• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da dert mi ? demeyin :((((

Gercektenmi ya ayyyy cok sevindim bnmle aynı kaderi paylasan bi arkadas valla iyiki yazmısım cok rahatladım bnde oyle kullanıcam mecbur tesekkur ederim cevabın icin canım: )))))
Rica ederim ama dedigim gibi cok olumlu oluyor. Sonucta yeni evlu oluyorsun fazladan odaya ihtiyacimiz yok;-) orasi bizim kurtarici bolgemiz. Daginiklik orda cekiyorsun kapiyi hopppp ev cillop gibi:-D hele bnm gibi cok camasir yikayan utuleyen biri olcaksan:-D ütü masam hazır orda camasirlik bo kenarda birde puf attık giyinip soyunurken karar verirken falan iyi oluyor. Hatta ic camasirlarimiz yatak odasinda sifonyerde onlari bile oraya tasiyacam yakin zamanda tamamen giyinme isleri orda olsun die.:-D
Bak ben 2aylik evliyim sor düğünüm daha dündü sanki. Hem bende nisanda acmistim bi konu bu evlilik ne zormus die:-D:-D oluyor yani o ic daralmalari kolay degil elbette yeni hayat yeni düzen ama korkma cabuk alisiliyor:-D sevdiğin adamin koynunda uyumak bi başka:-D gerci kocan yanında uyurken sen çaktırmadan buraya gelirsin belki benim gibi ihiii:-D yinede kokusu yetior:-D

Rica ederim ama dedigim gibi cok olumlu oluyor. Sonucta yeni evlu oluyorsun fazladan odaya ihtiyacimiz yok;-) orasi bizim kurtarici bolgemiz. Daginiklik orda cekiyorsun kapiyi hopppp ev cillop gibi:-D hele bnm gibi cok camasir yikayan utuleyen biri olcaksan:-D ütü masam hazır orda camasirlik bo kenarda birde puf attık giyinip soyunurken karar verirken falan iyi oluyor. Hatta ic camasirlarimiz yatak odasinda sifonyerde onlari bile oraya tasiyacam yakin zamanda tamamen giyinme isleri orda olsun die.:-D
Bak ben 2aylik evliyim sor düğünüm daha dündü sanki. Hem bende nisanda acmistim bi konu bu evlilik ne zormus die:-D:-D oluyor yani o ic daralmalari kolay degil elbette yeni hayat yeni düzen ama korkma cabuk alisiliyor:-D sevdiğin adamin koynunda uyumak bi başka:-D gerci kocan yanında uyurken sen çaktırmadan buraya gelirsin belki benim gibi ihiii:-D yinede kokusu yetior:-D

Canım haklısın gececekte gecene kadar bizi bitirecek bu stres madem oyle bnde giyinme odamı kafamda tasarlayayım ona gore odada ufak degisiklikler yapayım seni allah gonderdi valla nasıl mutlu oldum allah bin kere razı olsun senden ve cevap veren herkesten su an gercekten inanılmaz rahatladım: ))))

Gardolabın ayrı odada olmasına daha sonra çok sevineceksin. İyi ki böyle bi "terslik" olmuş diyeceksin... eminim :34:
Diğer aksilikler için de çok takılma.. Her şey düzgün olsun diye çaba harcarken aslında daha çok terslik oluyor. Sakınan göz-çöp olayı yani...
Her şey bitecek 20 gün sabır... Güzel güzel geçirin günlerinizi...
Şimdiden hayırlı olsun.. Eviniz, evliliğiniz, eşyalarınız :)

Canım haklısın gececekte gecene kadar bizi bitirecek bu stres madem oyle bnde giyinme odamı kafamda tasarlayayım ona gore odada ufak degisiklikler yapayım seni allah gonderdi valla nasıl mutlu oldum allah bin kere razı olsun senden ve cevap veren herkesten su an gercekten inanılmaz rahatladım: ))))

Allah cumlemizden razı olsun:-D daha dur sen durrrr düğüne bi hafta kala gorcem seni ben:-D:-D ama bak bana halam tembihlemisti düğünden 2 gun önce bende sana diim. Halacim dedi halam düğün günün bir kez olcak emin ol sen ilgilenmesende olcak olan olur. O yuzden bosver keyfini çıkar. O gün kimseyi takma. Baktin ben enistenle kenarda birbirimizi yiyoruz bırak parcalayalim kafani bize takma:-D cok ise yaradiydi bu öğütler:-D
Birde biz düğün salonuna tekneyle geldik deniz kenarindydi düğün. Oncesinde tekneyle bir saat falan turladik. Ben tabi stres abidesi:-D eşim bakti bana dediki canm biz evlenioruz aksam evimizin kapısını kapaticaz sadece bunu düşün gerisi önemli mi yahu:-D (not: on yildir beraberiz hhep hayalini kuruyorduk sonucta) baktim adam dogru söylüyor hepten koyverdim. Zaten güleç oynak biseyim düğünde bir gülmusum bir oynamisim bir oynamisim bir hafta beni konustular:-D sende oyle yapp amann koyver gitsin:-D

