- 17 Nisan 2024
- 80
- 63
- 8
Amin canım benimmAy evettt darısı bekleyenlerin başına inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benimmAy evettt darısı bekleyenlerin başına inşallah![]()
Bende siz 12 yazınca 3.sandım evet genelde 5.günler 9 ya da 10. Gün kan veriyorlar diye biliyorum demekki daha garantiye almak istiyor doktorunuzBenim 5 gün nedense benim doktorum 12 gün istiyor testi burda çoğu kişi 10 gün diyor embriyoloğum 10 günde yaptırsan çıkar dedi henüz karar veremedim ne zaman kan gitsem teste
Evet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorumMerhabalar. Ben de dün transfer oldum 6.gün düşük kaliteli pgt li embriyo transfer edildi. Doktorum transfere hazırlık sürecinde redostim impryl omega 3 ve bir probiyotik vermişti. Transfer olduktan sonra da redostim e devam edebilirsin dediler. Transfer sonrası kullanan var mı böyle takviyeler
bana transferi yapan doktor farklıydı transfer sürecine başlayan farklı. İşlemi gerçekleştiren omega 3 ü bırak dedi impryl i de bırak sadece redotstime devam et dedi ama ben önceki gün sorduğumda da hemşireler devam edin demişti kafam karıştı açıkçası sormak istedim o yüzden.Evet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorum
öyle düşünüyorum bende artık günler ne çok uzun geçmek bilmiyorBende siz 12 yazınca 3.sandım evet genelde 5.günler 9 ya da 10. Gün kan veriyorlar diye biliyorum demekki daha garantiye almak istiyor doktorunuz
Anladım canım her doktorun tedavisi farklı oluyor tabiki doktorunuz nediyorsa onu yapın sizbana transferi yapan doktor farklıydı transfer sürecine başlayan farklı. İşlemi gerçekleştiren omega 3 ü bırak dedi impryl i de bırak sadece redotstime devam et dedi ama ben önceki gün sorduğumda da hemşireler devam edin demişti kafam karıştı açıkçası sormak istedim o yüzden.
tamamdır çok teşekkür ederimAnladım canım her doktorun tedavisi farklı oluyor tabiki doktorunuz nediyorsa onu yapın siz![]()
Çok çok sevindim bende öyle oldum çok güzel bir duyguymuş allahım herkese nasip etsin bizim sonuçlarımızda kat kat artsın kalp atışını duyalım biran önce :)Pozitifi gördüm ve Sevinçten ağladımmm![]()
Bende 5 inde transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu . İlk transferim . Daha önce normal yoldan 2 tane gebeliğim oldu fakat 2 si de 7. Haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. Öyle olunca tüp bebek deneyelim dedik. Dün8. Gündü , 13 Eylül , dayanamadım test yaptım. Normalde test günüm 17. Siysi . Maalesef kan sonucum <0.1 çıktı. Biraz moralim bozuldu . Böyle olup sonra pozitif çıkan var mı kızlarKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim![]()
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlersin inşallahKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
İçim içime sığmıyor hala inanamıyorum
Çok sevindimmm canım inşallah beta değerlerin sağlıklı bir şekilde ilerler gözün aydınPozitifi gördüm ve Sevinçten ağladımmm![]()
Canım düşük değil bence benimde 58,3 geldi sonucum yarın tekrar vereceğim inşallah artarKızlar 5. Gün embriyosu sonucun 32.46 düşük değil dimi düşük geldi gözüme bugün transfer+9
Ayyy gözün aydınnnKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
MaşalllaaaahKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
İnşallah sizin içinde hayırlısı olurMerhaba, hayırlı olsun öncelikleSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben de çift embriyo transfeei olmuştum 11. Günde beta değerim 360 çıktı. Bakalım kaç tane kese göreceğiz
![]()
Test gününü bekle bence canım ilaçlarına devam et canını da sıkma şimdiden erken olabilirBende 5 inde transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu . İlk transferim . Daha önce normal yoldan 2 tane gebeliğim oldu fakat 2 si de 7. Haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. Öyle olunca tüp bebek deneyelim dedik. Dün8. Gündü , 13 Eylül , dayanamadım test yaptım. Normalde test günüm 17. Siysi . Maalesef kan sonucum <0.1 çıktı. Biraz moralim bozuldu . Böyle olup sonra pozitif çıkan var mı kızlar
İnşallah canımHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah bizler de hayırlı haberler alırız![]()
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlersin inşallah![]()
Çok sevindimmm canım inşallah beta değerlerin sağlıklı bir şekilde ilerler gözün aydın![]()
Ayyy gözün aydınnn![]()
Kızlarr çok sağolun çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başınaMaşalllaaaahHayırlı olsun canım benim, Rabbim sağlıklı süreçler nasip etsiinn
![]()