- 19 Mayıs 2025
- 127
- 89
- 13
Hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
İçim içime sığmıyor hala inanamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Sakın yapma ben 6. Gün erken gebelik yaptım çıkmadı dün de hatırlarsan sabah yaptım çıkmadı sonradan çok hafif belli etti ama akşama doğru yaptığım belli oldu 8. Günden sonra yapBende idrar yapcam galiba dayanamıyorum ama korkuyorum sen agladinya cikmadi da korktum yapmaya bugün 6. Günüm daha
İnsan dayanamiyor ya tamam bekleyim canım benim 9. Gün yap dediler testiSakın yapma ben 6. Gün erken gebelik yaptım çıkmadı dün de hatırlarsan sabah yaptım çıkmadı sonradan çok hafif belli etti ama akşama doğru yaptığım belli oldu 8. Günden sonra yap![]()
Aynen canım öyle yap boşu boşuna stres yapıyorsun çünküİnsan dayanamiyor ya tamam bekleyim canım benim 9. Gün yap dediler testi
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah canımHayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Dayanabilirsem bakalm canm beklemedeyim ama sıfır belirti beni üzüyor göğüs ağrısı bile yok yani adet ağrısı kasık ağrısı hicbirsey normal günümden daha sağlamımAynen canım öyle yap boşu boşuna stres yapıyorsun çünkü
Hiç belirti arama lütfen bazıların var bazıların yok vücuda göre tamamen değişiyor Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahDayanabilirsem bakalm canm beklemedeyim ama sıfır belirti beni üzüyor göğüs ağrısı bile yok yani adet ağrısı kasık ağrısı hicbirsey normal günümden daha sağlamım![]()
Allah razı olsun çok bereketli bi topik çoğu kişiden pozitifi aldık darısı bekliyenlerin başınaBu topiği başından beri takip ediyorum çoğu kişi güzel haberi aldı hepinizi tebrik ederimumarım süreç sağlıklı ilerler her birimiz için
bekleyenlere de Allahım güzel haberler almayı nasip eder inşallah
![]()
Amin inşaallah. 2026 Mayıs anneleri merhaba diyelimÇok teşekkür ederim darısı başına inşallah canım![]()
Kızlar ben yine rahat duramadım kızacaksınız bekli bana ama test yapmak istedimhayırlı ols
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Ben gebelik testi yapmayacağım direkt kan gününü bekliyorumAynı bana da 22 dediler ama muhtemelen bende 8-9. Günlerde erken gebelik testi yapıcam kanı 22 de veririm![]()
Ayyy Allahım nasıl sevindim harikaKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Transfer +8. Günüm sabah bir cesaret test yaptım negatif
Yaa ne güzel sabahtan beri merakla bekledik hayırlısı olsunKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Kesinlikle ben buBen gebelik testi yapmayacağım direkt kan gününü bekliyorumbir konuda okumuştum, hanımefendinin biri transfer sonrası günü gelince kan veriyor, kanda pozitif olmasına rağmen içinde kaldığı için idrar testi alıyor, diyor ki bir kez de ben çift çizgiyi göreyim diye yapıyor ve idrar testi yine negatif
dedim bu gelse gelse benim başıma da gelirdi en iyisi bekle kan gününü dedim kendime
![]()
Hahaha bu benim de başıma gelirdi kesinlikle . Bende kan gününü bekliyorumBen gebelik testi yapmayacağım direkt kan gününü bekliyorumbir konuda okumuştum, hanımefendinin biri transfer sonrası günü gelince kan veriyor, kanda pozitif olmasına rağmen içinde kaldığı için idrar testi alıyor, diyor ki bir kez de ben çift çizgiyi göreyim diye yapıyor ve idrar testi yine negatif
dedim bu gelse gelse benim başıma da gelirdi en iyisi bekle kan gününü dedim kendime
![]()
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin![]()
Ayyy Allahım nasıl sevindim harikaÇoook şükür çoook
![]()
Allahım güzellikle doğum yapmayı nasip etsin en güzel şekilde geçsin süreciniz ne hoş bir haber oldu günümüz aydınlandı
![]()
çok sağolun kızlar Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başınaYaa ne güzel sabahtan beri merakla bekledik hayırlısı olsun![]()
AhahahahahaKesinlikle ben bu![]()
Ay evettt darısı bekleyenlerin başına inşallahAhahahahahaya gerçekten idrar testleri inatla bir tam çift çizgi göstermiyor sinir bozucu işte, neyse kan testi bak pozitif çıkınca nasıl mutlu olduk
babyanli ile dün çizgi var mı diye siyah beyaz ışıklarda bakınırken bugün kan testiyle ohh kutlama halindeyiz işte bu kadar
![]()