Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

canım bence gidin,, ahh yerde kalmaz onlar ettiklerini nasılsa bulurlar insanlık sizde kalsın,, onların yaptıklarını siz yapmayın

belki utanırlar

tabiki canım öle.. ama utanma çekinme konusunda utanıp çekinmezler malesef çok iyi tanıdım ben onları zaten amacım onları utandırmakda değil çok fazla ne yaptıkları ne düşündükleri beni ilgilendirmiyo artık. sadece eşimin düşüncesi benim için önemli içinde kalırmı gitmesek diyorum. ama oda işte net değil dün yine sordum napıcaksın gidicekmisin diye yok hayır gitmicem konuyu açmayalım birdaha dedi

canım onlar kardeş kardeş kardeşe bıçaklaşır döner kucaklaşırmış derler er geç barışacaklar bence sen eşini ikna etmeye bak

Canım zor bir durumdasın...

Eşinin ailesi seni istemiyor, sana çirkin şeyler yapıyorlarsa belki biraz alttan alarak arayı düzeltmeye çalışabilirsin.Eşinin hatrı ve kendi mutluluğun için...

Ama eğer ben elimden geleni sonuna kadar yaptım diyorsan artık taviz verme derim... Eşini de arkana al ve mantıklı hareket et. Gitmek istemiyorsan kendini zorlama. Aramak istemiyorsan arama...

Eşin seni buna zorlamamalı.

Yalnız, eşinin yanında ailesini kötüleme, yani haklıyken haksız duruma sakın düşme. Eşini onları savunması gereken bir durumda sakın bırakma... Sonuçta ailesi ve bi yere kadar dayanabilir...

Eşine destek ol ama kendini de sakın ezdirme... Tabi elimden geleni sonuna kadar yaptım diyosan??

Gelelim düğüne gitme meselesine,

senin yerinde olsam giderim.. Eşimle mutluluk pozları verir dururum (zaten mutlusun) , onları hiç sallamam. Eşimle oynar, dans eder, elini hiç bırakmam. Böylece çatlarlar

tatlım haklısın evet elimden geleni hep yaptım eşim ilk zamanlar ne zaman gitmek istediyse hep yanında oldum bayramda el öpmeye bile gittim kendime yakışan bu dedim yaptım ama her gittiğimde çok çirkin hareketler laflar oldu eşimle bana düşünsene bayram günü allah rızası için ben size kapı açtım dedi annesi ablası odalardan çıkmadı kaldık bigünde aradan zaman geçti eşim bi kandilde telefon açtı annesine kandillerini kutladı kadir gecesiydi ablasınıda istedi benim onla işim yok dedi almadı telefonu şuanda zaten eşimin ablası telefon açmadı düğünü için gel die baba ve anne açtı telefon hatda eşim bi gün babasına tel açmıştı ufak bi tartışmamız olmuştu eşimle babasının dediği laf şuydu bende ozaman ipler koptu görüşmedim artık bırak o kızı gel ondan sana karı olmaz!!!!!!! yni şimdi diyorum bunları yutup gitmek ne kadar doğrudur ...

Selincim,

onlar eşinin ailesi olduğu sürece ve sen eşinle boşanmadığın sürece hayatından silemezsin. Emin ol buna...

Ya her defasında, onlar sana muhtaç olana kadar bu hakaretleri duyup susacaksın, ya da dediğim gibi eşin istediğinde görüşüp, onları sallamayıp, onların yanında kocanla aşk tazeleyeceksin...

Eşin yokken suratlarına bakma ama eşin varken sevecen ol. Onlarla baş etmek zorundasın.

Hayatından çıkaramazsın...

Bir süre sonra pes edecekler, evlatları çünkü...Birde zaman geçtikçe, hele hele bebeğiniz olunca durum değişecektir..

Ama diyorum sakın ezdirme kendini...

Bu arada neden istemedi bunlar seni?

aynen tatlım biliyorum hayatımızda onlar hep eşimin ailesi sonuçta görüşmesinler diyemem asla çünkü ben aileme çok düşkünüm kendimden pay biçiyorum.. huzurumuzu bozamıyorlar zaten eşim buna hiç izin vermedi zaten aramakda istemiyorlar acayip oğullarına soğuk bi aile anlamadım bende hiçbişe işte özel günlerde çevreye ayıp olmasın diye arayıp çağırıyorlar okadar.hiç ezdirmedim kendimi zaten bunu kabullenmediler.neden istemediler valla nedenini bende bilmiyorumki tam olarak eşim bursaydı ben istbul burda yaşamak istedik onlarda gelin yanımızda oturur bize hizmet eder dediler benim ailemdede böle bişe asla olamaz kültür farklılığı oldu sonra bizim durumumuz belli dediler bu kız zengin aile kızı bu kızı mutlu edemessin die laflar attılar ne dediklerini inan anlamıyorm canım bizde kendi kararlarımızı verdik sorun bunlar

Selin merhaba güzelim..
Durumun zor,tabii ki en doğru kararı verecek olan sizlersiniz.
Ben hep alttan alma taraftarıyımdır bu tarz konularda ama seninki artık abartı yani.
Bu durumda hiç alttan almanı istemeyeceğim.
Eşine her zaman söylemeye devam et,sakın benim yüzümden gitmemezlik etme
onlar senin ailen vs gibi..
Ama birlikte gitme işi bence mantıklı değil.
Sonuçta bunlar ele güne karşı sizi çağırıyorlar.
Düğün bitince gene aynı şeyleri yapacaklar,gene üzüleceksin.
Hiç gerek yok bence,hiç..
Boşver,hakeden hakettiğini yaşasın.

Bursa'nın neresinde oturuyorlar canım?i

Benim eşimin ailesi de Bursa'da..Ama çok iyiler, sağolsunlar. Bizde Kocaeli'de yaşamak istedik ama sorun çıkmadı hiç. İş güç burda olunca...Mecburen...

Kuzenim de seninle aynı sorunları yaşadı..O hep sustu, alttan aldı. Kayınvalidesi kanser oldu, diğer gelinler evine kabul etmediler. Kuzenim evine aldı bakıcı tuttu. Sonrada kadın öldü zaten. Şimdi eşinin ablaları filan kul köle oluyorlar kuzenime.. O da fazla yüz vermiyor.

Ama kendini ezdirdiği için çok pişman....:44:

bugün eşimle bidaha konuşucam bakalım nediyor aslında dün kararını söledi seni oraya götürceğime ogün iki gün gider tatil kaçamağı yaparız daha iyi kapatalım konuyu dedi aslında

bugün eşimle bidaha konuşucam bakalım nediyor aslında dün kararını söledi seni oraya götürceğime ogün iki gün gider tatil kaçamağı yaparız daha iyi kapatalım konuyu dedi aslında

konuş bi cnm sonuçta o ne derse ol olur evin direği o sonuçta

tatlılık bu işin içinde çıkarsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…