Gardolabın ayrı odada olmasına daha sonra çok sevineceksin. İyi ki böyle bi "terslik" olmuş diyeceksin... eminim :34:
Diğer aksilikler için de çok takılma.. Her şey düzgün olsun diye çaba harcarken aslında daha çok terslik oluyor. Sakınan göz-çöp olayı yani...
Her şey bitecek 20 gün sabır... Güzel güzel geçirin günlerinizi...
Şimdiden hayırlı olsun.. Eviniz, evliliğiniz, eşyalarınız :)

Canım benim cok tesekkur ederim sakin kafayla dusununce olabilir diyorum aslında iste hem uzakta hemde hevesli olunca insan takılıyor boyle seylere hersey zamnla oturacak insallahta iste daha once yasanan sıkıntılar boyle kucuk olaylarda patlak veriyor insallah simdi allahtan tek istegim kazasız belasız kurtulmak kurban oldugum allahım insallah ;)))

Allah cumlemizden razı olsun:-D daha dur sen durrrr düğüne bi hafta kala gorcem seni ben:-D:-D ama bak bana halam tembihlemisti düğünden 2 gun önce bende sana diim. Halacim dedi halam düğün günün bir kez olcak emin ol sen ilgilenmesende olcak olan olur. O yuzden bosver keyfini çıkar. O gün kimseyi takma. Baktin ben enistenle kenarda birbirimizi yiyoruz bırak parcalayalim kafani bize takma:-D cok ise yaradiydi bu öğütler:-D
Birde biz düğün salonuna tekneyle geldik deniz kenarindydi düğün. Oncesinde tekneyle bir saat falan turladik. Ben tabi stres abidesi:-D eşim bakti bana dediki canm biz evlenioruz aksam evimizin kapısını kapaticaz sadece bunu düşün gerisi önemli mi yahu:-D (not: on yildir beraberiz hhep hayalini kuruyorduk sonucta) baktim adam dogru söylüyor hepten koyverdim. Zaten güleç oynak biseyim düğünde bir gülmusum bir oynamisim bir oynamisim bir hafta beni konustular:-D sende oyle yapp amann koyver gitsin:-D

Valla oyle heyecanlıyım ki anlatamam sana: )) gecen sene nisanlandıgımızda dedimki agustosta dugunmu olur hazıranda yapalım kavusayım bir an once nasıl gececek gunler diye simdi gecmesin gunler cok eksik var diyorum ama zamn inadına geciyor: ))) insallah kazasız belasız atlataym baska hicbirsey istemiyorum allahtan valla nasıl bir sevaba girdiniz anlatamam size allah tekrar yuz bin kere razı olsun : ))

İns hayirla huzurla tamamlandiginda gör sen nasil gececek zaman.biz 6 yil bekledik bitmedi gecmedi gunler sanki.simdi evleneli yani bahsettigin heyecanlari yasayali biyil geciiiip gittiii bile...

Tüm bunlar stresten kaynaklanıyor. Üzülme demiycem çünkü üzülmeye devam ediceksin. Ama evlendikten sonra bişeyin kalmaz :1: Benim de yatak odası takımımın tuvalet aynası mı deniyor ne deniyor bilmiyorum o sığmadı yatak odama şuan yemek odamda duruyor. Başta çok canım sıkılmıştı ama hepsi geçiyor merak etme. :34: Mutluluklar şimdiden..

Ben de simdiki aklim olsa gardrobu kucuk odaya koyardim, orayi da giyinme odasi yapardim. Yatak odasinda ferah ferah uyurdum:1: skis tkis esya hic iyi olmuyor, ise iyi tarafindan bak:34:
Bu stresleri tabi ki yasa ama cok abartma, hepsi gecici seyler.
Mutluluklar dilerim:16:

Arkadaslar cok tesekkur ederim herkese allah razı olsun insan stresten boyle seylri takabiliyor insallah atlatalım baska bisey istemem cok sogolun :))))

Merhaba arkadaslar 14 agustosta dugunum var baska bir sehire gelin gidiyorum.Su dugun arefesinde okadar terslik yasadık ki birini atlattık derken digeri baslıyor malesef.

Bir ceyiz cıkarıcaz araba bulamadık kac hafta tam bulduk kesin diyorz ya adam vazgeciyor ya araba kucuk oluyor ya adam yolda trafik kazası geciriyor hayati tehllikesi oluyor ki allah sifa versin.

Ben oraya gittim ev bulamadık ordan ozene bezene yatak odası takımı aldım.oyle icime sindi ki.

