- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
Kızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arab⅞ada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettimbu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi.ilk defa böyle bişey başıma geldi sürekli yaşadığım bişeu olsaydı bu kadar üzülmez buraya yazmazdım
GÜNCELLEME,bazı yorumlar çok acımasızca yapılmış ben her zaman böyleyim demedim. ilk defa oldu bi aksilik yaşadım hiç mi hayatınızda istemediğiniz bi durum yaşamadınız.ben zaten ilk defa böyle bişey yaşadım diye çok üzgünüm üzerine yorumları okuyunca daha da kötü oldum
NOT:bu konuyu açtığıma çok pişman oldum ,ben galiba anlatamadım hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım.böyle biri olsaydım bugün yaşadığım durumdan rahatsız olurmuydum ,oturup ağlarmıydım.galiba siz hyatınız boyunca hiç kokmadınız hiç aksilik yaşamadınız eğer öyleyse bu durumu yaşayan ilk insan olark ölmem lazım.bir daha da yorum yapmayacağım
Buradaki yorumları okudukça insanlığımdan utanmaya başladım artık...eğer etraf böyle insanlarla doluysa Allah yardımcımız olsun.Ne zaman biri konu açsa üzerine saldırıyorlar.Olacağı varmış olmuş.Bir dahaki sefere ihmal etmezsiniz temizliğinizi.Çünkü hastalanıp hastaneye de kalkabilir insan acil bir şey olup oraya da gidebilir sevgilisine de gidebilir...Sonuç olarak önce kendiniz için çünkü siz de rahatsız olmuşsunuz sonra da böyle durumlarla karşılaşmamak için üşengeçlik yapmazsınız.Sevgiliniz de böyle bir şeyle bir daha karşılaşmayacağı için zamanla unutur sıkıntı yapmayın.Bunun için ayrılınmaz.