Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

Kızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arab⅞ada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettim :KK43: bu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden :KK43:
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi.ilk defa böyle bişey başıma geldi sürekli yaşadığım bişeu olsaydı bu kadar üzülmez buraya yazmazdım
GÜNCELLEME,bazı yorumlar çok acımasızca yapılmış ben her zaman böyleyim demedim. ilk defa oldu bi aksilik yaşadım hiç mi hayatınızda istemediğiniz bi durum yaşamadınız.ben zaten ilk defa böyle bişey yaşadım diye çok üzgünüm üzerine yorumları okuyunca daha da kötü oldum
NOT:bu konuyu açtığıma çok pişman oldum ,ben galiba anlatamadım hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım.böyle biri olsaydım bugün yaşadığım durumdan rahatsız olurmuydum ,oturup ağlarmıydım.galiba siz hyatınız boyunca hiç kokmadınız hiç aksilik yaşamadınız eğer öyleyse bu durumu yaşayan ilk insan olark ölmem lazım.bir daha da yorum yapmayacağım

Buradaki yorumları okudukça insanlığımdan utanmaya başladım artık...eğer etraf böyle insanlarla doluysa Allah yardımcımız olsun.Ne zaman biri konu açsa üzerine saldırıyorlar.Olacağı varmış olmuş.Bir dahaki sefere ihmal etmezsiniz temizliğinizi.Çünkü hastalanıp hastaneye de kalkabilir insan acil bir şey olup oraya da gidebilir sevgilisine de gidebilir...Sonuç olarak önce kendiniz için çünkü siz de rahatsız olmuşsunuz sonra da böyle durumlarla karşılaşmamak için üşengeçlik yapmazsınız.Sevgiliniz de böyle bir şeyle bir daha karşılaşmayacağı için zamanla unutur sıkıntı yapmayın.Bunun için ayrılınmaz.

Çok ayıp gerçekten...insanlar sizlerle bir sorununu paylaşıyor ve siz onu daha da utandırıyorsunuz...yazıklar olsun böyle insanların hepsine
İyi de biraz utansın ki temizliğin aslında ne kadar önemli bir şey olduğunu öğrensin. Aksi halde yine aynı olur. Bana değil suyu sabunu rahatça bulduğu halde dokunmayanlara yazıklar olsun bence ;)

İyi de biraz utansın ki temizliğin aslında ne kadar önemli bir şey olduğunu öğrensin. Aksi halde yine aynı olur. Bana değil suyu sabunu rahatça bulduğu halde dokunmayanlara yazıklar olsun bence :KK66:

Böyle insanlar içinde utandırılmaz kimse ama..sonuçta bu kız daha burada bir şeyler paylaşır bu nickiyle devam eder...bir de bu yorumunuzu beğenen de olmuş...demek ki bende bir gariplik var.

Böyle insanlar içinde utandırılmaz kimse ama..sonuçta bu kız daha burada bir şeyler paylaşır bu nickiyle devam eder...bir de bu yorumunuzu beğenen de olmuş...demek ki bende bir gariplik var.
Bende senin gibi düşünüyorum. İçinde bulunduğu durumdan rahatsız olup konu açmış arkadaş. Üstelik defalarca da ilkkez olan bişey normalde böyle biri deilim diye de açıklama yapmış. Sorulan soru sevgilim benden soğur mu? Verilen cvplar ile alakaya çay demlenir...

Su isitmaya vakit yoksa insan belden asagisini soguk suyla bi guzel sabunlar.
Islak mendil ne kadar temizler ki?
Adam illa ki hissetmistir koktugunu.
Evet kokudan insan felaket sogur.

insan kendi kokusunu pek algilamaz. ama sen bile algiladiysan... ben bile buz gibi oldum su an

kusura bakma ama soğukda sıcakda olsa bel altı yıkayanabılır.koltuk altları yıne yıkanır.soğuk suyla saç gayetde yıkanır.ne bılım çaydanlıkta mı yok su kaynatacak tencere mı yok..adetlıyken tuvalete gırdığinde yıkamıyomusun. çamaşır değişmıyormu ped değişmiyormu okadar kokacak ne var.bunlar yapılırsa zaten koku yayılmaz.

olan olmuş bir kere kafana takma sana değer veriyorsa böyle bir şeyi sorun etmez zaten. sonuçta sürekli olan bir durum değil AKSİLİK...

