Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

senin kurs nasıl gidiyor cnm araç kullandırıyorlar mı cnm

Hımmm ne güsel.. Bende fazla uyuyamıyorum. Hafta sonları 8 oldumu uyanıyorum. Ama eşimi uyandırmak zor olduğu için, genelde kahvaltımı tek yapıyorum:26:

sabah bir problem vardı canım, onunla uğraştım durdum. Diğer lab.a koşturdum durdum. şimdi rahatladım. Bakalım öğleden sonra ne olacak??

sen bilgisayar programı uğraşıyordun dimi cnm
şey sorcam yaww bu hani internet alışveriş siteleri var ya bunlar ne kadar güvenli cnm

sen bilgisayar programı uğraşıyordun dimi cnm
şey sorcam yaww bu hani internet alışveriş siteleri var ya bunlar ne kadar güvenli cnm

Canım her site çok güvenli değil. Sanal kart kullanmanı tavsiye ederim... O zaman istediğin siteden alış-veriş yapabilirsin

senin kurs nasıl gidiyor cnm araç kullandırıyorlar mı cnm

Ayy aman çok dikkatli ol canım,geçmiş geçmiş olsun:26:
Valla Gülcancım açıkçası ben kursu hep astım
Ne zamandır gitmiyorum,zaten bugün de son..
Belki son gün diye giderim bugün.
Ama napimm dayanamıyorum..
Hiç hareketsiz 1 saat-1,5 saat oturuyoruz sonra 5 dk mola.
Belim falan kopuyor..
Direksiyon eğitimi sınavdan sonra olacak.
Bu arada eşimle çalışıyoruz biz..

Hımmm ne güsel.. Bende fazla uyuyamıyorum. Hafta sonları 8 oldumu uyanıyorum. Ama eşimi uyandırmak zor olduğu için, genelde kahvaltımı tek yapıyorum:26:

Benim eşim de sever uykuyu ama çok değil..
bir de mesela bizim evde asla yatağa yalnız girilmez,yalnız çıkılmaz yataktan
ve kahvaltı yalnız yapılmaz.
Tabii istisnalar oluyor ama çok çok nadir..
Çok seviyorum ben bu durumu

Selam kızlar nasılsınız? Gelemedim kaç gündür. Salı temizlik yaptık annemle,dün gezmeye gittik bu akşamda çok yakın bir arkadaşımın kınası var ona gidicem.öğleden sonra kuaföre giderim. önce bir size bakayım dedim. çok özledim sizi..
Şimdi eve çıkıp çamaşır asıcam geri geldiğimde size bir sürprizim olacak

canım hoşgeldin...

Bebişin resmi dimiiiii

bizde de aynı esra ben onsuz uyuyamıyorum o da bensiz uyuyamıyor o olmadığı zaman duvarlar üstüme geliyor sanki 5 dk geciksin gözüm yolda kalıyor

Gezin tozun keyfinize bakın Özlemcimm

Sizi bırakmak istemiyorum ama ben yemeğe gidiyorum

Afiyet olsun kuzumuza ve annesine

kızlar merhaba bi berre yok sanırım,,

esra naber ya sizin evin kuralı çookk hoşuma gitti bizde evlenince öyle oluruz inşallah herşey birlikte yapılır ne güzel

smile profilin çok tatlı olmuş insanın içi gidiyo valla

selin de gelmiş uzun bi aradan sonra sen nasılsın bakalım,,

gülcancım da burda

mery sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…