Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Çoooook teşekkür ederim tatlım...Çok şükür allah gönlümüze göre verdi..İnşallah üzmezler bizi hiç.
Sen nasılsın iyi misin?

Üzmezler canımcım, yavruşlarımız onlar bizim... Ahh yavrularımız hayırlısıyla birde kucağımıza alsak

Ben iyiyim canım, annemlerdeyim bugün... Akşam eşim gelicek artık. Onu bekliyorum...

Aklıma geldin bi bakim dedim, iyikide gelmişim. Güzel güzel haberler aldım

Özlemcim normal doğum mu düşünüyorsun?

canım çok teşekkür ederimm..

ohh iyi hadi kavuşuyorsun kocana sonunda çok şükür

Olursa normal istiyorum bakalım ne olacak. sen ne düşünüyorsun?

canım çok teşekkür ederimm..

ohh iyi hadi kavuşuyorsun kocana sonunda çok şükür

Olursa normal istiyorum bakalım ne olacak. sen ne düşünüyorsun?

Canım bir problem olmazsa, kesinlikle normal doğum istiyorum...

Aslında birazda korkuyorum ama araştırma sürecindeyim... O kadarda çok acı hissetmiyormuşsun...

Nerde yapıcan doğumu?

Canım bir problem olmazsa, kesinlikle normal doğum istiyorum...

Aslında birazda korkuyorum ama araştırma sürecindeyim... O kadarda çok acı hissetmiyormuşsun...

Nerde yapıcan doğumu?

Korkma korkma hiç bir şeycik anlamayız inşallah..

Canım kısmetse acıbademde yapıcam.

tamam hadi görüşürüz evden..Çok öpüyorum.

Korkma korkma hiç bir şeycik anlamayız inşallah..

Canım kısmetse acıbademde yapıcam.

tamam hadi görüşürüz evden..Çok öpüyorum.

İnşallah anlamayız canım:18:

Acıbadem Nilüfer'de, kayınvalidemlere yakın..
Doğum tarihin ne gözüküyor canım?

Canımmmmmmmmm....

Çok sevindim özlemcim... Hepimizin kızı oluyor. Bir tek elanın erkek

Çok çok tebrikler, demekki minişin inatçı olmayacak.Annesini hiç üzmeyecek

eeeeeeeeeeeee bu kadar kıza bir erkek lazım başlarında hadi batuğum bir sürü kız geliyor seç beğen isteyelim annelerinden

eeeeeeeeeeeee bu kadar kıza bir erkek lazım başlarında hadi batuğum bir sürü kız geliyor seç beğen isteyelim annelerinden

Valla şanslı senin yaramaz... Seç beğen al...

Zaten bizim arkadaşlarımızın çocukları hep erkek. Herkes beşik kertmesi yapmak istiyor kuzumu...

Vermem valla kimselere

Ayyy kıyamam ben minişime

Evet canım sonbaharda doğuyor seninki..

Bizim 24 Ağustos gözüküyor...

Elaa hoşgeldin...

Bahar mı koysam adını ne
Benim en yakın arkadaşımın da 22 ağustosta sezeryanla doğacak inşallah.

Hoşgeldin elacımm.

Seninki çok şanslı bir sürü kız var.

Bahar mı koysam adını ne
Benim en yakın arkadaşımın da 22 ağustosta sezeryanla doğacak inşallah.

Bahar ismi çok güzel... Biraz daha araştırırsın tabi...

Bizim galiba Duru olacak, sıcak gelmeye başladı. Herkese soruyorum nasıl diye. Daha beğenmeyen çıkmadı

Sizin özlemle çok yakın tarihleriniz...

Bizim de esra ile...

Hadi hayırlısı kızlarrr...

Ela sende normal düşünüyorsun değil mi?

evet normal düşünüorum doktorum %90 normal doğum yaparsın dedi ben kesinlikle bi aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum

Bahar ismi çok güzel... Biraz daha araştırırsın tabi...

Bizim galiba Duru olacak, sıcak gelmeye başladı. Herkese soruyorum nasıl diye. Daha beğenmeyen çıkmadı

Duru çok güzel bir isim bence.

Biz de kız olursa Leyla diyorduk.bir sürü şarkısı var hem :)))Böyle düşünüyorum kızım olmuş adı leyla içimi sıcaklık kaplıyor Ama kesin bir kararım yok.

Canım Zeynep ismini çok beğeniyorumm...Hele zeynebim türküsü yokmu, çok hoşuma gidiyor...

2 kuzenimin ismi de Zeynep, o yüzden koymak istemedim:26:

Valla şanslı senin yaramaz... Seç beğen al...

Zaten bizim arkadaşlarımızın çocukları hep erkek. Herkes beşik kertmesi yapmak istiyor kuzumu...

Vermem valla kimselere

Ayyy kıyamam ben minişime

kızlar biz anlamayız ya verirsiniz ya kaçırırız hem sizin kızla bizim oğlan bir birlerini sevmişler biliyosunuzki bizim oğlumuz tahsili tamam yakışıklı hemde güzel ahlaklı

kızlar biz anlamayız ya verirsiniz ya kaçırırız hem sizin kızla bizim oğlan bir birlerini sevmişler biliyosunuzki bizim oğlumuz tahsili tamam yakışıklı hemde güzel ahlaklı

Kız güldürdün beni valla..

Tahsili çok önemli tabi, uzun boylu, yakışıklı ve efendi olursa düşünürüz

Canım Zeynep ismini çok beğeniyorumm...Hele zeynebim türküsü yokmu, çok hoşuma gidiyor...

2 kuzenimin ismi de Zeynep, o yüzden koymak istemedim:26:

Evet Zeynep ismi de çok güzel..NEyse biraz daha zaman geçsin buluruz inşallah.

Alemsin kız

Kızlar ben çıkıyorum.Üniversiteden arkadaşlarım çağırdı bayadır görüşmüyoruz gideyim bugün. Çok çok öpüyorum sizi....
Artık pazartesi görüşebiliriz herhalde. kendinize bebişlerinize çooook çoooook iyi bakınnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…