Olabilir insanlık hali, sevgiliniz rahatsız olmuş olabilir ben ıslak mendil kokusunu hiç sevmem mesela ama sizi tanıyorsa anlık bir şey olduğunu da biliyordur. Hiç takılmayın.

Keşke sevgilinle buluşamadan konu açsaydın; kettle’la 2 tur su ısıtsan tamamdı bu iş.

Kızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arab⅞ada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettim :KK43: bu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden :KK43:
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi.ilk defa böyle bişey başıma geldi sürekli yaşadığım bişeu olsaydı bu kadar üzülmez buraya yazmazdım
GÜNCELLEME,bazı yorumlar çok acımasızca yapılmış ben her zaman böyleyim demedim. ilk defa oldu bi aksilik yaşadım hiç mi hayatınızda istemediğiniz bi durum yaşamadınız.ben zaten ilk defa böyle bişey yaşadım diye çok üzgünüm üzerine yorumları okuyunca daha da kötü oldum
NOT:bu konuyu açtığıma çok pişman oldum ,ben galiba anlatamadım hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım.böyle biri olsaydım bugün yaşadığım durumdan rahatsız olurmuydum ,oturup ağlarmıydım.galiba siz hyatınız boyunca hiç kokmadınız hiç aksilik yaşamadınız eğer öyleyse bu durumu yaşayan ilk insan olark ölmem lazım.bir daha da yorum yapmayacağım
kiz yakinda hamamda mi yoktu konu komsu yakin oldugun biri. neyse artik olan olmus seni seven her halinle sever zaten gecmis olsun

Soğuk suyla bel altınızı güzelce duş jeliyle, sabunla, sampuanla yıkasaydınız yeterli olurdu en azından.

Ocakta su ısıtıp yıkanabilirdiniz. En azından ketılda falan ya da aşağıya yetecek kadar yıkayabilirdiniz. 5 gün banyo yapmadınız tamam da hadi anladık diyelim aşağıyı hiç mi yıkamadınız?

Bende sicak su bulamadiginda kettlede isitip hemen yikanirdim. Saclar temizse vucuda sade soguk su bile olur. Bi kez sabunlanip durulansan yeterliydi. Sevgiliyi birak adetken ozellikle her gun dus sart ya: (

Valla yalan yok bebeğim sağlık sorunlarından uyumuyor sürekli kucağımda yapışık. Eşimde işten dolayı gece çok geç geliyor. Adette 4. Günüm. Bende yıkanamadım ama böyle dediğin gibi kasapta et doğramış gibide kokmuyorum.
Anlamadığım sevgilinin bunu anlayacak kadar nasıl koku bu 5 günde.
Vajinal bölge kokusu diyorsan yani klozetin taharet musluğunda da 2 dk sabunla yıkasaydın, ocakta su kaynatsaydın.
İlginç

Yok, sizde gariplik yok. Bu sitede konu sahibine kırıcı yorum yapmak laf sokmaya çalışmak moda.

Ocakta su kaynatıp yıkanabilirdiniz. 5 gün bide reglliyken banyo yapmadan duramam asla.

.galiba siz hyatınız boyunca hiç kokmadınız
şahsen ben hayatım boyunca "kan" kokmadım. Ne alaka yaa regl olunca kan mı kokuluyomuş :kusmuk: Üstünüze başınıza mı bulaştırıyosunuz? Taharet musluğu denen bişey var, ped var, tampon var, hatta mensturasyon kabı var. Niye kokalım yani?

Ter kokunuz hakkında fikrim yok ama bir gün laf açılmıştı sözlüm "ben kadınların regl olduğunu anlarım ağır bir koku oluyor" demişti. Tabi ben mors oldum rengim attı kendim kokuyor muyum diye. Sen kokmuyorsun koksan söylerim ama kimisi kokuyor ve çok belli oluyor demişti. Kendim kokmadığıma emin oldum çünkü eminim koksaydım dan diye söylerdi çekinmez öyle şeylerde. Konu sahibi size demek istediğim bakın erkekler anlıyor. Öyle sonra duş alırım, neyse bugün duş almadan yatsam da olur gibi şeyler böyle rezil eder çünkü sadece sevgiliniz değil herkes anlıyor. Pedinizi max 3 saatte değiştirmelisiniz reglken her gün duş almalısınız. Sevgiler

Hanımlar,
kızın başına ilk defa gelmiş, biraz daha anlayışlı olabilirdiniz, birde taşlasaydınız da tam olsaydı.

Konu sahibesi,
not kısmına yazdığınıza istinaden konunuzu yorumlara kapatıyorum.

Back
X