Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ayyyyy hadi hayırlısı bakalım merak ettim acaba kızmı erkekmi? allahım hayırlı evlat versinde sağlıklı sıhatli olsunda gerisi boş

günaydın ....
nasılsınız fıstıklar...
ben çok iyiyim ...
hava çok soğuk dün aralıksız kar devam etti aynı şekilde gecede durmadı çok güzel oldu burası...
hala daha yağıyor..
şimdi evde camın önünde oturup yağan karla beraber kitap okumak çay içmek isterdim...ah ahh:97::97:

Son düzenleme:

antalya'nın bazı yerlerine yağdı diye duydum tv da canımcım ...:97:
kıyamam ben sana...
çook sevindim bebişi görmeye 7 gün kalmış...
ne güzel bakalım inşallah belli olur cinsiyeti...
kararsızlığımız son bulsun ve benim haklı olduğumu tüm kk görsün...

İyiyim canım, üşüyorum sadece. Ayaklarım buz gibi, ısıtamıyorum... En sıcak tutan botlarımı giyindim, banamısın demiyor.

Evde napıyosun sen bakim? Bugün iş yokmu?

dikkat et kendine canım üşütme çalıştığın yer sıcaktı sanırım...
valla bizde çok üşüyoruz iş yerinde odamızda 2 petek var, klima var, biz birde ufo yakıyoruz...:2:

evde değilim canım...
o sadece bir hayal...:97::97:

Heeeeeee.... Bende hızlıca okuyunca yanlış anladım

Bizim burası çok sıcak sayılmaz. Cihazların sıcaklığının belirli bir derecede kalması için çok ısıtamıyoruz...

Heeeeeee.... Bende hızlıca okuyunca yanlış anladım

Bizim burası çok sıcak sayılmaz. Cihazların sıcaklığının belirli bir derecede kalması için çok ısıtamıyoruz...

olsun tatlım...

o zaman ayaklarının üşümesi normal tatlım sıcak değilse...
içine tek çorap giymeseydin...:26:

olsun tatlım...

o zaman ayaklarının üşümesi normal tatlım sıcak değilse...
içine tek çorap giymeseydin...:26:

Ufo istedim, ufo geldi şimdi. Ohhh, cihazlardan önemlisin sen dediler

Çift kat çorap giyindim ve en sıcak tutan botları giyindim. Ona rağmen üşüyorum...

Neyse şimdi ısındı burası..Ufo sağolsun

Ufo istedim, ufo geldi şimdi. Ohhh, cihazlardan önemlisin sen dediler

Çift kat çorap giyindim ve en sıcak tutan botları giyindim. Ona rağmen üşüyorum...

Neyse şimdi ısındı burası..Ufo sağolsun

Ohh ne güzel...
sağlığın daha önemli tabiiki şekerim...
şimdi ısın iyice...

tahin severmisin smilem...?

Pekmezle karıştırırsan severim Kahvaltıda güzel oluyor...

Sen severmisin?

bende çok seviyorum...
dün yeni bir tarif öğrendim...
akşam yapıcaktım ama erken yattım saat 21:00'de:93:
sabah saat 07:00 uyandım. uyku tutmadı bende kalktım tarifi yaptım...
çok basit herkes çok beğendi...
hazır yufkanın içine tahin sürüyosun fırça yardımıyla sürdükten sonra toz şeker ve ceviz serpiyosun...
daha sonra yuvarlayıp verev verev kesiyosun tepsiye dizip 15-20dk pişiriyosun fırından çıkardıktan sonra üzerine pudra şekeri serpiyosun...
afiyet olsun...

aaaaaaaaaa, nasıl bir tatlıymış bu böyle. Bende hafta sonu denerim canım. Bu aralar yemek ve tatlıya sardım. Sürekli bişeyler pişirmek istiyorum. Annelik duygusu şimdiden başladı galiba

Bu tatlının adı ne peki?

Geçenlerde elmalı kurabiye yaptım, çok güzel oldu. Eşimin amcası,eşi,oğlu ve amerikalı gelinimiz gelmişti. Onlarda çok beğendiler... Birde krem şantili ve çilekli pasta yaptım. Süperdi yaaa.

Yapınca oluyırmuş demekki

Kendimi beceriksiz sanırdım

ismi tahinli yufka canım...resimide alıntı yaptım ekliyorum nasıl olduğunu gör diye...

bende bayılırım elmalı kurabiyeye en sevdiklerimden biri ama üşeniyorum yapmaya..
çilekli pastayı nasıl yaptın canım...

bende becereksiz sanıyorum hala daha yemek yapamadığım için...
:97:

Canım çilekli pastayı kendi kafamdan uydurdum

İnce kek kalıbında 2 kere normal kek yaptım. Hamurundan biraz ayırmıştım. Birisinin üzerine hamurundan ince bir tabaka sürdüm. Sonra krem şanti yaydım üzerine. Çilekleri çok azıcık sıcak suda yumuşasın diye beklettim. Sonra ince ince kesip dizdim. Üzerine diğer keki koydum. Onunda üzerine hamurundan sürdüm, yumuşasın diye. Krem şanti ile kapladım komple pastayı. En üst katına da çilek-muz ve kivi dilimledim ve dizdim. Dolapta soğutup yedikkkkk

Tadı çok güzel oldu...

Ayyy canım çekti, eve gidince yapayım ben

Son düzenleme:

maşallah sen beceriklisin...
ellerine sağlık smilem...
uff hmmmm çilekli pasta...
bende yapayım bari hafta sonu misafirim gelicek...:18:
ilk defa gelicek misafirim...:18:
o yüzden heycanlıyım nasıl davranıcam bilemiyorum...:18:
evime ilk defa değil heee...
gelen kişi ilk gelicek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…