah elektirik kesintisi mağduruyum iki saat gelmedi net de gitti doğal olarak oan k.b canım konuşamadık..smilem canım nasılsın sende buarada

olsun tatlım...
hoşgeldin tekrar...

hoşbulduk berrem bu ay çalışmalar varmı berrecim napmayı düşünüosun tatlım merak ettim:18::18::18::18:öğrenmessem çatır çatır çatlarımmm

meraklısın beim gibi...
var tabi canım yani reglim 2 gün önce bitti ama test kullanmak istemiyorum yani planlı yapmak istemiyorum kasıyorum kendimi bu sefer zaten gün aşırı çalışmalarımız oluyo düzenli
bilemiyorum test konusunda kararsız kaldım...:26:

İyi olmana sevindim canım.Regl oldun herhalde, doktora gidecektin??

kendimi kasarım diyosan tabi en güzeli biraz oluruna bırakmak senin için canım doğru zamanda bebişin gelicekdir zaten

evet tatlım oldum regli günümden 4 günönceydi evet buay gidicem kesin rutin bi kontrolden geçicem bu sefer ihmal etmicem senin bebiş buarada bitürlü göstermedi dimi smilem gizli kutu gibi maşallah

Göstermedi canım, yaramaz üzdü beni valla:26: 1 ay dayanamayacak gibiyim, haftaya başka doktora giderim ben

sagol canım çok şükür inşallah bu ay seninde olcak nasılsın ya konuşamıyoruz özledim senii
Ya bende öyle düşünüyorum. Yakında bi hastaneye gideyim 1 hafta sonra.Dimi ama?? 1 ay beklenmez kiiii

bencede git bende dayanamazdım başka bi doktora git kesin kız bence ayyyy smile bulantılarını nasıl geçirmiştin sen ben ölüyommmmmmmmmm

esraaa bulantıların vaarmı ve ne gibi çareler buldun ben sabahları başllıyo öğleden sonra 3-4 gibi anca geçiyo

esraaa bulantıların vaarmı ve ne gibi çareler buldun ben sabahları başllıyo öğleden sonra 3-4 gibi anca geçiyo

Canım ben hiç bulantı sorunu yaşamadım çok şükür
Bu konuda smile daha tecrübeli fakat
ne olursa olsun bir çözümü yok maalesef..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…