Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ablan çok şanslı senin gibi düşenceli kardeşi olduğu için...

o sanki tam olarak böyle düşünmüyo sanırımben ona akıl verdikçe o bana senin tuzun kuru tabi diyo bende senin gibi tanışarak evlenmek istiyorum diyo

BENİM TEK İSTEDĞİM YÜZÜNÜN GÜLMESİ SEVMENİN SEVİLMENİN NE KADAR GÜZEL BİŞEY OLDUĞUNU TATMASI

ama çok pahalıya gelicek bu kutusu 17 tl içinde 2 tane var...:97:

diğer aldıklarınlarınızd kaç tane oluyordu cnm
yaww birde bunları nasıl kullanılıyor cnm
bizde sanırım eylül ayında başlayacağız ama ilk önce güzel bir doktora gidip muayene olacağız eşimle

kusura bakma cnm ama ablanda sana haksızlık yapıyor tuzun kuru diyerek
hiç alakası bile yok sonuçta o da çocukla gezip konuşacak
birde sende arkadaşların aracalığıyla tanıştın aynı şey bence

sen müdahale etme canım o zamn...
zaten oda severek evlenicek görücü usulu diye sevmeden evlenmicekki..
herkezin bir nasibi vardır onunkide bir yerde onu bekliyordur merak etme...

aslında şöyle düşünüyorum bu daha mantıklı geliyo...
düşünsene görücü usulu oluca ailece geliyorlar tanışıyorsunuz ailen onay veriyo sende onay veriyosan oluyor...
ailen istemedi diyelim sen zaten tanımadığın için hayır olucak cevabın ben istiyorum demiyosun...

mesala ben çok istedim sevdim ama babam vermedi beni kaç ay ...
neler çektim neler...
sonunda verdi ama bunlara hiç gerek yoktu...
ben eğer sevmeseydim babama ısrar etmezdim...
onun gibi mesala..anlatabilmişimdir umarım...

kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için,,, gerçekten size içimdekilerini anlatmak çok iyi geliyo bana,, benim tek derdim ablamdan önce evlenmemek ,, önce onun gelin olmasını istiyorum,, aramızda 1 yaş var ama önce o mutlu olsun

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM:26::26:

cnm sıra diye birsey kalmadı artık benimde önümde abim vardı aramızda1.5 yaş var
ama abim beni bekleme dedi kısmetin bulan gider dedi abim çok sey istemiyon ablan evlenmek istemiyor cnm bence senin yaşın kaçtı hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…