- 24 Mart 2017
- 323
- 608
- 103
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğlenıyormusun bizle akşam akşamÜşengeçliğimden bi de hava soğuk diye Vucudumu yıkamadım yalan söyleyemem sürekli çamaşır değiştiririm zaten lazerle tüm kıl tüy işlerini halletmiştim vucudum avuç içi gibi temiz aşırı vucut kokum yok ama ben rahatsız oldum sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Usengeclikten 5 gün hem de adetli haldeyken yikanmadiniz habi de soğuk diye malum hava -50 çünküÜşengeçliğimden bi de hava soğuk diye Vucudumu yıkamadım yalan söyleyemem sürekli çamaşır değiştiririm zaten lazerle tüm kıl tüy işlerini halletmiştim vucudum avuç içi gibi temiz aşırı vucut kokum yok ama ben rahatsız oldum sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Neden dalga geçeyim böyle bi durum yaşanılamaz mı kötü bi durum olduğunun farkındayım ama sizde kırıcı olmayın lütfenUsengeclikten 5 gün hem de adetli haldeyken yikanmadiniz habi de soğuk diye malum hava -50 çünkü
Midem alt üst oldu
Hijyen önemli bi ayrinti hem de çok
Dalga gecmeye geldiniz sanirim
Gelecek sefer temiz gidin. Hem sizi gerçekten seviyorsa 1 koku yüzünden ayrılmaz. Yani umuyorum insallahHep üşengeçliğimden oldu bütün bunlar ,keşke su ısıtıcısı ile su ısıtıp duş alsaydım çok utanıyorum çok hemde
Canm sezeryanla dogum yaptim elektrikler kesildi kisin o soguk suyla banyo yaptim annemde az kizmadi sukur ki hasta olmadim benimkide tam delilikkKızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ter kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arabada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettimbu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi
Bende aynen yazacaktim bunu:))isitacan ocakta ilistiracan bir kovada dokecen ohh mis:)Valla ablacım ocakta büyük bir tencereyle su ısıt yıkan derim
Ben olsam duramazdım