Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

Belki de o kadar kokmuyordunuz siz oyle hissetiginiz icin onun da anlayacagini dusundunuz?
Yada cok kotu koktunuz diyelim.
Bir daha goruseceksiniz nasilsa .Daha dikkatli olursunuz buz gibi suyla dahi dusunuzu alirsiniz .Bakiminizi,makyajinizi yaparsiniz bulustugunuzda.
Koku unutulmaz ama.Siz iliskiniz ilerlediginde o gun rahatsiz oldugunuzu,kendisinden cekindiginizi cok utandiginizi soylersiniz.bunda birsey yok ,iliski ciddiyete gittiginde boyle seyleri de konusabilmek lazim tabi aranizdaki yakinliga gore.
Unutulur gider bu mevzuda
Hep boyle degilsiniz zaten.o da bunu biliyor sonucta.Seven erkek unutuyor sorun etmiyor zaten

Belki de o kadar kokmuyordunuz siz oyle hissetiginiz icin onun da anlayacagini dusundunuz?
Yada cok kotu koktunuz diyelim.
Bir daha goruseceksiniz nasilsa .Daha dikkatli olursunuz buz gibi suyla dahi dusunuzu alirsiniz .Bakiminizi,makyajinizi yaparsiniz bulustugunuzda.
Koku unutulmaz ama.Siz iliskiniz ilerlediginde o gun rahatsiz oldugunuzu,kendisinden cekindiginizi cok utandiginizi soylersiniz.bunda birsey yok ,iliski ciddiyete gittiginde boyle seyleri de konusabilmek lazim tabi aranizdaki yakinliga gore.
Unutulur gider bu mevzuda
Hep boyle degilsiniz zaten.o da bunu biliyor sonucta.Seven erkek unutuyor sorun etmiyor zaten

Mendille temizlenene kadar,
Evde ketıl vardır biraz su ısıtıp kovayla yıkansaydın keşke,
Sular kesik olsa anlarımda,
Su var,
Isıtmak zor degil,
Eskiden musluktan sıcak su mu akardı ?

Üniversite zamanımda banyomuzda sofbenimiz bozulmuştu ev arkadaşımla tencerelerde su kaynatır o bildiğiniz mavi legenlerde banyo yapardık. .d.d
Hemde kış ortasında sobada 1 güğüm 3 tencere olurdu :D

Banyo yapmamak için bahane olamaz ya..

Kızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arab⅞ada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettim :KK43: bu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden :KK43:
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi.ilk defa böyle bişey başıma geldi sürekli yaşadığım bişeu olsaydı bu kadar üzülmez buraya yazmazdım
GÜNCELLEME,bazı yorumlar çok acımasızca yapılmış ben her zaman böyleyim demedim. ilk defa oldu bi aksilik yaşadım hiç mi hayatınızda istemediğiniz bi durum yaşamadınız.ben zaten ilk defa böyle bişey yaşadım diye çok üzgünüm üzerine yorumları okuyunca daha da kötü oldum
NOT:bu konuyu açtığıma çok pişman oldum ,ben galiba anlatamadım hayatımda ilk defa öyle bişey yaşadım.böyle biri olsaydım bugün yaşadığım durumdan rahatsız olurmuydum ,oturup ağlarmıydım.galiba siz hyatınız boyunca hiç kokmadınız hiç aksilik yaşamadınız eğer öyleyse bu durumu yaşayan ilk insan olark ölmem lazım.bir daha da yorum yapmayacağım
Düğünümün ertesi sabahı doğalgazım henüz açılmamıştı, bir hafta da öyle sürdü anlatabiliyor muyum? Her gün ketılda su kaynattım da yine yıkanmadan durmadım. Bahane bunlar.. hem siz sevgililerinizle neden samimiyet kuramıyorsunuz anlamıyorum? Ben olsam leş gibiyim anam asla inemem töbe valla der inmezdim. Israr ederse günah benden gider. Gereksiz çekinceler böyle işler açar başa.

