- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
sabahtan aramadın ya, arayıp ilgilenmeni istiyor...
Bence de bekle, arama
bende iyiyim canım neolsun aynı devam geliyorum bazen ama sizler olmuyosunuz oarada misafirlerim vardı buaralar bide onlarla uğraştım hep
merhaba canım iyiyim ben sen nasılsın...
akşam geldin kaçtın hemen...[/QUOTE
iyiyim tatlım bende dün eşim izinliydi evdeydi oyüzden duramadım:44:
hoşgeldin selincik
Noldu şeker???:44:
tatlım noldu baken
Neyse iyi olda..
Aldın mı bakim sen test?
yok canım almadım valla bu hafta kafam çok karışıkdı hiç kendimi vermedim bu konuya karmaşığım biraz yani:44:
Harika bir site buldum.
Tam bebeğim için bir ceket alacaktım ki,
peşin ya da havale ile satış olmadığını gördüm
Ben kredi kartı da kullanmıyorum
Harika bir site buldum.
Tam bebeğim için bir ceket alacaktım ki,
peşin ya da havale ile satış olmadığını gördüm
Ben kredi kartı da kullanmıyorum
oyy boşver ya internetten alma hem ben geçenlerde bi elbise aldım kendime manyak bişey çıktı geri iade ettim
Hangi site Esraaa?
..balım..
neden ağlıyon...
Niye karmaşıksın canım?? Hayırdır?
..balım..
neden ağlıyon...
canım hoşgeldin,,hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
hayat bekle biraz daha akşam kesin arayacaktır sbah msj atmak yeşil ışığı yakmış
only smile sen şimdi izine ne zamn çıkacaksın
esrant başka bir yerde bulursun tatlım üzülme
berree sen nasıl tatlım
sizede sorıyım hem belki fikir verirsiniz kızlar... eşimin kızkardeşinin haftaya bursada düğünü var ama bizim eşimin ailesinle aramız bozuk yani istemediler bizim evlenmemizi zamanında daha sonra kabul ettiler ama ellerini hiçbişeye sürmeden biz kendimiz yaptık herşeyimizi nikahımıza bile gelmediler sadece benim ailem eşimin arkadaşlarınla yaptık herşeyi.. aradan zaman geçtikden sonra biz yine herşeyi unutup bayramda ve bi iki kerede evlerine gittik eşim istiyor die ama her gittiğimizde çok çirkin şeyler yaptılar beni geçtim eşimi çok üzdüler hatda evlenicek olan ablası odadan bile dışarı çıkmadı biz onlara gittiğimizde ama sonraları ablasnın nişanı olucakken aradılar eşimi benimle beraber çağırdılar eşim istemedi gitmedi sonra yine arasıra aradılar eşimi okadar 2 3 aydır aramıyorlardı yine şimdi düğün olduğu için aradılar ama eşim gitmek ve gitmemek arasında kaldı gitsem bana çok koyucak kendi mutlu günümde beni nasıl yanlız bıraktıkları aklıma gelicek sölenen laflar aklıma gelicek diyor ama gitmesemde ellerine kozmu vericem acaba diyor sanada gel gidelim diyemem bunada hakkım yok diyor bende ben gelmem zaten dedim oda bende tek gidice değilim bizim her kararımız ortak canım dedi..acaba yanlış bi kararmı diye düşünüyorum sizce siz napardınız:44::44::44:
zor bir durum selinciğim benim fikrim eşin gitmek istiyor bence ama seni de kıramıyor ben ce git cnm onların yaptıkları onlara kalsın büyüklük sende kalsın
sizede sorıyım hem belki fikir verirsiniz kızlar... eşimin kızkardeşinin haftaya bursada düğünü var ama bizim eşimin ailesinle aramız bozuk yani istemediler bizim evlenmemizi zamanında daha sonra kabul ettiler ama ellerini hiçbişeye sürmeden biz kendimiz yaptık herşeyimizi nikahımıza bile gelmediler sadece benim ailem eşimin arkadaşlarınla yaptık herşeyi.. aradan zaman geçtikden sonra biz yine herşeyi unutup bayramda ve bi iki kerede evlerine gittik eşim istiyor die ama her gittiğimizde çok çirkin şeyler yaptılar beni geçtim eşimi çok üzdüler hatda evlenicek olan ablası odadan bile dışarı çıkmadı biz onlara gittiğimizde ama sonraları ablasnın nişanı olucakken aradılar eşimi benimle beraber çağırdılar eşim istemedi gitmedi sonra yine arasıra aradılar eşimi okadar 2 3 aydır aramıyorlardı yine şimdi düğün olduğu için aradılar ama eşim gitmek ve gitmemek arasında kaldı gitsem bana çok koyucak kendi mutlu günümde beni nasıl yanlız bıraktıkları aklıma gelicek sölenen laflar aklıma gelicek diyor ama gitmesemde ellerine kozmu vericem acaba diyor sanada gel gidelim diyemem bunada hakkım yok diyor bende ben gelmem zaten dedim oda bende tek gidice değilim bizim her kararımız ortak canım dedi..acaba yanlış bi kararmı diye düşünüyorum sizce siz napardınız:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?