Sonra evi buldu nisanlım.dun esyalar gelmis birde araba ayarlamıstı bizde ceyiz cıkarıyorduk gonderiyorduk daha dogrusu bnde ph dedim icimden hersey yoluna girmeye basladı ki bi rahat nefes almadan bi telefon yatak odası odaya sıgmamıs o yuzden dolabı kucuk odaya kurmuslar; (((

o oda icin ne hayaller kurmustum bn yıkıldım resmen.cok uzuldum sinir krizi bile gecirdim su saat oldu bnde tık uyku yok.

Ya nolur dert etme demeyin ne bileyim cok taktım kafama cok canımı acıtıyor bu durum dugun stresimi boyle cıkıyor bilmiyorm ama cok uzuldum: ((

derdimi paylasmak istedim hakkınızı helal edin en azından bir nebze rahatlamk icin cunku beynim uyusuyor artık sıkıntıdan allah kaza bela vermesin bu kadar aksiligin icinde tek duam bu: ((((

Her düğün öncesi böyle aksilikler olur canım. Canını sıktıkça daha çok çekersin aksilikleri üstüne. Bak bençok rahat bir gelindim, her şey olur amaaan büyütmeyin modundaydım. Hep güzel aksilikler geldi başıma. Küçük bir yemek masası almıştık mesela, aklım büyüğünde kalmıştı. Eşyalar bi geldi masa büyük. Aradım mobilyacıyı " hay allah yanlışlık olmuş, kısmetiniz oymuş hediyemiz olsun" dedi. Bu bir örnek, o kadar çok şey oldu ki böyle. Ama dediğim gibi hep rahattım, hep iyi düşündüm. Güzellikleri çektim üstüme.

Kuzenim de senin gibiydi, aynı ay evlendik. O evlilik öncesi 3 ayı dar etti kendine. Her şeyi ters gitti. Düğünününde bile suratı asıktı. Yine bir ton aksilik geldi başına. Rahat ol cicim. İnan sen rahatlayınca her şey yoluna girecek.

Yatak odası meselesine gelince, o mobilyalar çoğu evde tek odaya sığmıyor. Sığsa da sıkış tepiş oluyor. Ne güzel senin gardrobu koyacak başka bir odan varmış. Ya olmasaydı. Mutlu olmalısın bunun için. Hem o giyinme odası çok işe yarar bişey. Bizimde ayrı odada gardrobumuz. Ben çamaşır askısını ve ütü masasını da oraya koydum. Misafir mi geldi çek kapısını ohh düzenli ev işte. Hem sabah daha erken kalkan diğerini rahatsız etmiyor böylece giyinirken.

yatak odası takımını ölçüye göre alsa idiniz sorun olmazdı bence
sanırım siz yatak doası çok güzel diye aldınız ve eve uyar mı diye düşünmediniz
burda hatayı siz yapmışsınız bence
önemli olan eşya değil mutluluk/huzur bırak dolapta diğer odada duruversin arkadaşım
mutlu olunca evlilikte dolap ırda imiş burda imiş umrunda dahi olmaycak inş

Merhaba arkadaslar 14 agustosta dugunum var baska bir sehire gelin gidiyorum.Su dugun arefesinde okadar terslik yasadık ki birini atlattık derken digeri baslıyor malesef.

Bir ceyiz cıkarıcaz araba bulamadık kac hafta tam bulduk kesin diyorz ya adam vazgeciyor ya araba kucuk oluyor ya adam yolda trafik kazası geciriyor hayati tehllikesi oluyor ki allah sifa versin.

Ben oraya gittim ev bulamadık ordan ozene bezene yatak odası takımı aldım.oyle icime sindi ki.

Sonra evi buldu nisanlım.dun esyalar gelmis birde araba ayarlamıstı bizde ceyiz cıkarıyorduk gonderiyorduk daha dogrusu bnde ph dedim icimden hersey yoluna girmeye basladı ki bi rahat nefes almadan bi telefon yatak odası odaya sıgmamıs o yuzden dolabı kucuk odaya kurmuslar; (((

o oda icin ne hayaller kurmustum bn yıkıldım resmen.cok uzuldum sinir krizi bile gecirdim su saat oldu bnde tık uyku yok.

Ya nolur dert etme demeyin ne bileyim cok taktım kafama cok canımı acıtıyor bu durum dugun stresimi boyle cıkıyor bilmiyorm ama cok uzuldum: ((

derdimi paylasmak istedim hakkınızı helal edin en azından bir nebze rahatlamk icin cunku beynim uyusuyor artık sıkıntıdan allah kaza bela vermesin bu kadar aksiligin icinde tek duam bu: ((((

Aldigin yatakodasi takiminin rengi ne canim:)

Canım mesemi diyolar koyu kenarları surgulu kapı aynalı kapılarıda :)

Himm benim eski yatak odam koyu renkti baya Avangard bi seydi cok sikildim 10 yildir gecen yil esyalari degistirdim ev suan bembeyaz halilarda uyumlu :)sende modasi gecince yenisini al degisiklik super oluyoo optum bye:)

Back
X