heee öle mi yeni arkadaşlık teklifi gönderdim o yüzden görmüyom o zaman
yawww
berree profildeki resimleri sadece arkdaşlarım görsün nasıl yuapılıyor ben bulamadım da
tek profildeki resmi arkadaşların görsün yapamıyorsun sanırım canım ama albümünü gizleyebilirsin...
smile hoşgeldin afiyet olsun cnm
sanal kartı anlatacaktın müsaitsen anlatır mısın
Canım sanal kart fiziksel bir kart değil. İnternette oluşturuyorsun, sana bir kart numarası son kullanma tarihi ve cvc numarası veriyor. Sen alışveriş yapmak istediğin tutarı bu karta aktarıyorsun. Ve alışveriş sitesine de bu kart numarasını veriyorsun. Böylece güvenli olmayan siteler senin gerçek kredi kart numaranı kopyalayamıyor...
Mesela hangi kredi kartını kullanıyorsun?
finansbank kullanıyorum cnm
Özlemcim Allah nazarlardan korusun minişini... Maşallah büyümüş kuzucuk...
Hemen 3 boyutluyla bakmışlar... Görüntüleri cd de aldın mı canım?
özlem seni arkadaş olarak ekledim fotoyu o yüzden göremiyorum
kabul edersen göreceğim cnm
Sağol teyzesiAmin hepimizinkini inşallah..En başından beri her gittiğimizde hep bakıyor ama galiba 3 boyutlu değil 4 boyutlu. Bir de cd video şeklinde kaydedip veriyor.ama biz yine de ayrıca çekiyoruz fot. makinasıyla cddekiler kısa oluyor 9 ay sonunda kameraman olcak kocişim.
Canım finansbankın interaktif hesabını kullanıyor musun?
Kullanmıyorsan, hemen kendine şifre al. Ordan da sanal kart oluştur...
internetten giriş yapıyorum müşteri numaramla onu mu diyon cnm
Hele bikaç hafta sonra gidince şok olacaksın canım. Kocaman olacak yavruşun...
Elleri ayakları filan
evet tatlım ya her seferinde şok oluyorum 1 haftada bile acayip değişiyor.bu resimler 2 hafta önceydi şimdi de biraz büyümüştür herhalde.bir dahakine mayısın ortalarında gidicem iyice büyümüş olur sıpa
söle aslında internet programlarında pek anlamıyorum o yüzde soruyom cnm
smile sana ben trendyol çok güzel kıyafetler oluyor ordan almak isitiyom birsey o yüzden sordum sana
gevenilir mi diye tatlım
Canım trendyoldan alabilirsin. Ben çok defa kullandım...
Hatta arkadaşlarımda çok aldı, güvenilir bir site..
Ne alıcan bakim?
Esracım yaa,
bugün bebişimin hareketlerini pek hissetmedim. Bir problem yoktur herhalde. Normalde ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde kıpır kıpır olurdu. Bugün hiç hissetmedim gibi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?