Yorumları okuyunca içinizde tanıdıklarım var mı diye şüphelenmedim değil:))

Hazır banyo konusu açılmışken sorayım : Arkadaşlar evinize misafirliğe gelen, bir gece dahi kalsa duş alan misafir hakkında ne düşünürsünüz? Yani ben nereye gidersem gideyim , orada kalacaksam ya yatmadan ya sabah kalktığımda duş almaya çalışıyorum acaba insanlara garip mi geliyor bilemiyorum malum herkesin alışkanlığı farklı. Buna da takılınız mı dediğim şeylere epey insan takılıyor da.

Ben duş almayanı garipsiyorum.
Evinde kalacak kadar yakınsa, duş da alsın, temiz temiz otururuz işte ne güzel :))

Üzmek istemiyorum ama geçmişte kim tek bir gün bile kokmuşsa hepsi hatırımdadır. Asla unutmam. Bir ara bakteriyel enfeksiyon yüzünden kötü bir dönem yaşadım, tedavi oldum bitti gitti şükür ama o kötü koku da hala hafızamdadır. Kendimden bile tiksinirim yani ben. Ama bu nedenle ayrılmak elbette çook saçma.

Ben duş almayanı garipsiyorum.
Evinde kalacak kadar yakınsa, duş da alsın, temiz temiz otururuz işte ne güzel :))

Vallahi yalın makıın farketmez eve gelen herkese derim duş almak istersen havlu şampuan burada diye. Ben yarım Amerikalı olduğum için evimde banyo yapılmssını da, başka yerde yapmayı da garipsemiyorum. Banyo işte orada insan yıkanır diye bakıyorum olaya ( teniz bırakmak koşulu ile ) , ama Türkiye'de durum farklı ondan pek bilemedim, bazı insanlar kayınvalideleri dahi banyoya gırsın ıstemıyor zira.

Ya tamam usenmis olablrsn en azindan kuafore gidip sacini yikatip fonlettirseydin ben olsam oyle yapardm ayrica koktun diye ayrilicaksa zaten hic devam etmesin olablr insanlik hali yani hersey insanlar icin :KK49:

Konu sahibi olan olmuş düşünme artık. Yorumları da çok kafaya takma olmuş olabilir normalde öyle değilmişsin, ben anladım seni.
Sevgilinin de çok fazla kokuyu alacağını sanmıyorum, bir dahakine dikkatli olursun tertemiz gidersin. Unutur gider aldıysa da.

Çok kötü olmuş keşke buluşmaya gitmeseydin
Hele birde regl olduğunda zaten çok kötü kokuyor
Bir de banyo yapmadığını düşününce oyuyyy
Çok kötü çok sakın birdaha bunu yapma

1) ben 34 yaşındayım ve bizim zamanimizda ortaokula kadar kucuk tüp uzerinde kazanda su isitarak banyo yapardık. . hadi diyelim küçük tüp yok kazanda yok ocakta şu kaynatip legene koyup oyle kisa bi duş alsaydiniz. . 2) olmadı tüm parfümü boca etseydiniz kan ve ter kokmasaydiniz..islak mendil çözüm değildir. .

Su olmasa yine anlarım da sıcak su yok diye yıkanmamışsınız.
Ocağa koysaniz bile ısınırdı su. Ilıştırıp dökünseniz bile yeterdi aslında, ıslak mendil daha kötü kokutur.
Sevgilinize durumu anlatın madem içinize sinmediyse.Baska ne yapılır ki?

Orhan Gencebay'ı çağırın

Neyse olan olmuş
Birdaha çok dikkatli ol
Sadece başkası için değil kendin için
Regl olduğumuzda kendimizi daha da Temiz tutmalıyız
Islak mendil daha da kötü yapmıştır kokuyu
Bezi ıslatıp ıslak bez ile defalarca temizle bir daha böyle bir durumla karşılaşırsan
Neyse olan olmuş yapacak birşey yok

Genital yikasaydin sadece islak mendille olmaz o is aklinda olsun.
Zaten olan olmus bosver artik.
Insan her an temiz olmali hastalik var saglik var bak sevgili olayi var.
Ben 1 haftadir yikanmiyorum sac bas yag icinde hadi dusuk riskimden diye falan ama esime gel bi beni yika dedim en sonunda insan kendisi rahatsiz oluyor.olmali

O size gelen koku kadar ona gitmemiştir koku endişelenmeyin.

Bundan sonra ıslak mendil kullanmayın , koltuk altınıza sabunla yıkayın.

Back
X