• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhabalar. Ben de dün transfer oldum 6.gün düşük kaliteli pgt li embriyo transfer edildi. Doktorum transfere hazırlık sürecinde redostim impryl omega 3 ve bir probiyotik vermişti. Transfer olduktan sonra da redostim e devam edebilirsin dediler. Transfer sonrası kullanan var mı böyle takviyeler

Benim 5 gün nedense benim doktorum 12 gün istiyor testi burda çoğu kişi 10 gün diyor embriyoloğum 10 günde yaptırsan çıkar dedi henüz karar veremedim ne zaman kan gitsem teste
Bende siz 12 yazınca 3.sandım evet genelde 5.günler 9 ya da 10. Gün kan veriyorlar diye biliyorum demekki daha garantiye almak istiyor doktorunuz

Merhabalar. Ben de dün transfer oldum 6.gün düşük kaliteli pgt li embriyo transfer edildi. Doktorum transfere hazırlık sürecinde redostim impryl omega 3 ve bir probiyotik vermişti. Transfer olduktan sonra da redostim e devam edebilirsin dediler. Transfer sonrası kullanan var mı böyle takviyeler
Evet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorum

Evet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorum
bana transferi yapan doktor farklıydı transfer sürecine başlayan farklı. İşlemi gerçekleştiren omega 3 ü bırak dedi impryl i de bırak sadece redotstime devam et dedi ama ben önceki gün sorduğumda da hemşireler devam edin demişti kafam karıştı açıkçası sormak istedim o yüzden.

bana transferi yapan doktor farklıydı transfer sürecine başlayan farklı. İşlemi gerçekleştiren omega 3 ü bırak dedi impryl i de bırak sadece redotstime devam et dedi ama ben önceki gün sorduğumda da hemşireler devam edin demişti kafam karıştı açıkçası sormak istedim o yüzden.
Anladım canım her doktorun tedavisi farklı oluyor tabiki doktorunuz nediyorsa onu yapın siz ♥️

Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim 💕🫶🏻
Bende 5 inde transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu . İlk transferim . Daha önce normal yoldan 2 tane gebeliğim oldu fakat 2 si de 7. Haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. Öyle olunca tüp bebek deneyelim dedik. Dün8. Gündü , 13 Eylül , dayanamadım test yaptım. Normalde test günüm 17. Siysi . Maalesef kan sonucum <0.1 çıktı. Biraz moralim bozuldu . Böyle olup sonra pozitif çıkan var mı kızlar

Bende 5 inde transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu . İlk transferim . Daha önce normal yoldan 2 tane gebeliğim oldu fakat 2 si de 7. Haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. Öyle olunca tüp bebek deneyelim dedik. Dün8. Gündü , 13 Eylül , dayanamadım test yaptım. Normalde test günüm 17. Siysi . Maalesef kan sonucum <0.1 çıktı. Biraz moralim bozuldu . Böyle olup sonra pozitif çıkan var mı kızlar
Test gününü bekle bence canım ilaçlarına devam et canını da sıkma şimdiden erken olabilir

Çok sevindim canım sağlıkla ilerlersin inşallah 🙏🏻❤️
Çok sevindimmm canım inşallah beta değerlerin sağlıklı bir şekilde ilerler gözün aydın 🧡🌸
Ayyy gözün aydınnn 😍😍
Maşalllaaaah 🧿🧿 Hayırlı olsun canım benim, Rabbim sağlıklı süreçler nasip etsiinn 💙🫂
Kızlarr çok sağolun çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına 🥹❤️

Back
X